1
Βρεφικά μόνιτορ και θερμόμετρα

Avent

Philips Avent

Βρεφικό μόνιτορ DECT

  Philips Avent

  Βρεφικό μόνιτορ DECT

  Ο πιο αξιόπιστος σύνδεσμος με το μωρό σας

  Ο ευκρινής ήχος του βρεφικού μόνιτορ SCD721 DECT παρέχει προηγμένη παρακολούθηση χωρίς παρεμβολές. Χάρη στον αισθητήρα θερμοκρασίας, το απαλό νυχτερινό φωτάκι, τα νανουρίσματα και την ειδική λειτουργία για τη νύχτα μπορείτε να διαμορφώσετε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον για εσάς και το μωρό σας. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ο πιο αξιόπιστος σύνδεσμος με το μωρό σας

Ο ευκρινής ήχος του βρεφικού μόνιτορ SCD721 DECT παρέχει προηγμένη παρακολούθηση χωρίς παρεμβολές. Χάρη στον αισθητήρα θερμοκρασίας, το απαλό νυχτερινό φωτάκι, τα νανουρίσματα και την ειδική λειτουργία για τη νύχτα μπορείτε να διαμορφώσετε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον για εσάς και το μωρό σας. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

ΝΕΟ

Avent Βρεφικό μόνιτορ DECT

100% ιδιωτικότητα, χωρίς παρεμβολές, Πεντακάθαρος ήχος, Λειτουργία για τις βραδινές ώρες, Δόνηση και νυχτερινή λειτουργία SCD721/26 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
Δήλωση

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Ο πιο αξιόπιστος σύνδεσμος με το μωρό σας

100% ασφάλεια της ιδιωτικότητας με μηδενικές παρεμβολές

 • Η τεχνολογία DECT εξασφαλίζει μηδενικές παρεμβολές απόλυτη και ασφάλεια του απόρρητού σας

  Η τεχνολογία DECT εξασφαλίζει μηδενικές παρεμβολές απόλυτη και ασφάλεια του απόρρητού σας

  Η τεχνολογία DECT σάς παρέχει ασφαλή και ιδιωτική σύνδεση, για να είστε σίγουροι πως δεν ακούει κανένας άλλος. Εξασφαλίζει μηδενικές παρεμβολές από άλλες συσκευές εκπομπής, όπως άλλα βρεφικά μόνιτορ, ασύρματα και κινητά τηλέφωνα.

 • Εξοικονόμηση ενέργειας με τη λειτουργία Smart ECO για ελάχιστη εκπομπή

  Εξοικονόμηση ενέργειας με τη λειτουργία Smart ECO για ελάχιστη εκπομπή

  Η μοναδική λειτουργία Smart ECO μειώνει αυτόματα τις εκπομπές ήχων και αυξάνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Όσο πιο κοντά βρίσκεστε στο μωρό σας, τόσο λιγότερη είναι η ισχύς που χρειάζεται για άψογη σύνδεση.

 • Εμβέλεια έως και 330 μέτρα*

  Εμβέλεια έως και 330 μέτρα*

  *Εμβέλεια σε εσωτερικό χώρο έως και 50 μέτρα, σε εξωτερικό χώρο έως και 330 μέτρα.

 • Εξαιρετικός χρόνος λειτουργίας για παρακολούθηση κατά τη διάρκεια της νύχτας

  Εξαιρετικός χρόνος λειτουργίας για παρακολούθηση κατά τη διάρκεια της νύχτας

  Η βολική επαναφορτιζόμενη μονάδα γονέα προσφέρει την ελευθερία της ασύρματης παρακολούθησης για έως 18 ώρες ανά φόρτιση.

 • Γνωρίζετε ότι έχετε συνδεθεί με τις προειδοποιητικές λυχνίες LED

  Γνωρίζετε ότι έχετε συνδεθεί με τις προειδοποιητικές λυχνίες LED

  Οι 5 φωτεινές ενδείξεις επιπέδου ήχου υποδεικνύουν τα επίπεδα του ήχου στο δωμάτιο του μωρού σας ακόμα και όταν η μονάδα του γονέα είναι σε σίγαση. Με την ένδειξη σύνδεσης, γνωρίζετε πάντα πότε το μόνιτορ είναι συνδεδεμένο και εντός εμβέλειας. Η μονάδα γονέα θα σας ειδοποιήσει όταν το μόνιτορ βρεθεί εκτός εμβέλειας ή όταν η στάθμη της μπαταρίας είναι χαμηλή, ώστε να είστε πάντα συνδεδεμένοι με το μωρό σας.

 • Κατάλληλο για τη διάρκεια της νύχτας με χαμηλή φωτεινότητα οθόνης και χαμηλή ένταση ήχου

  Κατάλληλο για τη διάρκεια της νύχτας με χαμηλή φωτεινότητα οθόνης και χαμηλή ένταση ήχου

  Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων και ειδοποιηθείτε με την αθόρυβη, διακριτική λειτουργία δόνησης. Με το πάτημα ενός κουμπιού μεταβαίνετε στη νυχτερινή λειτουργία κατά την οποία χαμηλώνει η φωτεινότητα της οθόνης και η ένταση του ήχου.

 • Χαλαρωτικό νυχτερινό φωτάκι και νανουρίσματα για να ηρεμεί

  Χαλαρωτικό νυχτερινό φωτάκι και νανουρίσματα για να ηρεμεί

  Τίποτα δεν μπορεί να ηρεμήσει καλύτερα ένα ανήσυχο μωρό από ένα απαλό νανούρισμα και ένα ζεστό, γαλήνιο φως. Επιλέξτε μία από τις 5 χαλαρωτικές μελωδίες και ενεργοποιήστε το απαλό νυχτερινό φως από οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού. Βοηθήστε το μωρό σας να βυθιστεί και πάλι στον ύπνο σε χρόνο μηδέν.

 • Μιλήστε στο μωρό σας από μακριά

  Μιλήστε στο μωρό σας από μακριά

  Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται το μωρό σας είναι ο καθησυχαστικός ήχος της φωνής σας. Με ένα απλό κλικ, αυτή η βασική λειτουργία σάς επιτρέπει να μιλάτε στο μωρό σας από οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού.

 • Παρακολουθήστε τη θερμοκρασία στο δωμάτιο του μωρού σας και ορίστε τις ειδοποιήσεις

  Παρακολουθήστε τη θερμοκρασία στο δωμάτιο του μωρού σας και ορίστε τις ειδοποιήσεις

  Δεδομένου ότι τα μωρά δεν είναι ακόμα σε θέση να ρυθμίσουν τη θερμοκρασία του σώματός τους όπως εσείς, μια μικρή διακύμανση στη θερμοκρασία του περιβάλλοντος μπορεί να τους προκαλέσει αναστάτωση. Ο αισθητήρας θερμοκρασίας σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε τη θερμοκρασία στο δωμάτιο του μωρού σας και να ορίσετε προσαρμοσμένη ειδοποίηση σε περίπτωση αλλαγής της θερμοκρασίας.

 • Πεντακάθαρος ήχος χάρη στην τεχνολογία DECT

  Η τεχνολογία DECT σας παρέχει πεντακάθαρο ήχο, έτσι ώστε να μπορείτε να ακούτε κάθε γελάκι, γουργουρητό και λόξιγκα με εκπληκτική καθαρότητα.

 • Σταθμός σύνδεσης για πρακτική φόρτιση

  Φορτίστε τη μονάδα γονέα στη βάση σύνδεσης με ευκολία. Τοποθετήστε τη στο δωμάτιό σας για εύκολη φόρτιση κατά τη διάρκεια της νύχτας ή για χρήση ως βάση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: