Ενδώτια ακουστικά με λουράκι λαιμού

  Ενδώτια ακουστικά με λουράκι λαιμού

  Εξαιρετική αντοχή

  Ακουστικά με ιμάντα λαιμού και μηχανισμό ταχείας αποδέσμευσης. Τα καλύμματα των ακουστικών είναι ιδιαίτερα απαλά και διατίθενται σε 3 μεγέθη για εξαιρετικά άνετη προσαρμογή σε όλα τα αφτιά- έτσι δημιουργείται και η άψογη εφαρμογή για τέλειο ήχο.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Εξαιρετική αντοχή

Άψογη εφαρμογή

 • 3 εναλλάξιμα ακουστικά καουτσούκ για βέλτιστη εφαρμογή σε κάθε τύπο αφτιού

  3 εναλλάξιμα ακουστικά καουτσούκ για βέλτιστη εφαρμογή σε κάθε τύπο αφτιού

  Με δυνατότητα επιλογής μεταξύ 3 εναλλάξιμων ακουστικών, από μικρό μέχρι μεγάλο μέγεθος, σίγουρα κάποιο ζευγάρι θα ταιριάζει στα αφτιά σας.

 • Η απόλυτη εφαρμογή στο αφτί αποκλείει τους εξωτερικούς θορύβους

  Οι ιδιαίτερα μικροί οδηγοί ηχείων προσαρμόζονται άνετα μέσα στο αφτί και χάρη στην άψογη προσαρμογή τους, οι εξωτερικοί θόρυβοι αποκλείονται για απόλυτη εμπειρία ακρόασης.

 • Εξαιρετικά μικρός, αποδοτικός οδηγός για άψογη εφαρμογή, τέλειο ήχο

  Αυτό σημαίνει ότι απολαμβάνετε την εξαιρετική απόδοση ήχου των ακουστικών ακόμη και σε χαμηλότερες ρυθμίσεις έντασης, και επωφελείστε από τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

 • Απομόνωση εξωτερικού θορύβου για καλύτερο ήχο σε χαμηλότερη ένταση

  Η τέλεια εφαρμογή στο εσωτερικό του αφτιού εμποδίζει τον ανεπιθύμητο θόρυβο περιβάλλοντος που μειώνει την απόλαυση της αγαπημένης σας μουσικής. Αυτό σημαίνει ότι απολαμβάνετε την εξαιρετική ποιότητα ήχου των ακουστικών ακόμη και σε χαμηλότερες ρυθμίσεις έντασης, και ότι επωφελείστε από μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

 • Μαγνήτης νεοδυμίου που βελτιώνει την απόδοση μπάσων και την ευαισθησία

  Το νεοδύμιο είναι το καλύτερο υλικό για την παραγωγή ισχυρών μαγνητικών πεδίων που σημαίνει μεγαλύτερη ευαισθησία στο πηνίο φωνής, καλύτερη απόκριση μπάσων και υψηλότερη ποιότητα ήχου.

 • Εύχρηστο κλιπ Twist & Release για γρήγορη αποσύνδεση του player

  Το εύχρηστο κλιπ Twist & Release παρέχει έναν απλό και γρήγορο τρόπο σύνδεσης και αποσύνδεσης του MP3 player από τον ιμάντα λαιμού. Περιστρέψτε το κλιπ και το MP3 player αποδεσμεύεται.

 • Ιμάντας λαιμού ταχείας αποδέσμευσης για εύκολη αποσύνδεση

  Ο ιμάντας λαιμού ταχείας αποδέσμευσης περιλαμβάνει μηχανισμό ασφαλείας που αποσυνδέεται αυτόματα εάν το MP3 player τραβηχτεί με δύναμη.

 • Οι συρόμενοι μηχανισμοί ασφάλισης τακτοποιούν τα καλώδια

  Οι συρόμενοι μηχανισμοί ασφάλισης συγκρατούν τα καλώδια ώστε να είναι τακτοποιημένα και ασφαλή. Ο μεσαίος ρυθμίζει το μέγεθος του περιλαίμιου για ιδιαίτερα ασφαλή εφαρμογή.

 • Ιμάντας από μαλακό υλικό για ακόμη πιο άνετη εφαρμογή

  Ο μαλακός ιμάντας είναι κατασκευασμένος από ανθεκτικό βαμβάκι για άνεση στο φόρεμα.

 • Ιδιαίτερα μαλακά καλύμματα για τα αφτιά για απόλυτη άνεση

  Το ιδιαίτερα μαλακό υλικό από καουτσούκ των καλυμμάτων είναι υπέροχο στην αφή και προσαρμόζει εύκολα στο αφτί. Τα ενδώτια ακουστικά δεν ήταν ποτέ πριν τόσο άνετα.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: