Στερεοφωνικά ακουστικά Bluetooth

  Στερεοφωνικά ακουστικά Bluetooth

  Ασύρματος ήχος υψηλής απόδοσης

  Ακούστε ασύρματη μουσική και μιλήστε απεριόριστες ώρες, με τα υπέροχα άνετα ακουστικά Philips SHB7000. Με συνδεσιμότητα Bluetooth, οδηγούς νεοδυμίου 40 χιλιοστών και μαλακά μαξιλαράκια που αγκαλιάζουν το αυτί, θα έχετε απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Στερεοφωνικά ακουστικά Bluetooth

Αγκαλιάζουν το αυτί, Λευκό SHB7000WT/00 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Ασύρματος ήχος υψηλής απόδοσης

με κορυφαία απομόνωση θορύβου

 • Οδηγοί νεοδυμίου 40 χιλ. για εξαιρετικά πρίμα και βαθιά μπάσα

  Οδηγοί νεοδυμίου 40 χιλ. για εξαιρετικά πρίμα και βαθιά μπάσα

  Θέλετε να απολαύσετε πιο πλούσιο, λεπτομερή ήχο από τα ακουστικά σας; Σε εξαιρετικά μικρό μέγεθος αν και απίστευτα ισχυροί, οι οδηγοί νεοδυμίου 40 χιλ. δημιουργούν ένα ισχυρό μαγνητικό πεδίο. Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που προκύπτει είναι πιο λεπτές φωνητικές αποχρώσεις και πλουσιότερες αποκρίσεις μπάσων που προσθέτουν νέες απροσδόκητες διαστάσεις σε μελωδίες που νομίζατε ότι ήδη γνωρίζατε καλά.

 • Μαλακά μαξιλαράκια από δερματίνη που αγκαλιάζουν το αυτί για άνετη πολύωρη χρήση

  Μαλακά μαξιλαράκια από δερματίνη που αγκαλιάζουν το αυτί για άνετη πολύωρη χρήση

  Τα ακουστικά Philips διαθέτουν μαλακά μαξιλαράκια από δερματίνη που αγκαλιάζουν το περίγραμμα των αυτιών σας με άνεση και ασφάλεια, τόσο που θα ξεχάσετε ότι τα φοράτε! Επιπλέον, θα σας προσφέρουν άνετη εφαρμογή ανεξάρτητα από το σχήμα του κεφαλιού σας, αλλά και ανεπανάληπτη εμπειρία ήχου. Τι πιο συναρπαστικό από το να βυθιστείτε σε μια ατελείωτη εμπειρία μουσικής χωρίς καμία διακοπή;

 • Ασύρματη μουσική Bluetooth και εύκολος έλεγχος των κλήσεων

  Ασύρματη μουσική Bluetooth και εύκολος έλεγχος των κλήσεων

  Αν θέλετε να ακούτε μουσική ασταμάτητα και να επιστρέφετε εύκολα στη λειτουργία τηλεφώνου, τίποτα δεν συγκρίνεται με την τεχνολογία Bluetooth! Συζεύξτε τα ακουστικά Philips με το smartphone ή το tablet σας με δυνατότητα Bluetooth και ελέγξτε τα πάντα με ένα πάτημα.

 • Μαξιλαράκια με απομόνωση θορύβου που αγκαλιάζουν το αυτί για να απολαμβάνετε μόνο εσείς τη μουσική σας

  Μαξιλαράκια με απομόνωση θορύβου που αγκαλιάζουν το αυτί για να απολαμβάνετε μόνο εσείς τη μουσική σας
 • Bluetooth ή καλώδιο - απολαύστε τη μουσική σας όπως εσείς θέλετε!

  Χάρη στη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε ασύρματη σύνδεση μέσω Bluetooth και βύσμα 3,5 χιλιοστών για αναπαραγωγή μουσικής, τα νέα ακουστικά Bluetooth σας προσφέρουν και στις δύο περιπτώσεις μοναδική απόλαυση! Απλά, συζεύξτε τα ακουστικά με οποιαδήποτε συσκευή με δυνατότητα Bluetooth και απολαύστε ακρόαση ασύρματα με πεντακάθαρο ήχο. Εναλλακτικά, συνδέστε το καλώδιο στην υποδοχή των 3,5 χιλιοστών και απολαύστε βαθιά πλούσια καθηλωτική εμπειρία ακρόασης. Η επιλογή είναι δική σας!

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: