Ενδώτια ακουστικά

  Ενδώτια ακουστικά

  Δυναμώστε τα μπάσα

  Τα ακουστικά SHE8000/10 είναι εξοπλισμένα με μικροσκοπικά ηχεία εξαιρετικής ποιότητας που αποδίδουν πλούσια, έντονα μπάσα και κρυστάλλινο ήχο. Μια ενσωματωμένη διάταξη εκτόνωσης καλωδίου αποτρέπει το τράβηγμα για μεγαλύτερη αντοχή, ενώ η αντιολισθητική λαβή προσφέρει άνετη εφαρμογή. Πολύ μαλακά υβριδικά καλύμματα σιλικόνης για άνεση που διαρκεί. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Δυναμώστε τα μπάσα

Αντιολισθητική προσαρμογή για εύκολη στερέωση

 • Ανοίγματα αέρα Turbo Bass για τα βαθύτερα και πλουσιότερα μπάσα

  Ανοίγματα αέρα Turbo Bass για τα βαθύτερα και πλουσιότερα μπάσα

  Τα ανοίγματα αέρα Turbo Bass επιτρέπουν την κίνηση του αέρα αποδίδοντας πιστή αναπαραγωγή των βαθύτερων και πλουσιότερων μπάσων.

 • Εξαιρετικά μαλακά καλύμματα από σιλικόνη που εφαρμόζονται άνετα στα αφτιά σας

  Εξαιρετικά μαλακά καλύμματα από σιλικόνη που εφαρμόζονται άνετα στα αφτιά σας

  Τα 3 μεγέθη εξαιρετικά μαλακών καψών από σιλικόνη αυτών των ακουστικών Philips εφαρμόζονται στα αυτιά σας χωρίς να ασκούν πίεση και αποκλείουν τους ανεπιθύμητους θορύβους.

 • Μηχανισμός Anti-tangle

  Μηχανισμός Anti-tangle

  Όταν αποθηκεύετε τα ακουστικά σας, τα καλώδια μπορεί να μπερδευτούν εάν δεν αποθηκευτούν με προσοχή. Έτσι, είναι δύσκολο να αποθηκεύετε τα ακουστικά έτσι ώστε να είναι έτοιμα για την επόμενη χρήση. Απλά σύρετε το μηχανισμό anti-tangle προς τα ακουστικά για τακτική οργάνωση των καλωδίων και ελαχιστοποίηση του ενδεχομένου μπερδέματός τους.

 • Ανθεκτική σχεδίαση Flexi-Grip για ισχυρή και ευέλικτη σύνδεση

  Ανθεκτική σχεδίαση Flexi-Grip για ισχυρή και ευέλικτη σύνδεση

  Το μαλακό υλικό flexi-grip που περιβάλλει τα ακουστικά βελτιώνει την απόδοση και ενισχύει την ανθεκτικότητά τους. Προστατεύει τη σύνδεση καλωδίου από φθορά που θα προέκυπτε σε διαφορετική περίπτωση εξαιτίας της επανειλημμένης κλίσης των ακουστικών από τη συχνή επαφή με τα δάχτυλα του χρήστη κάθε φορά που τα φοράει ή τα βγάζει.

 • Εξαιρετική απομόνωση εξωτερικού θορύβου για ποιότητα ήχου σε χαμηλή ένταση

  Δεν χρειάζεται πια να αυξάνετε την ένταση σε θορυβώδη μέρη. Ο ακουστικός αγωγός υπό γωνία και τα ακουστικά που εφαρμόζουν άψογα μειώνουν σημαντικά τον ήχο περιβάλλοντος, προσφέροντας την ίδια ποιότητα ήχου και σε χαμηλότερη ένταση, αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

 • Το καλώδιο 1,2 μέτρων είναι ιδανικό για χρήση σε εξωτερικό χώρο

  Καλώδιο με ιδανικό μήκος για να έχετε την ελευθερία να τοποθετείτε τη συσκευή ήχου όπου θέλετε.

 • Ο εργονομικός σχεδιασμός ακουστικής υπό γωνία εξασφαλίζει φυσική εφαρμογή

  Ο εξελιγμένος σχεδιασμός του μοντέλου ακουστικής υπό γωνία, με ελαφρά κλίση 15 μοιρών βάσει της ανατομίας του ανθρώπινου αυτιού, εξασφαλίζει φυσική εφαρμογή και μεγαλύτερη άνεση.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: