1
Μπιμπερό και θηλές

Avent

Philips Avent

Θηλή Classic+

  Philips Avent

  Θηλή Classic+

  Κλινικά αποδεδειγμένη μείωση των κολικών και της δυσφορίας*

  Η θηλή Classic+ είναι μέρος του συστήματος Airflex, το οποίο διοχετεύει τον αέρα μέσα στο μπιμπερό και μακριά από την κοιλίτσα του μωρού. Η ανάγλυφη υφή αποτρέπει την αναδίπλωση της θηλής και περιορίζει τις διακοπές και τη δυσφορία την ώρα του ταΐσματος. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Κλινικά αποδεδειγμένη μείωση των κολικών και της δυσφορίας*

Σχεδίαση που μειώνει τα αέρια

 • Σύστημα αερισμού Airflex για αποδεδειγμένη μείωση των κολικών*

  Σύστημα αερισμού Airflex για αποδεδειγμένη μείωση των κολικών*

  Το κλινικά αποδεδειγμένο σύστημά μας αερισμού Airflex είναι σχεδιασμένο για να μειώνει τα αέρια και τους κολικούς. Καθώς ταΐζετε το μωρό σας, η βαλβίδα που είναι ενσωματωμένη στη θηλή κάμπτεται ώστε να επιτρέπεται η είσοδος του αέρα στο μπιμπερό, να μη δημιουργείται συσσωρευμένο κενό και ο αέρας να κατευθύνεται προς το πίσω μέρος του μπιμπερό. Κρατάει τον αέρα στο μπιμπερό και μακριά από την κοιλίτσα του μωρού, περιορίζοντας έτσι τις αναγωγές, τα ρεψίματα και τα αέρια.

 • 60% λιγότερη δυσφορία το βράδυ*

  60% λιγότερη δυσφορία το βράδυ*

  Το μπιμπερό Philips Avent Classic+ μειώνει τη δυσφορία. Τα μωρά που ταΐζονταν με μπιμπερό Philips Avent Classic+ παρουσίασαν 60% λιγότερη δυσφορία τη νύχτα, σε σύγκριση με τα μωρά που ταΐζονταν με ένα μπιμπερό καταπολέμησης των κολικών ενός ανταγωνιστή. *

 • Η ραβδωτή υφή αποτρέπει το δίπλωμα, για τάισμα χωρίς διακοπές

  Η ραβδωτή υφή αποτρέπει το δίπλωμα, για τάισμα χωρίς διακοπές

  Το σχήμα της θηλής επιτρέπει το ασφαλές κράτημα και η ραβδωτή υφή εμποδίζει το δίπλωμα της θηλής, για άνετο τάισμα χωρίς διακοπές.

 • Διαθέσιμες θηλές διαφορετικής ροής

  Διαθέσιμες θηλές διαφορετικής ροής

  Η σειρά μπιμπερό Philips Avent Classic+ προσφέρει θηλές με διαφορετικούς ρυθμούς ροής, ώστε να συμβαδίζει με την ανάπτυξη του μωρού σας. Να θυμάστε ότι οι ενδείξεις ηλικίας δίνονται κατά προσέγγιση, καθώς το κάθε μωρό αναπτύσσεται με το δικό του ρυθμό. Όλες οι θηλές διατίθενται σε συσκευασίες των δύο: Επιλέξτε ανάμεσα σε θηλές για νεογνά, αργής, μέτριας, γρήγορης και μεταβλητής ροής, καθώς και για παχύρρευστες τροφές.

 • Η θηλή αυτή δεν περιέχει BPA

  Η θηλή αυτή δεν περιέχει BPA

  Η θηλή Philips Avent Classic+ είναι κατασκευασμένη από υλικό χωρίς BPA (σιλικόνη).

 • Συμβατή σειρά για μετάβαση από τον θηλασμό στο κύπελλο

  Συνδυάστε τα εξαρτήματα για θήλαστρα, μπιμπερό και κύπελλα μέρη και δημιουργήστε το προϊόν που σας εξυπηρετεί, όταν το χρειάζεστε! Οι θηλές κατά των κολικών είναι συμβατές μόνο με τα μπιμπερό Classic+ και τα μπιμπερό κατά των κολικών.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Στην ηλικία των 2 εβδομάδων, τα μωρά που ταΐζονταν με μπιμπερό Philips Avent παρουσίασαν λιγότερους κολικούς και σημαντικά λιγότερη δυσφορία τη νύχτα σε σύγκριση με τα μωρά που ταΐζονταν με ένα άλλο μπιμπερό ανταγωνιστή.
 • Η σχεδίαση της θηλής αποτρέπει αποδεδειγμένα το δίπλωμα της θηλής, την κατάποση αέρα και τις διακοπές του ταΐσματος.
 • Τι είναι οι κολικοί και πώς επηρεάζουν τα μωρά; Οι κολικοί προκαλούνται εν μέρει από την κατάποση αέρα κατά το τάισμα, κάτι που δημιουργεί δυσφορία στο πεπτικό σύστημα του μωρού. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν κλάμα, ανησυχία, αέρια και αναγωγές.
 • 0% BPA, βάσει του κανονισμού 10/2011 της ΕΕ

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: