Ασύρματο TV link

  Ασύρματο TV link

  Μοιραστείτε την πρόσβασή σας σε δορυφορικά & συνδρομητικά κανάλια

  Παρακολουθήστε ασύρματα τα αγαπημένα σας τηλεοπτικά προγράμματα στη δεύτερη τηλεόρασή σας. Μπορείτε να επιλέξετε μία από τις δύο συσκευές με το πάτημα ενός κουμπιού και χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε καλώδια.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Μοιραστείτε την πρόσβασή σας σε δορυφορικά & συνδρομητικά κανάλια

χωρίς καλώδια

 • Προβολή από οποιαδήποτε συσκευή βίντεο σε 2η τηλεόραση

  Η ασύρματη σύνδεση είναι συμβατή με υποδοχές SCART και τύπου "cinch", που χρησιμοποιούνται από σχεδόν κάθε μάρκα . Εάν η συσκευή σας διαθέτει μία από τις τρεις υποδοχές, τότε λειτουργεί με την ασύρματη σύνδεση

 • Σύνδεση 2 συσκευών ταυτόχρονα

  Ο εύκολος τρόπος για εναλλαγή μεταξύ δύο συσκευών. Το ασύρματο TV link διαθέτει δύο ξεχωριστές εισόδους, κάθε μία με το δικό της SCART, για να συνδέετε δύο συσκευές πηγής A/V ταυτόχρονα.

 • Λειτουργεί με DVD+RW/ DVD/ VCR / set-top box και άλλα πολλά

  Παρακολουθήστε ταινίες, αθλητικά, ζωντανά σόου και ποικιλία τηλεοπτικών καναλιών από οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού σας. Το ασύρματο TV link είναι κατάλληλο για τη μετάδοση περιεχομένου AV από αποκωδικοποιητές PayTV και Pay per View, δορυφορικούς δέκτες, συσκευές set-top box, DVD player, VCR και βιντεοκάμερες κάθε μάρκας.

 • Συμβατότητα με τις περισσότερες συσκευές βίντεο

  Για την ασύρματη σύνδεση χρησιμοποιούνται υποδοχές SCART και τύπου "cinch", όπως σχεδόν και σε όλες τις μάρκες οπτικοακουστικών συσκευών.

 • Η συσκευή μπορεί να λειτουργήσει μέσα σε ένα κλειστό ντουλάπι

  Εάν αποθηκεύσετε συσκευές ήχου/βίντεο μέσα σε ένα ντουλάπι, δεν μπορείτε να τις λειτουργήσετε με ένα κανονικό τηλεχειριστήριο IR. Η ασύρματη σύνδεση τηλεχειριστηρίου της Philips επιτρέπει να λειτουργήσετε αυτές τις συσκευές όταν οι θύρες του ντουλαπιού είναι κλειστές, χάρη σε μια σύνδεση RF που ανιχνεύει τα σήματα υπερύθρων και τα μεταφράζει σε σήματα RF.

 • Πρόσβαση σε 2 συσκευές με το πάτημα ενός κουμπιού

  Δεν χρειάζεται πια να αλλάζετε καλώδια στον πομπό για να προβάλλετε το σήμα μιας συσκευής βίντεο στη δεύτερη τηλεόρασή σας. Απλά πατήστε το κουμπί επιλογής.

 • Λιγότερη ακαταστασία και καθόλου καλώδια

  Μια ασύρματη σύνδεση των 2,4 GHz μεταξύ πομπού και δέκτη σημαίνει ότι δεν χρειάζονται καλώδια ούτε τρύπες στον τοίχο.

 • Τα ασύρματα σήματα διαπερνούν τοίχους και οροφές

  Δεν χρειάζεται να αγοράσετε ή να νοικιάσετε εξοπλισμό A/V εις διπλούν. Με το ασύρματο σύστημα RF παρακολουθείτε ταινίες DVD και τα δορυφορικά ή τηλεοπτικά κανάλια από οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας. Με εμβέλεια μέχρι 30 μέτρα εντός του σπιτιού, παρέχει εικόνα και ήχο υψηλής ποιότητας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: