1

Στερεοφωνικά ακουστικά Bluetooth

  -{discount-percentage}%
  Bluetooth

  Στερεοφωνικά ακουστικά Bluetooth

  Καθαρός ασύρματος ήχος

  Απολαύστε καλύτερο ήχο με το ακουστικά προσαρμοσμένο πλαίσιο των ακουστικών, την πλήρη ενίσχυση ήχου FullSound και την ενσωματωμένη μείωση ηχούς και θορύβου. Είναι η πρώτη φορά που αυτός ο εκπληκτικός ήχος συνδυάζεται τόσο υπέροχα με την άνεση. See all benefits

  Unfortunately this product is no longer available

 • Καθαρός ασύρματος ήχος

  Play Pause

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

Καθαρός ασύρματος ήχος

Απολαύστε καλύτερο ήχο με το ακουστικά προσαρμοσμένο πλαίσιο των ακουστικών, την πλήρη ενίσχυση ήχου FullSound και την ενσωματωμένη μείωση ηχούς και θορύβου. Είναι η πρώτη φορά που αυτός ο εκπληκτικός ήχος συνδυάζεται τόσο υπέροχα με την άνεση. See all benefits

Unfortunately this product is no longer available

Στερεοφωνικά ακουστικά Bluetooth

Ακουστικά με άνετο στήριγμα κεφαλής SHB9000/10 Find similar products
Register

Subscribe to our newsletter

Καθαρός ασύρματος ήχος

Bluetooth stereo και hands free

 • Συμβατότητα με Universal Bluetooth HSP/HFP

  Το Bluetooth είναι μια τεχνολογία αντικατάστασης του καλωδίου. Aποτελεί παγκόσμιο πρότυπο και οι συσκευές Bluetooth διαφορετικών κατασκευαστών ενδέχεται να είναι διαλειτουργικές χρησιμοποιώντας κοινά προφίλ Bluetooth. Τα HSP (Handset Profile) και HFP (Handsfree Profile) είναι τα απαραίτητα προφίλ για τις τυπικές λειτουργίες ακουστικών Bluetooth. Αυτά τα ακουστικά θα λειτουργούν εάν το κινητό σας τηλέφωνο είναι συμβατό με HSP ή HFP. Το όνομα και τα λογότυπα Bluetooth είναι ιδιοκτησία της Bluetooth SIG, Inc. και χρησιμοποιούνται από την Koninklijke Philips Electronics N.V. κατόπιν αδείας.

 • Bluetooth® Stereo (συμμόρφωση με A2DP)

  Συσκευή Philips που υποστηρίζει το Bluetooth Stereo (A2DP). Η συμβατότητα A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) επιτρέπει στα ακουστικά να λαμβάνουν στερεοφωνική μουσική από οποιαδήποτε συσκευή Bluetooth με συμβατότητα A2DP. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα ακουστικά με όλα τα συμβατά κινητά τηλέφωνα, PC, προσαρμογέα Bluetooth, MP3 κλπ. που υποστηρίζει A2DP.

 • Ενίσχυση μουσικής FullSound

  Κατά την εγγραφή και συμπίεση ψηφιακής μουσικής, οι λεπτομέρειες και η δυναμική του ζωντανού ήχου χάνονται. Το FullSound είναι ένας έξυπνος αλγόριθμος που λειτουργεί μέσω ενός ισχυρού τσιπ που βρίσκεται μέσα στα ακουστικά. Βελτιώνει την ποιότητα της μουσικής και επαναφέρει την αρχική δυναμική της, τα στερεοφωνικά εφέ, τα μπάσα και τα πρίμα αποκαλύπτοντας όλες τις λεπτομέρειες χωρίς παραμόρφωση. Το FullSound είναι έτοιμο για χρήση μόλις βγάλετε το προϊόν από τη συσκευασία ενώ είναι δυνατή η ενεργοποίηση και απενεργοποίησή του.

 • Ασύρματη διαχείριση κλήσεων

  Διαχειριστείτε τις κλήσεις σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας τηλέφωνο. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αποδοχή και απόρριψη κλήσης, φωνητική κλήση και επανάκληση. Οι λειτουργίες της φωνητικής κλήσης και της επανάκλησης πρέπει να υποστηρίζονται από το κινητό σας.

 • Τεχνολογία EverClear για καθαρή συνομιλία

  Οι τηλεφωνικές κλήσεις συχνά πραγματοποιούνται σε θορυβώδη περιβάλλοντα, καταλήγοντας σε δύσκολα κατανοητές συνομιλίες. Σε αυτά τα ακουστικά, η τεχνολογία Everclear πραγματοποιεί ψηφιακό φιλτράρισμα του θορύβου ώστε να είναι δυνατή η λήψη και η αποστολή καθαρού σήματος ήχου για πεντακάθαρες κλήσεις. Τα ακουστικά αναγνωρίζουν τα θορυβώδη περιβάλλοντα και προσαρμόζουν την ένταση των ακουστικών ανάλογα.

 • Επιλογή ενσύρματων ακουστικών

  Ο ήχος των στερεοφωνικών ακουστικών Bluetooth της Philips ακούγεται υπέροχα - γιατί λοιπόν να τα χρησιμοποιείτε μόνο με τις ασύρματες συσκευές Bluetooth; Συνδέστε το συμπεριλαμβανόμενο καλώδιο εισόδου 3,5 χιλ. των ακουστικών στο ένα άκρο και την υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλ. του music player στο άλλο άκρο, και θα μπορείτε να απολαύσετε εξαιρετική απόδοση ακουστικών στα music player που δεν ενεργοποιούνται με Bluetooth!

 • SwitchStream - Δεν χάνετε ούτε ένα χτύπο, ούτε μια κλήση.

  Με το SwitchStream θα ακούτε τον ήχο κλήσης στα ασύρματα ακουστικά Philips όταν λαμβάνετε κλήση σε τηλέφωνο με δυνατότητα Bluetooth. Μπορείτε να απαντήσετε στην κλήση από τα ακουστικά και να επιστρέψετε στη μουσική σας όταν τελειώσετε το τηλεφώνημα. Δεν χάνετε ούτε ένα χτύπο, ούτε μια κλήση!

See all Specifications

Recently viewed products

You might be interested in