αξεσουάρ οθόνης

  αξεσουάρ οθόνης

  Αποχαιρετήστε την καταπόνηση των ματιών και το σωματικό στρες!

  Η βάση Super Ergo προσδίδει στην οθόνη LCD πλήρως εργονομικές λειτουργίες. Προσφέρει την πιο άνετη εμπειρία για τα μάτια και το σώμα σας περιορίζοντας τα φυσικά αποτελέσματα των πολλών ωρών εργασίας μπροστά από την οθόνη σας.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Αποχαιρετήστε την καταπόνηση των ματιών και το σωματικό στρες!

 • Περιστροφή οθόνης κατά 90 μοίρες και έξυπνη τακτοποίηση καλωδίων

  Η περιστροφή οθόνης κάνει δυνατή τη χρήση οθόνης σε λειτουργία οριζόντιας ή κατακόρυφης προβολής. Για αλλαγή προσανατολισμού για καλύτερη προβολή ενός επιλεγμένου αρχείου ή εικόνας, η οθόνη περιστρέφεται στον επιθυμητό προσανατολισμό.

 • Ρυθμιζόμενο ύψος οθόνης για ιδανική γωνία παρακολούθησης

  Όταν μια οθόνη έχει ρυθμιζόμενο ύψος, σημαίνει ότι μπορεί να μετακινείται προς τα πάνω ή προς τα κάτω πάνω στη βάση της και να κλειδώνει στη θέση του επιθυμητού ύψους με αποτέλεσμα άνετη και εξατομικευμένη γωνία παρακολούθησης, ειδικά προσαρμοσμένη στο ύψος, το βάρος, το σωματότυπο και τη στάση του χρήστη, και ανακούφιση ενδεχόμενης κόπωσης στα μάτια που μπορεί να προκύψει από την πολύωρη εργασία μπροστά στον υπολογιστή.

 • Ρύθμιση κλίσης και περιστροφής για ιδανική οπτική γωνία

  Η κλίση και η περιστροφή της οθόνης είναι δυνατή χάρη σε ένα μηχανισμό που είναι ενσωματωμένος στη βάση και επιτρέπει να περιστρέψετε την οθόνη και να της δώσετε κλίση προς τα πίσω ή προς τα εμπρός.

 • Πρακτική διαχείριση, αποθήκευση και προστασία των καλωδίων

  Η διαχείριση καλωδίων είναι ένα σύστημα που διατηρεί το χώρο εργασίας τακτοποιημένο, οργανώνοντας τα καλώδια και τα σύρματα που απαιτούνται για τη λειτουργία μιας συσκευής προβολής.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: