Στερεοφωνικά ακουστικά Bluetooth

  Bluetooth

  Στερεοφωνικά ακουστικά Bluetooth

  Άνετα και ασύρματα

  Απολαύστε ασύρματη στερεοφωνική μουσική και πραγματοποιήστε εύκολα μετάβαση σε κλήσεις με αυτά τα κορυφαία ακουστικά. Απολαύστε πλούσιο, ζωντανό ήχο χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία βελτίωσης ψηφιακού ήχου FullSound. Η ρυθμιζόμενη σχεδίαση OptiFit εξασφαλίζει εξατομικευμένη, άνετη εφαρμογή. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Άνετα και ασύρματα

Bluetooth stereo και hands free

 • Ενίσχυση μουσικής FullSound

  Κατά την εγγραφή και συμπίεση ψηφιακής μουσικής, οι λεπτομέρειες και η δυναμική του ζωντανού ήχου χάνονται. Το FullSound είναι ένας έξυπνος αλγόριθμος που λειτουργεί μέσω ενός ισχυρού τσιπ που βρίσκεται μέσα στα ακουστικά. Βελτιώνει την ποιότητα της μουσικής και επαναφέρει την αρχική δυναμική της, τα στερεοφωνικά εφέ, τα μπάσα και τα πρίμα αποκαλύπτοντας όλες τις λεπτομέρειες χωρίς παραμόρφωση. Το FullSound είναι έτοιμο για χρήση μόλις βγάλετε το προϊόν από τη συσκευασία ενώ είναι δυνατή η ενεργοποίηση και απενεργοποίησή του.

 • Bluetooth® Stereo (συμμόρφωση με A2DP)

  Συσκευή Philips που υποστηρίζει το Bluetooth Stereo (A2DP). Η συμβατότητα A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) επιτρέπει στα ακουστικά να λαμβάνουν στερεοφωνική μουσική από οποιαδήποτε συσκευή Bluetooth με συμβατότητα A2DP. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα ακουστικά με όλα τα συμβατά κινητά τηλέφωνα, PC, προσαρμογέα Bluetooth, MP3 κλπ. που υποστηρίζει A2DP.

 • Συμβατότητα με Universal Bluetooth HSP/HFP

  Το Bluetooth είναι μια τεχνολογία αντικατάστασης του καλωδίου. Aποτελεί παγκόσμιο πρότυπο και οι συσκευές Bluetooth διαφορετικών κατασκευαστών ενδέχεται να είναι διαλειτουργικές χρησιμοποιώντας κοινά προφίλ Bluetooth. Τα HSP (Handset Profile) και HFP (Handsfree Profile) είναι τα απαραίτητα προφίλ για τις τυπικές λειτουργίες ακουστικών Bluetooth. Αυτά τα ακουστικά θα λειτουργούν εάν το κινητό σας τηλέφωνο είναι συμβατό με HSP ή HFP. Το όνομα και τα λογότυπα Bluetooth είναι ιδιοκτησία της Bluetooth SIG, Inc. και χρησιμοποιούνται από την Koninklijke Philips Electronics N.V. κατόπιν αδείας.

 • Λουράκι λαιμού OptiFit

  Με το λουράκι λαιμού OptiFit μπορείτε να ρυθμίσετε εύκολα τα ακουστικά ενώ τα φοράτε για να προσαρμοστούν άνετα στις προτιμήσεις σας. Περιλαμβάνει ευέλικτο αρμό και ρυθμιζόμενα μαλακά εξαρτήματα στήριξης για τα αυτιά, ενώ τοποθετεί τα ηχεία στη βέλτιστη γωνία σε σχέση με το αυτί σας για τη μέγιστη απόδοση ήχου.

 • SwitchStream - Δεν χάνετε ούτε ένα χτύπο, ούτε μια κλήση.

  Με το SwitchStream θα ακούτε τον ήχο κλήσης στα ασύρματα ακουστικά Philips όταν λαμβάνετε κλήση σε τηλέφωνο με δυνατότητα Bluetooth. Μπορείτε να απαντήσετε στην κλήση από τα ακουστικά και να επιστρέψετε στη μουσική σας όταν τελειώσετε το τηλεφώνημα. Δεν χάνετε ούτε ένα χτύπο, ούτε μια κλήση!

 • Ασύρματος έλεγχος μουσικής από τα ακουστικά σας

  Με τα κουμπιά ελέγχου της μουσικής στα ακουστικά σας μπορείτε να ελέγχετε ασύρματα τη μουσική σε κάθε συμβατό (AVRCP - Audio Video Remote Control Profile) τηλέφωνο, MP3 ή PC. Προχωρήστε στα αγαπημένα σας τραγούδια ή διακόψτε τη μουσική για μια γρήγορη συνομιλία. Και όλα αυτά πατώντας απλά ένα κουμπί εύκολης πρόσβασης.

 • Ασύρματη διαχείριση κλήσεων

  Διαχειριστείτε τις κλήσεις σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας τηλέφωνο. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αποδοχή και απόρριψη κλήσης, φωνητική κλήση και επανάκληση. Οι λειτουργίες της φωνητικής κλήσης και της επανάκλησης πρέπει να υποστηρίζονται από το κινητό σας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: