Songbird Media Player

  Songbird Media Player

  Ένα απλό πρόγραμμα για να ανακαλύψετε, αναπαράγετε, συγχρονίσετε.

  To Philips Songbird σας επιτρέπει να ανακαλύπτετε και να αναπαράγετε όλα τα μέσα σας και να τα συγχρονίζετε απρόσκοπτα με το Philips GoGear. Οι διαισθητικές και πανίσχυρες λειτουργίες διαχείρισης μουσικής που διαθέτει, σας επιτρέπουν να ανακαλύψετε νέους καλλιτέχνες και είδη μουσικής, απευθείας μέσα από το πρόγραμμα.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ένα απλό πρόγραμμα για να ανακαλύψετε, αναπαράγετε, συγχρονίσετε.

 • Έγχρωμη οθόνη HVGA 3,2" για μεγαλύτερη απόλαυση βίντεο

  Έγχρωμη οθόνη HVGA 3,2" για μεγαλύτερη απόλαυση βίντεο

  Η κομψή ευρεία οθόνη 8,1 εκ. (3,2") του GoGear προσφέρει υψηλή ανάλυση για εξαιρετική ποιότητα βίντεο και ευκρινείς, ζωντανές εικόνες. Σε συνδυασμό με το πλήρως έγχρωμο μενού, η μεγάλη οθόνη επιτρέπει εύκολη πλοήγηση στα αρχεία μέσων ολοκληρώνοντας τη συναρπαστική εμπειρία πολυμέσων εν κινήσει. Επιπλέον, ο εγγενής λόγος διαστάσεων 16:9 εξασφαλίζει προβολή βίντεο χωρίς γραμμές στο επάνω και στο κάτω μέρος της εικόνας, καθώς και χωρίς την απώλεια ποιότητας που επιφέρει η αλλαγή κλίμακας μέσω της προσαρμογής της εικόνας σε διαφορετικό μέγεθος οθόνης.

 • Υποστήριξη μη απωλεστικής κωδικοποίησης FLAC & APE για ποιότητα ήχου ακριβείας

  Υποστήριξη μη απωλεστικής κωδικοποίησης FLAC & APE για ποιότητα ήχου ακριβείας

  Απολαύστε ψηφιακή μουσική σε συμπιεσμένη μορφή, χωρίς καμία απώλεια στην ποιότητα ήχου. Το GoGear υποστηρίζει μορφές FLAC και APE, δηλαδή φακέλους που συρρικνώνονται χωρίς να απορρίπτεται καμία λεπτομέρεια. Ο πλούσιος και σαφής ήχος της αρχικής πηγής της μουσικής διατηρείται, παρέχοντάς σας ολοκληρωμένη απόλαυση, όπου κι αν βρίσκεστε. Απλώς χρησιμοποιήστε το λογισμικό Philips Songbird που περιλαμβάνετε στο GoGear, και μεταφέρετε και αποθέστε τα μουσικά αρχεία FLAC ή APE από τη μουσική βιβλιοθήκη του υπολογιστή σας στο GoGear. Απολαύστε οπουδήποτε χιλιάδες τραγούδια και λικνιστείτε στο ρυθμό των σπουδαίων αυθεντικών κομματιών.

 • Ραδιόφωνο FM με RDS και 20 προεπιλογές για περισσότερες επιλογές μουσικής

  Ραδιόφωνο FM με RDS και 20 προεπιλογές για περισσότερες επιλογές μουσικής

  Το RDS (Σύστημα μετάδοσης δεδομένων από ραδιόφωνο) είναι ένα πρωτόκολλο επικοινωνιών που επιτρέπει τη μετάδοση ψηφιακών πληροφοριών σε εκπομπές ραδιοφώνου FM. Οι δέκτες ραδιοφώνου FM με δυνατότητα RDS μπορούν να εμφανίσουν αυτές τις χρήσιμες πληροφορίες, οι οποίες περιλαμβάνουν το όνομα του σταθμού, πληροφορίες προγράμματος, τίτλο κομματιού και καλλιτέχνη, κ.λπ. Οποιαδήποτε στιγμή, μπορείτε να αποθηκεύσετε έναν επιθυμητό σταθμό ως προεπιλεγμένο κανάλι στη συσκευή GoGear. Με τη δυνατότητα αποθήκευσης 20 προεπιλεγμένων ραδιοφωνικών σταθμών, μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση στον αγαπημένο σας ραδιοφωνικό σταθμό χωρίς να χρειάζεται να συντονίζετε τις συχνότητες κάθε φορά.

 • Έξοδος HDMI για να παρακολουθείτε βίντεο υψηλής ευκρίνειας (720p) σε HDTV

  Έξοδος HDMI για να παρακολουθείτε βίντεο υψηλής ευκρίνειας (720p) σε HDTV

  Παρακολουθήστε ταινίες μπλοκμπάστερ υψηλής ανάλυσης ή ερασιτεχνικά βίντεο σε αναλύσεις έως 720p στην HDTV. Το HDMI ελαχιστοποιεί τις μετατροπές σε αναλογικά σήματα, παρέχοντας άμεσα ψηφιακό βίντεο και ήχο, προσφέροντας άψογες εικόνες και ήχους απαλλαγμένους από κάθε θόρυβο. Απλώς συνδέστε το GoGear και την HDTV με ένα καλώδιο HDMI και απολαύστε ένα περιβάλλον βίντεο και ήχου υψηλής ποιότητας και άριστης καθαρότητας. Επίσης, μπορείτε άνετα να ελέγχετε τα βίντεο σας και να περιηγείστε σε αυτά από την οθόνη του GoGear. Μοιραστείτε τις ταινίες σας με συγγενείς και φίλους τώρα!

 • Υποδοχή κάρτας microSD για επέκταση χωρητικότητας μνήμης

  Υποδοχή κάρτας microSD για επέκταση χωρητικότητας μνήμης

  Στις φορητές συσκευές ισχύει το "Όσο μικρότερη τόσο καλύτερα". Ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο για τη μνήμη. Με το GoGear player, μπορείτε να απολαμβάνετε τα καλύτερα και από τους δύο κόσμους, τοποθετώντας απλώς μια κάρτα microSD. Η κάρτα microSD εμφανίζεται ως δεύτερη αφαιρούμενη μονάδα, όταν η συσκευή αναπαραγωγής είναι συνδεδεμένη στον υπολογιστή, για εύκολη μεταφορά αρχείων. Απλώς γεμίστε την κάρτα με το επιθυμητό περιεχόμενο και τοποθετήστε την στην υποδοχή της συσκευής αναπαραγωγής. Αγοράστε μια κάρτα μνήμης χωρητικότητας 32 GB για να επεκτείνετε τη χωρητικότητα μνήμης του GoGear, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε ποτέ μήπως τελειώσουν οι επιλογές ψυχαγωγίας σας.

 • Ακουστικά με απομόνωση ήχου για ελαχιστοποίηση του θορύβου περιβάλλοντος.

  Ακουστικά με απομόνωση ήχου για ελαχιστοποίηση του θορύβου περιβάλλοντος.

  Χάρη στα ακουστικά απομόνωσης ήχου, ακούτε περισσότερες λεπτομέρειες μουσικής σε χαμηλότερη ένταση απ' ό,τι είναι δυνατό σε τυπικά ακουστικά. Με βάση την πλήρη κατανόηση της ανατομίας του καναλιού του ανθρώπινου αυτιού, ο σχεδιασμός ακουστικής υπό γωνία των ακουστικών με απομόνωση ήχου δημιουργεί τέλεια μόνωση ανάμεσα στην πηγή ήχου του περιβάλλοντος και το κανάλι του αυτιού, εξαλείφοντας τον ανεπιθύμητο θόρυβο από το περιβάλλον ενώ κατευθύνει τον ήχο απευθείας στο αυτί σας. Ακόμα και στις πιο χαμηλές ρυθμίσεις έντασης, μπορείτε να ξεχωρίζετε τις λεπτομέρειες της μουσικής χωρίς να αποσπάστε από εξωτερικούς θορύβους. Τα επικαλύμματα ακουστικών είναι διαθέσιμα σε τρία μεγέθη για άψογη εφαρμογή.

 • Έλεγχος μέσω της οθόνη αφής για ομαλή και έξυπνη πλοήγηση

  Έλεγχος μέσω της οθόνη αφής για ομαλή και έξυπνη πλοήγηση

  Απολαύστε τον άψογο και έξυπνο έλεγχο του GoGear με το απαλό άγγιγμα των δαχτύλων σας. Η έξυπνη διασύνδεση οθόνης αφής που διαθέτει καθιστά την πλοήγηση πραγματική απόλαυση, είτε πρόκειται για τον έλεγχο των λειτουργιών αναπαραγωγής μουσικής είτε για την περιήγηση στις συλλογές βίντεο και φωτογραφιών σας ή για την επιλογή ραδιοφωνικών καναλιών. Απλώς κάντε κλικ απευθείας στην οθόνη της συσκευής αναπαραγωγής για να πλοηγηθείτε γρήγορα στα μενού και στους φακέλους σας. Ο ορισμός της πρακτικότητας και της απλότητας.

 • FullSound™ που ζωντανεύει τη μουσική MP3

  FullSound™ που ζωντανεύει τη μουσική MP3

  Η πρωτοποριακή τεχνολογία FullSound της Philips αποκαθιστά όλες τις ηχητικές λεπτομέρειες στη συμπιεσμένη μουσική MP3, εμπλουτίζοντας και βελτιώνοντάς τη σημαντικά για να μπορείτε να απολαμβάνετε μουσική από CD χωρίς καμία αλλοίωση. Βασισμένο σε έναν αλγόριθμο επεξεργασίας ήχου, το FullSound συνδυάζει την εξειδίκευση της Philips στην αναπαραγωγή μουσικής με την ισχύ της Ψηφιακής επεξεργασία σήματος (DSP) τελευταίας γενιάς. Το αποτέλεσμα είναι πιο γεμάτα μπάσα με μεγαλύτερο βάθος, ενισχυμένη ευκρίνεια φωνής και οργάνων και πλούσια λεπτομέρεια. Ανακαλύψτε ξανά τη συμπιεσμένη μουσική MP3 σε ρεαλιστικό ήχο που θα αγγίξει την ψυχή σας και θα σας συνεπάρει!

 • Ήχος surround για ταινίες ώστε να μεταφέρεστε πραγματικά μέσα στη δράση

  Ήχος surround για ταινίες ώστε να μεταφέρεστε πραγματικά μέσα στη δράση

  Το surround για ταινίες είναι μια προηγμένη τεχνολογία ήχου που αναλύει απευθείας οποιαδήποτε πηγή ήχου μιας ταινίας ή soundtrack βίντεο δημιουργώντας ένα φυσικό σύνολο ήχων με στοιχεία που ερμηνεύονται ατομικά και με ακρίβεια. Τα επεξεργασμένα στοιχεία ήχου μεταφέρονται στη συνέχεια απευθείας σε κάθε αυτί, μέσω ενδώτιων ακουστικών. To surround για ταινίες παράγει ένα φυσικό ακουστικό σκηνικό με βάση το πραγματικό περιεχόμενο του soundtrack. Το αποτέλεσμα τοποθετεί τον ακροατή στο μέσον της δράσης για μια ανεπανάληπτη εμπειρία surround, σκοπός για τον οποίο σχεδιάστηκε από τους τεχνικούς ήχου της ταινίας.

 • Περισσότερες επιλογές περιεχομένων, με υποστήριξη του Audible και του BBC iPlayer

  Περισσότερες επιλογές περιεχομένων, με υποστήριξη του Audible και του BBC iPlayer

  Απολαύστε το καλύτερο περιεχόμενο στο Philips GoGear με το Audible και το BBC iPlayer. Το Audible προσφέρει περισσότερα από 75.000 προγράμματα ήχου από κορυφαίους εκδότες audiobook, ραδιοφωνικούς σταθμούς, εταιρείες ψυχαγωγίας, εκδότες περιοδικών και εφημερίδων και παρόχους επιχειρηματικών πληροφοριών. Επιλέξτε από ένα μηνιαίο πρόγραμμα ή αγοράστε περιεχόμενο a-la-carte για το GoGear. Στο ΗΒ, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα αγαπημένα σας τηλεοπτικά προγράμματα του BBC που χάσατε την προηγούμενη εβδομάδα. Φορτώστε τα στον υπολογιστή σας από τον ιστότοπο του BBC iPlayer, μεταφέρετέ τα στο GoGear και απολαύστε τα!

 • Πρωτοποριακή διασύνδεση για προηγμένη και ταυτόχρονα απλουστευμένη περιήγηση σε βιβλιοθήκη

  Το GoGear Muse σάς επιτρέπει να περιηγείστε στις μουσικές σας συλλογές με εκπληκτική άνεση. Το έξυπνο και εξελιγμένο λογισμικό σάς επιτρέπει να δείτε εύκολα τα αρχεία μουσικής που διαθέτετε και να επιλέξετε αυτά που επιθυμείτε, χωρίς να χρονοβόρες αναζητήσεις μέσα σε πολυάριθμους φακέλους και αρχεία. Η διασύνδεση περιέχει τρεις στήλες που προβάλλουν καλλιτέχνες, άλμπουμ και τραγούδια, κάνοντας τη διαδικασία επιλογής παιχνιδάκι. Τώρα πια, μπορείτε πραγματικά να περνάτε λιγότερο χρόνο αναζητώντας τα αγαπημένα σας κομμάτια και περισσότερο χρόνο απολαμβάνοντάς τα.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Η ονομασία Windows Media και το λογότυπο των Windows είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες ή/και σε άλλες χώρες.
 • Η πραγματική ταχύτητα μεταφοράς ενδέχεται να διαφέρει με βάση το λειτουργικό σας σύστημα και τη διαμόρφωση λογισμικού.
 • 1GB = 1 δισεκατομμύριο byte, η διαθέσιμη χωρητικότητα αποθήκευσης θα είναι μικρότερη.
 • Υποστηρίζει υπηρεσίες λήψης και συνδρομητικές υπηρεσίες συμβατές με το πρότυπο WMA DRM10
 • Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες έχουν περιορισμένο αριθμό κύκλων φόρτισης και ενδέχεται να χρειαστεί αντικατάστασή τους. Η διάρκεια ζωής και ο κύκλος φόρτισης των μπαταριών ποικίλλουν ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις.
 • Aπό τη Philips
 • Η υπηρεσία BBC iPlayer είναι διαθέσιμη μόνο στο Η.Β.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: