Περιφερειακά παιχνιδιών για υπολογιστή

  Περιφερειακά παιχνιδιών για υπολογιστή

  Δείτε και ακούστε το παιχνίδι

  Ανακαλύψτε τον νέο τρόπο για απόλαυση ολόκληρης της δύναμης των παιχνιδιών για υπολογιστή με τα περιφερειακά παιχνιδιών amBX για υπολογιστή της Philips που μεταφέρουν το παιχνίδι πέρα από την οθόνη. Το φως και ο ήχος συγχρονίζονται με το παιχνίδι και το μεταφέρουν κυριολεκτικά μέσα στο δωμάτιο. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

amBX Περιφερειακά παιχνιδιών για υπολογιστή

Δείτε και ακούστε το παιχνίδι

με τα περιφερειακά παιχνιδιών amBX για υπολ. της Philips

 • Πολλαπλά RGB LED αποδίδουν πάνω από 16 εκατομμύρια χρώματα

  Μέσω 16 εκατομμυρίων χρωμάτων, το συγχρονισμένο σύστημα φωτισμού εντείνει την εμπειρία του παιχνιδιού, δημιουργώντας στον οπτικό χώρο των παικτών συγχρονισμένο φωτισμό. Η οθόνη δεν απομακρύνει πλέον τον παίχτη από τη δράση.

 • Ήχος πολλών κατευθύνσεων με μουσική ισχύ 160W

  Ήχος πολλών κατευθύνσεων για πρόσθετο ρεαλισμό χάρη στο ισχυρό ηχοσύστημα 2.1 με βαθιά, πλούσια μπάσα και καθαρά πρίμα.

 • Εφέ φωτισμού με ήδη υπάρχοντα παιχνίδια

  Εφέ φωτισμού amBX με τα περισσότερα παιχνίδια για υπολογιστή.

 • Επίδειξη φωτισμού με ψηφιακή μουσική

  Το amBX έχει και άλλες εφαρμογές εκτός από τα παιχνίδια. Σε πάρτι ή ώρες χαλάρωσης, το σύστημα ανταποκρίνεται στη μουσική και πλημμυρίζει το δωμάτιο με ένα εντυπωσιακό συγχρονισμένο show φωτισμού. Εναλλακτικά, οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν την ατμόσφαιρα οποιουδήποτε δωματίου με ένα μόνο χρώμα ή με μια σειρά εφέ φωτισμού. Μπορούν επίσης να ρυθμίσουν τις δικές τους εναλλαγές φωτισμού με τα στοιχεία ελέγχου ταχύτητας, χρώματος και έντασης στο εύχρηστο διαδραστικό λογισμικό.

 • Φωτισμός για κάθε διάθεση

  Φανείτε τολμηροί και δημιουργήστε το δικό σας φωτισμό με μια παλέτα με περισσότερα από 16 εκατομμύρια χρώματα. Δημιουργήστε μοναδικό φωτισμό που ταιριάζει στη διάθεσή σας ή την περίσταση. Συνδυάστε το φωτισμό που έχετε επιλέξει με μουσική και δημιουργήστε το δικό σας show φωτισμού στο χώρο σας.

 • Ηχοσύστημα 2.1

  Ηχοσύστημα 2.1 με επίπεδο ενίσχυσης μπάσων.

 • Διασύνδεση USB plug and play

  Η εύχρηστη διαχείριση διαμόρφωσης επιτρέπει την εύκολη ρύθμιση. Υποδεικνύοντας απλά πού έχετε τοποθετήσει τα προϊόντα στο χώρο, η διαχείριση διαμόρφωσης θα ρυθμίσει το ιδανικό επίπεδο για κάθε προϊόν.

 • Προεπιλογές και προηγμένα στοιχεία ελέγχου

  Ο φωτισμός, ο ήχος, οι ανεμιστήρες amBX και το δονούμενο μαξιλαράκι ελέγχονται από ένα εύχρηστο τηλεχειριστήριο. Επιπλέον, προσφέρεται μια σειρά προρυθμισμένων επιλογών. Για τους πιο περιπετειώδεις τύπους, υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής των ρυθμίσεων για δημιουργία ενός εξατομικευμένου συστήματος. Συντονίστε και ρυθμίστε τον ήχο και το φωτισμό στις δικές ανάγκες για να δημιουργήσετε τη βέλτιστη ατμόσφαιρα για οποιοδήποτε χώρο.

 • Περιλαμβάνει παιχνίδια

  Τίτλοι παιχνιδιών με δυνατότητα amBX έτοιμοι για αναπαραγωγή

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: