Ενδώτια ακουστικά

  Ενδώτια ακουστικά

  Πεντακάθαρος ήχος

  Κομψά ακουστικά που ταιριάζουν με το στυλ σας, με μαλακά επικαλύμματα αυτιών για άνετη εφαρμογή και χρήσιμη θήκη με φερμουάρ για πρακτική φύλαξη των ακουστικών και του καλωδίου. Εμφάνιση αντίστοιχη του ήχου.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Πεντακάθαρος ήχος

Καθαρές μελωδίες με λεπτομέρειες

 • Μηχανισμός Anti-tangle

  Μηχανισμός Anti-tangle

  Όταν αποθηκεύετε τα ακουστικά σας, τα καλώδια μπορεί να μπερδευτούν εάν δεν αποθηκευτούν με προσοχή. Έτσι, είναι δύσκολο να αποθηκεύετε τα ακουστικά έτσι ώστε να είναι έτοιμα για την επόμενη χρήση. Απλά σύρετε το μηχανισμό anti-tangle προς τα ακουστικά για τακτική οργάνωση των καλωδίων και ελαχιστοποίηση του ενδεχομένου μπερδέματός τους.

 • Το εξαιρετικά λεπτό διάφραγμα εξασφαλίζει ευκρίνεια και λεπτομερείς ήχους

  Το διάφραγμα είναι μια λεπτή μεμβράνη η οποία δονείται από ένα πηνίο φωνής. Όσο πιο λεπτή η μεμβράνη, τόσο πιο ακριβής η δόνηση. Αυτό εξασφαλίζει καλύτερη και ακριβέστερη αναπαραγωγή ήχου, προσφέροντας καθαρή και λεπτομερή εμπειρία ακρόασης.

 • Ο ακουστικός αγωγός υπό γωνία διοχετεύει ακριβή ήχο προς όλες τις κατευθύνσεις

  Ο ακουστικός αγωγός υπό γωνία είναι σχεδιασμένος σύμφωνα με την καμπυλότητα του καναλιού του ανθρώπινου αυτιού με αποτέλεσμα τα ηχητικά κύματα από το ηχείο να κατευθύνονται ακριβώς στο τύμπανο του αυτιού σας με τη μεγαλύτερη ευκρίνεια

 • Εργονομικός ενδώτιος σχεδιασμός για βέλτιστη άνεση και άψογη εφαρμογή

  Ο ακουστικός αγωγός υπό γωνία είναι εργονομικά σχεδιασμένος σύμφωνα με την ανατομία του ανθρώπινου αυτιού. Χάρη στην άψογη και άνετη εφαρμογή του, ξεχνάτε ότι τον φοράτε.

 • Εξαιρετική απομόνωση εξωτερικού θορύβου για ποιότητα ήχου σε χαμηλή ένταση

  Δεν χρειάζεται πια να αυξάνετε την ένταση σε θορυβώδη μέρη. Ο ακουστικός αγωγός υπό γωνία και τα ακουστικά που εφαρμόζουν άψογα μειώνουν σημαντικά τον ήχο περιβάλλοντος, προσφέροντας την ίδια ποιότητα ήχου και σε χαμηλότερη ένταση, αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

 • Χρήσιμη θήκη με φερμουάρ για πρακτική φύλαξη των ακουστικών και του καλωδίου.

  Αυτή η πολυτελής, μικρή θήκη με φερμουάρ δεν είναι μόνο μοντέρνα αλλά χρησιμεύει και για την πρακτική αποθήκευση των ακουστικών και του καλωδίου, όταν δεν τα χρησιμοποιείτε.

 • Το καλώδιο 1,2 μέτρων είναι ιδανικό για χρήση σε εξωτερικό χώρο

  Καλώδιο με ιδανικό μήκος για να έχετε την ελευθερία να τοποθετείτε τη συσκευή ήχου όπου θέλετε.

 • Τα ιδιαίτερα μαλακά καλύμματα από σιλικόνη σε 3 μεγέθη εξασφαλίζουν ιδανική εφαρμογή

  Τα εναλλάξιμα ακουστικά που διατίθενται σε 3 μεγέθη (μικρά, μεσαία και μεγάλα) εξασφαλίζουν άψογη εφαρμογή σε κάθε χρήστη. Επιπλέον, είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικά μαλακή σιλικόνη για να παρέχουν βέλτιστη άνεση για παρατεταμένη ακρόαση.

 • Μαλακά επικαλύμματα από σιλικόνη που εφαρμόζονται άνετα στα αυτιά σας

  Με τα μαλακά επικαλύμματα από σιλικόνη εφαρμόζονται άνετα στα αυτιά σας για ατελείωτες ώρες άνεσης

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: