Τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

  Τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

  Το Home Cinema δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο

  Απόλυτο τηλεχειριστήριο οικιακής ψυχαγωγίας

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Το Home Cinema δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο

 • Ένα τηλεχειριστήριο για τηλεόραση, VCR, SAT, DVD, ραδιόφωνο, CD, ενισχυτή και δέκτη

  Χειριστείτε τον εξοπλισμό του οικιακού κινηματογράφου σας ευκολότερα από ποτέ, με μία μόνο εύχρηστη μονάδα που χειρίζεται τηλεόραση, VCR, DVD, ραδιόφωνο, δορυφορικό δέκτη, ψηφιακό set-top box, CD player, ενισχυτή και δέκτη, ανεξάρτητα από τη μάρκα ή το μοντέλο. Απολαύστε την ευκολία που προσφέρει η λειτουργία "ενός πατήματος", όταν παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ταινίες.

 • Η διπλή μετάδοση επεκτείνει σημαντικά την απόσταση λειτουργίας

  Με τυπική μετάδοση υπέρυθρων (IR) για έλεγχο από απόσταση κανονικών συσκευών και έναν ενσωματωμένο πομπό ραδιοφωνικής συχνότητας (RF) για έλεγχο από απόσταση συσκευών σε ντουλάπια, ερμάρια ή σε άλλα δωμάτια, το εύρος επεκτείνεται σημαντικά. Η μετάδοση RF μετατρέπεται ξανά σε IR με έναν αποκλειστικό δέκτη.

 • Μακροεντολές για ενεργοποίηση όλων των συσκευών σας με ένα πάτημα

  Επωφεληθείτε από την άνεση ‘με ένα πάτημα’ δημιουργώντας τις δικές σας μακροεντολές που εκτελούν οποιαδήποτε ακολουθία εντολών από ένα μόνο πλήκτρο. Απλά φανταστείτε να ενεργοποιείτε την τηλεόραση, να ρυθμίζετε τον ήχο surround και να αναπαράγετε την ταινία με μόνο ένα πάτημα!

 • Η λειτουργία χρονοδιακόπτη ενεργοποιεί τον εξοπλισμό σε μια προκαθορισμένη ώρα

  Δεν θα χρειαστεί να χάσετε την αγαπημένη σας εκπομπή ποτέ ξανά. Απλά ρυθμίστε το χρονοδιακόπτη ώστε να ενεργοποιήσει την τηλεόραση την ώρα που ξεκινά το πρόγραμμα. Με δυνατότητα προγραμματισμού για κάθε συσκευή.

 • Γρήγορη πρόσβαση μενού, λειτ. παραμετροποίησης, κειμένου τηλεόρασης

  Οι σημαντικές λειτουργίες, όπως παραμετροποίηση μενού και κείμενο τηλεόρασης έχουν σαφή σηματοδοτημένα , αποκλειστικά πλήκτρα για να διευκολύνουν το χειρισμό του εξοπλισμού σας.

 • Η εκμάθηση αντιγράφει λειτουργίες από τα πρωτότυπα τηλεχειστήρια

  Για να έχετε όλες τις λειτουργίες του πρωτότυπου τηλεχειριστηρίου σας μπορείτε να αντιγράψετε το σήμα που μεταδίδεται από το πρωτόπυπο τηλεχειριστήριο. Στη συνέχεια, αποθηκεύεται στη μνήμη του τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης.

 • Έτοιμοι για χρήση με εξοπλισμό Philips

  Αν έχετε εξοπλισμό Philips, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριό γενικής χρήσης, χωρίς να το προγραμματίσετε, επειδή όλα τα πλήκτρα είναι προρυθμισμένα για Philips.

 • Οι μπαταρίες συμπεριλαμβάνονται για ξετυλίξετε και να κάνετε ζάπινγκ

  Δεν χρειάζεται να αγοράσετε επιπλέον μπαταρίες, έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νέο σας τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης μόλις το βγάλετε από τη συσκευασία!

 • Για ερωτήσεις και βοήθεια καλέστε τη γραμμή υπηρεσίας URC

  Αν έχετε ένα πρόβλημα ή μια ερώτηση για το τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης ή υπάρχει ένα πλήκτρο λειτουργίας στο πρωτότυπο χειριστήριο σας που δεν καλύπτεται από την εκτενή βιβλιοθήκη ενσωματωμένων κωδικών, καλέστε τη γραμμή υπηρεσίας για να σας δώσει μια λύση. Είναι στη διάθεσή σας επτά μέρες την εβδομάδα.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: