Ενδώτια ακουστικά CitiScape

  Ενδώτια ακουστικά CitiScape

  Απολαύστε καθαρό, φυσικό ήχο

  Μοντέρνα και συγχρόνως κομψά, τα CitiScape St Germain είναι εμπνευσμένα από την μποέμ γειτονιά του Παρισιού. Τα μαλακά ακουστικά με απομόνωση θορύβου διατηρούν τον ήχο καθαρό και φυσικό, για απόλυτη άνεση και απόλαυση, ενώ τα μαγνητικά καλώδια που δεν μπερδεύονται κάνουν τη ζωή πιο εύκολη. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ενδώτια ακουστικά CitiScape

St. Germain, Αστραφτερό μοβ SHE5105PP/10 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Απολαύστε καθαρό, φυσικό ήχο

με έξυπνο μαγνητικό μηχανισμό για να μην μπερδεύονται τα καλώδια

 • Επιλέξτε ένα από τα 3 ζευγάρια ακουστικών, για άψογη εφαρμογή

  Επιλέξτε ένα από τα 3 ζευγάρια ακουστικών, για άψογη εφαρμογή

  Τα ενδώτια ακουστικά CitiScape συνοδεύονται από 3 ζευγάρια ακουστικών, ώστε να μπορείτε να διαλέξετε αυτά που εφαρμόζουν καλύτερα στα αυτιά σας. Τα ακουστικά είναι διαθέσιμα σε 3 μεγέθη (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) και διακρίνονται για την κομψότητα αλλά και την εξαιρετική τους άνεση.

 • Ειδικά συντονισμένοι οδηγοί ηχείων 10 χιλ. που αποδίδουν καθαρό και λεπτομερή ήχο

  Ειδικά συντονισμένοι οδηγοί ηχείων 10 χιλ. που αποδίδουν καθαρό και λεπτομερή ήχο

  Βυθιστείτε στον κόσμο του κρυστάλλινου και φυσικού ήχου, με τους ειδικά συντονισμένους οδηγούς ηχείων 10 χιλ. Τα ενδώτια ακουστικά CitiScape έχουν σχεδιαστεί με προσοχή, ώστε να προσφέρουν ευκρινή και λεπτομερή ήχο γεμάτο φυσικότητα, όποιο είδος μουσικής και αν ακούτε.

 • Τα μαγνητικά ακουστικά εξασφαλίζουν εύκολη και τακτοποιημένη αποθήκευση

  Τα μαγνητικά ακουστικά εξασφαλίζουν εύκολη και τακτοποιημένη αποθήκευση

  Τα ενδώτια ακουστικά CitiScape διαθέτουν μαγνητικά ακουστικά που εξασφαλίζουν εύκολη και τακτοποιημένη αποθήκευση με έξυπνο τρόπο. Οι μαγνήτες είναι ενσωματωμένοι στο πίσω μέρος κάθε ακουστικού ώστε να κολλάνε μεταξύ τους – τέρμα στα μπερδέματα και την ακαταστασία. Απλώς ενώστε το πίσω μέρος των ακουστικών, τυλίξτε τα με το επίπεδο καλώδιο που δεν μπερδεύεται και βάλτε τα στην τσάντα σας, γνωρίζοντας ότι μπορείτε να τα βγάλετε εύκολα ανά πάσα στιγμή.

 • Έξυπνο ρυθμιζόμενο καλώδιο, για κοινή ακρόαση με ευκολία

  Έξυπνο ρυθμιζόμενο καλώδιο, για κοινή ακρόαση με ευκολία

  Τώρα πια μπορείτε να μοιράζεστε τη μουσική σας με τους φίλους σας ακόμα πιο εύκολα, χάρη στα ακουστικά CitiScape και το έξυπνο ρυθμιζόμενο καλώδιο που διαθέτουν. Το ενσωματωμένο κλιπ στο καλώδιο γλιστράει ομαλά προς τα κάτω απομακρύνοντας με έξυπνο τρόπο τα ακουστικά το ένα από το άλλο, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε με άνεση τη μουσική παρέα με τους φίλους σας.

 • Εναλλαγή μεταξύ μουσικής και κλήσεων με το ενσωματωμένο μικρόφωνο

  Εναλλαγή μεταξύ μουσικής και κλήσεων με το ενσωματωμένο μικρόφωνο

  Τα ακουστικά CitiScape διαθέτουν ενσωματωμένο μικρόφωνο, ώστε να μπορείτε να εναλλάσσεστε εύκολα μεταξύ της μουσικής και των τηλεφωνικών κλήσεων. Έτσι, είναι πανεύκολο να μένετε συνδεδεμένοι τόσο με την αγαπημένη σας μουσική όσο και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 • Πείτε αντίο στους κόμπους, με το επίπεδο καλώδιο 1,2 μ. που δεν μπερδεύεται

  Πείτε αντίο στους κόμπους, με το επίπεδο καλώδιο 1,2 μ. που δεν μπερδεύεται

  Ξεχάστε τους κόμπους και τα ακατάστατα καλώδια που σας εμποδίζουν. Το επίπεδο καλώδιο 1,2 μ. των ακουστικών CitiScape δεν μπερδεύεται και δεν σχηματίζει ποτέ κόμπους. Μπορείτε πλέον να εστιάσετε την προσοχή σας σ' αυτό που έχει σημασία... δηλαδή το να απολαμβάνετε με άνεση τη μουσική σας όπου και αν βρίσκεστε.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: