Flash audio video player

  Flash audio video player

  Βίντεο εν κινήσει

  Απολαύστε βίντεο, φωτογραφίες και μουσική ενώ βρίσκεστε στο δρόμο με το Philips SA6044. Αυτό το εξελιγμένο φορητό βίντεο διαθέτει έγχρωμη οθόνη 2,2” υψηλής ποιότητας και χρόνο αναπαραγωγής βίντεο έως και 4 ώρες. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Βίντεο εν κινήσει

MP3, WMA , φωτογραφίες και βίντεο

 • Απευθείας φόρτιση από τον υπολογιστή σας μέσω USB

  Απευθείας φόρτιση από τον υπολογιστή σας μέσω USB

  Φορτίστε τη μπαταρία του GoGear player γρήγορα και εύκολα από τον υπολογιστή σας μέσω USB. Συνδέοντας τη συσκευή σας με το παρεχόμενο καλώδιο και ακολουθώντας τα απαραίτητα βήματα, ο υπολογιστής σας θα παρέχει την ισχύ για να φορτίσετε τη συσκευή σας σε λίγα δευτερόλεπτα. Απολαύστε πρακτική φόρτιση χωρίς ξεχωριστό φορτιστή.

 • Με το SuperScroll™ μπορείτε να βρείτε ό,τι θέλετε γρήγορα και απλά.

  Με το SuperScroll™ μπορείτε να βρείτε ό,τι θέλετε γρήγορα και απλά.

  Τα πλήκτρα διπλής ενέργειας επιτρέπουν τον εύκολο έλεγχο ταχύτητας όταν πραγματοποιείτε κύλιση σε μεγάλα αρχεία. Μπορείτε είτε να μετακινηθείτε μέσα στη λίστα αναπαραγωγής ένα-ένα τραγούδι ή βίντεο, είτε να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένα τα πλήκτρα για να πραγματοποιήσετε ταχεία κύλιση με SuperScroll™ στο αρχείο που επιθυμείτε.

 • Μικρό και φοριέται για μέγιστη δυνατότητα μεταφοράς

  Μικρό και φοριέται για μέγιστη δυνατότητα μεταφοράς

  Για απόλυτη φορητότητα μουσικής, το Philips GoGear player είναι έτοιμο για δράση. Η ελαφριά και εξαιρετικά μικρή συσκευή σάς προσφέρει ανώτερη ποιότητα ήχου και πραγματική εμπειρία φορητής ψυχαγωγίας εν κινήσει.

 • Έγχρωμη οθόνη υγρών κρυστάλλων 2,2” για εξαιρετική εμπειρία προβολής βίντεο

  Η μοντέρνα οθόνη 5,1 εκ. (2") υψηλής ανάλυσης του GoGear προσφέρει εξαιρετική ποιότητα βίντεο και ζωηρές, ευκρινείς εικόνες. Σε συνδυασμό με το πλήρως έγχρωμο μενού, η μεγάλη οθόνη επιτρέπει εύκολη πλοήγηση στα αρχεία μέσων ολοκληρώνοντας την εμπειρία πολυμέσων εν κινήσει.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: