Ολοκληρωμένο σύστημα καθαρισμού

  Ολοκληρωμένο σύστημα καθαρισμού

  Ό,τι χρειάζεστε για τον καθαρισμό των CD/DVD

  Ο τακτικός καθαρισμός των CD, των DVD και των συσκευών αναπαραγωγής παρατείνει τη διάρκεια ζωής των δίσκων σας και προστατεύει τις συσκευές αναπαραγωγής σας. Ο τακτικός καθαρισμός των φακών των συσκευών αναπαραγωγής και των δίσκων εξασφαλίζει επίσης κορυφαία απόδοση του εξοπλισμού σας. Τώρα αποκτήστε τα όλα σε ένα πακέτο. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ό,τι χρειάζεστε για τον καθαρισμό των CD/DVD

Διατηρήστε την άριστη απόδοση του εξοπλισμού σας

 • Φωνητικές οδηγίες σε 14 γλώσσες

  Φωνητικές οδηγίες σε 14 γλώσσες

  Οι φωνητικές οδηγίες σε αυτό εύχρηστο σύστημα καθαρισμού φακών CD σάς καθοδηγούν κατά τη διαδικασία καθαρισμού σε μία από τις 14 παρεχόμενες γλώσσες.

 • Ασφαλές σύστημα καθαρισμού στεγνού βουρτσίσματος

  Το σύστημα στεγνού βουρτσίσματος αφαιρεί με ασφάλεια τη σκόνη, τα υπολείμματα και άλλους ρυπαντές από τους φακούς λέιζερ των CD/DVD player αφήνοντάς τα καθαρά και εξασφαλίζοντας βέλτιστη απόδοση.

 • Πανάκι καθαρισμού μικροϊνών

  Αυτό το πανάκι καθαρισμού αποτελείται από ειδικό υλικό μικροϊνών. Σε συνδυασμό με το αντιστατικό καθαριστικό υγρό, διασφαλίζει ότι οι δίσκοι σας καθαρίζονται με ασφάλεια και παραμένουν απαλλαγμένοι από σκόνη και βρωμιά.

 • Ασφαλής και εύκολος ακτινικός καθαριστικός μηχανισμός

  Καθαρίστε και προστατέψτε τους δίσκους σας με αυτόν τον ασφαλή και εύκολο ακτινικό καθαριστικό μηχανισμό, ο οποίος απομακρύνει σκόνη, βρωμιά και υπολείμματα από τους δίσκους.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: