1
Ήχος και βίντεο

Τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

  Τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

  Μοιραστείτε την άνεση!

  Ένα κομψό ασημί τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης που σας προσφέρει μέγιστη λειτουργικότητα για τις περισσότερες μάρκες τηλεόρασης, VCR, δορυφορικού δέκτη ή καλωδιακού set-top box.

  Δυστυχώς αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Μοιραστείτε την άνεση!

απόλυτη αξιοπιστία

 • Τηλεχειριστήριο 3 σε 1 για τηλεόραση, VCR και (STB) Set-top box

  Απαλλαγείτε από τα πολλά τηλεχειριστήρια χρησιμοποιώντας ένα μόνο ισχυρό τηλεχειριστήριο για τηλεόραση, VCR και δορυφορικό δέκτη ή set-top box (STB), ανεξαρτήτως μάρκας.

 • Eύκολη εγκατάσταση με τη λειτουργία απλής εγκατάστασης του συστήματος

  Παραμετροποιήστε το τηλεχειριστήριό σας όσο το δυνατό γρηγορότερα με ένα προηγμένο σύστημα σάρωσης, το οποίο σαρώνει αυτόματα τους κωδικούς που ταιριάζουν στον εξοπλισμό σας.

 • Έτοιμοι για χρήση με εξοπλισμό Philips

  Αν έχετε εξοπλισμό Philips, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριό γενικής χρήσης, χωρίς να το προγραμματίσετε, επειδή όλα τα πλήκτρα είναι προρυθμισμένα για Philips.

 • Οι μπαταρίες συμπεριλαμβάνονται για ξετυλίξετε και να κάνετε ζάπινγκ

  Δεν χρειάζεται να αγοράσετε επιπλέον μπαταρίες, έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νέο σας τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης μόλις το βγάλετε από τη συσκευασία!

 • Για ερωτήσεις και βοήθεια καλέστε τη γραμμή υπηρεσίας URC

  Αν έχετε ένα πρόβλημα ή μια ερώτηση για το τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης ή υπάρχει ένα πλήκτρο λειτουργίας στο πρωτότυπο χειριστήριο σας που δεν καλύπτεται από την εκτενή βιβλιοθήκη ενσωματωμένων κωδικών, καλέστε τη γραμμή υπηρεσίας για να σας δώσει μια λύση. Είναι στη διάθεσή σας επτά μέρες την εβδομάδα.

 • Γρήγορη πρόσβαση μενού, λειτ. παραμετροποίησης, κειμένου τηλεόρασης

  Οι σημαντικές λειτουργίες, όπως παραμετροποίηση μενού και κείμενο τηλεόρασης έχουν σαφή σηματοδοτημένα , αποκλειστικά πλήκτρα για να διευκολύνουν το χειρισμό του εξοπλισμού σας.

 • Ακόμα και αν σας πέσει ή αν το βρέξετε, συνεχίζετε να το χρησιμοποιείτε!

  Το ανθεκτικό περίβλημα είναι αντέχει σε πιτσιλίσματα και σε πτώσεις τουλάχιστον από ύψος ενός μέτρου σε σκληρή επιφάνεια.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: