Ενδώτια ακουστικά με λουράκι λαιμού

  Ενδώτια ακουστικά με λουράκι λαιμού

  Nano Lanyard

  Κρατήστε το iPod nano και την αγαπημένη σας μουσική κοντά με αυτά τα ακουστικά lanyard που έχουν σχεδιαστεί για iPod nano. Η ασφαλής σύνδεση που προσαρμόζεται στις ανάγκες σας διασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε ούτε μία νότα ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Nano Lanyard

Σχεδίαση για iPod Nano

 • Ανοίγματα αέρα Turbo Bass για τα βαθύτερα και πλουσιότερα μπάσα

  Ανοίγματα αέρα Turbo Bass για τα βαθύτερα και πλουσιότερα μπάσα

  Τα ανοίγματα αέρα Turbo Bass επιτρέπουν την κίνηση του αέρα αποδίδοντας πιστή αναπαραγωγή των βαθύτερων και πλουσιότερων μπάσων.

 • Η απόλυτη εφαρμογή στο αυτί αποκλείει τους εξωτερικούς θορύβους

  Οι ιδιαίτερα μικροί οδηγοί ηχείων 10 mm προσαρμόζονται άνετα μέσα στο αυτί και χάρη στην άψογη προσαρμογή τους, οι εξωτερικοί θόρυβοι αποκλείονται για απόλυτη εμπειρία ακρόασης.

 • Εξαιρετικά μικρός, αποδοτικός οδηγός για άψογη εφαρμογή, τέλειο ήχο

  Αυτό σημαίνει ότι απολαμβάνετε την εξαιρετική απόδοση ήχου των ακουστικών ακόμη και σε χαμηλότερες ρυθμίσεις έντασης, και επωφελείστε από τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

 • Απομόνωση εξωτερικού θορύβου για καλύτερο ήχο σε χαμηλότερη ένταση

  Η τέλεια εφαρμογή στο εσωτερικό του αυτιού εμποδίζει τον ανεπιθύμητο θόρυβο περιβάλλοντος που μειώνει την απόλαυση της αγαπημένης σας μουσικής. Αυτό σημαίνει ότι απολαμβάνετε την εξαιρετική ποιότητα ήχου των ακουστικών ακόμη και σε χαμηλότερες ρυθμίσεις έντασης, και ότι επωφελείστε από μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

 • Μαγνήτης νεοδυμίου που βελτιώνει την απόδοση μπάσων και την ευαισθησία

  Το νεοδύμιο είναι το καλύτερο υλικό για την παραγωγή ισχυρών μαγνητικών πεδίων που σημαίνει μεγαλύτερη ευαισθησία στο πηνίο φωνής, καλύτερη απόκριση μπάσων και υψηλότερη ποιότητα ήχου.

 • Ιμάντας από μαλακό υλικό για ακόμη πιο άνετη εφαρμογή

  Ο μαλακός ιμάντας είναι κατασκευασμένος από ανθεκτικό βαμβάκι για άνεση στο φόρεμα.

 • Ιδιαίτερα μαλακά καλύμματα για τα αυτιά για απόλυτη άνεση

  Το ιδιαίτερα μαλακό υλικό από καουτσούκ των καλυμμάτων είναι υπέροχο στην αφή και προσαρμόζει εύκολα στο αυτί. Τα ενδώτια ακουστικά δεν ήταν ποτέ πριν τόσο άνετα.

 • Τα ελαφριά, μαλακά lanyard προσφέρουν άνεση που διαρκεί

  Μπορείτε να φοράτε το iPod nano γύρω από το λαιμό σας και να είστε στην τελευταία λέξη της μόδας με αυτά τα ελαφριά lanyard. Κατασκευασμένα από μαλακό και εξαιρετικά λείο ύφασμα, συγκρατούν το iPod με ασφάλεια, ενώ παράλληλα φαίνονται μοντέρνα και προσφέρουν άνεση.

 • Υποδοχή σύνδεσης Nano που συνδέει το iPod με ασφάλεια στα lanyard

  Η υποδοχή σύνδεσης του Nano εξασφαλίζει ότι το iPod nano είναι συνδεδεμένο με ασφάλεια στα lanyard.

 • Ισχυροί μικρο-οδηγοί προσφέρουν το μεγαλύτερο δυνατό εύρος συχνοτήτων

  Οι ειδικά σχεδιασμένοι μικρο-οδηγοί παράγουν βαθύτερα μπάσα και μεγαλύτερο δυναμικό εύρος απελευθερώνοντας όλες τις δυνατότητες του Ipod nano.

 • Έξυπνα lanyard για εύκολη πρόσβαση στο iPod nano, χωρίς μπερδέματα

  Φορέστε το iPod στο λαιμό σας με το έξυπνο λουράκι λαιμού για άψογη εμφάνιση. Επιτρέπει επίσης εύκολη και άνετη πρόσβαση στη συσκευή αναπαραγωγής.

 • Ακουστικές δίοδοι για ισορροπημένο, ρεαλιστικό ήχο

  Οι ακουστικές δίοδοι επιτρέπουν τη ροή του αέρα μέσω του ηχείου, διευκολύνοντας την εξισορρόπηση των υψηλών συχνοτήτων και των μπάσων για μια πιο ρεαλιστική εμπειρία ακρόασης.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: