MP3 player

  Μεταφέρετε τη μουσική σας σε οποιαδήποτε τσέπη

  Με το GoGEAR Mix, η μουσική σας χωράει σε οποιαδήποτε τσέπη. Αυτή η κομψή συσκευή αναπαραγωγής εκτελεί γρήγορη μεταφορά αρχείων μέσω Direct USB, χωρίς να απαιτούνται καλώδια. Επίσης διαθέτει ένα πρακτικό ενσωματωμένο κλιπ και οθόνη LCD, ενώ προσφέρει 10 ώρες χρόνο αναπαραγωγής. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Μεταφέρετε τη μουσική σας σε οποιαδήποτε τσέπη

χάρη στο ενσωματωμένο κλιπ και απολαύστε την παντού

 • FullSound™ που ζωντανεύει τη μουσική MP3

  FullSound™ που ζωντανεύει τη μουσική MP3

  Η πρωτοποριακή τεχνολογία FullSound της Philips αποκαθιστά όλες τις ηχητικές λεπτομέρειες στη συμπιεσμένη μουσική MP3, εμπλουτίζοντας και βελτιώνοντάς τη σημαντικά για να μπορείτε να απολαμβάνετε μουσική από CD χωρίς καμία αλλοίωση. Βασισμένο σε έναν αλγόριθμο επεξεργασίας ήχου, το FullSound συνδυάζει την εξειδίκευση της Philips στην αναπαραγωγή μουσικής με την ισχύ της Ψηφιακής επεξεργασία σήματος (DSP) τελευταίας γενιάς. Το αποτέλεσμα είναι πιο γεμάτα μπάσα με μεγαλύτερο βάθος, ενισχυμένη ευκρίνεια φωνής και οργάνων και πλούσια λεπτομέρεια. Ανακαλύψτε ξανά τη συμπιεσμένη μουσική MP3 σε ρεαλιστικό ήχο που θα αγγίξει την ψυχή σας και θα σας συνεπάρει!

 • Αναπαραγωγή MP3 και WMA

  Αναπαραγωγή MP3 και WMA

  Με την τεχνολογία συμπίεσης ήχου, μεγάλα ψηφιακά αρχεία μουσικής μπορούν να γίνουν έως και 10 φορές μικρότερα, χωρίς σημαντική μείωση της ποιότητας του ήχου. Τα MP3 ή WMA είναι δύο από τα φορμά συμπίεσης που σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε έναν κόσμο ψηφιακής μουσικής στο GoGear player. Πραγματοποιήστε λήψη τραγουδιών MP3 ή WMA από εξουσιοδοτημένες ιστοσελίδες μουσικής στο Διαδίκτυο ή δημιουργήστε τα δικά σας μουσικά αρχεία MP3 ή WMA αντιγράφοντας τα CD ήχου σας και μεταφέροντάς τα στη συσκευή σας.

 • Ραδιόφωνο FM με 30 προεπιλογές, για ακόμα περισσότερη μουσική

  Ραδιόφωνο FM με 30 προεπιλογές, για ακόμα περισσότερη μουσική

  Το ψηφιακό ραδιόφωνο FM σάς προσφέρει ακόμα περισσότερες μουσικές επιλογές στο GoGear: συντονιστείτε στο σταθμό που θέλετε και πατήστε παρατεταμένα το κουμπί προεπιλογής για να αποθηκεύσετε τη συχνότητα στη μνήμη. Μπορείτε να αποθηκεύσετε έως και 30 ραδιοφωνικούς σταθμούς και να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας προγράμματα εν κινήσει.

 • Φωνητικές εγγραφές για να κρατάτε σημειώσεις ή να να εγγράφετε οτιδήποτε, οποτεδήποτε

  Φωνητικές εγγραφές για να κρατάτε σημειώσεις ή να να εγγράφετε οτιδήποτε, οποτεδήποτε

  Η εγγραφή φωνής μετατρέπει το GoGear player που διαθέτετε σε μια εύχρηστη συσκευή υπαγόρευσης. Εκτός από την αναπαραγωγή μουσικής και την ακρόαση ραδιοφώνου, μπορείτε επίσης να εγγράψετε σημειώσεις ή υπενθυμίσεις για το σχολείο ή την εργασία, λίστες αγορών και αριθμούς τηλεφώνου – ακόμη και στίχους τραγουδιών. Πατώντας το κουμπί εγγραφής και μιλώντας στο ενσωματωμένο μικρόφωνο, τα φωνητικά μηνύματα συμπιέζονται και αποθηκεύονται στην ενσωματωμένη εσωτερική μνήμη ή στην εξωτερική κάρτα μνήμης. Η εγγραφή φωνής εξασφαλίζει στη συσκευή σας τη δυνατότητα να εγγράφει οτιδήποτε και οπουδήποτε!

 • Άμεση φόρτιση από τον υπολογιστή μέσω USB

  Άμεση φόρτιση από τον υπολογιστή μέσω USB

  Φορτίστε τη μπαταρία του GoGear player γρήγορα και εύκολα από τον υπολογιστή σας μέσω USB. Συνδέοντας τη συσκευή σας με το παρεχόμενο καλώδιο και ακολουθώντας τα απαραίτητα βήματα, ο υπολογιστής σας θα παρέχει την ισχύ για να φορτίσετε τη συσκευή σας σε λίγα δευτερόλεπτα. Απολαύστε πρακτική φόρτιση χωρίς ξεχωριστό φορτιστή.

 • Ταχεία φόρτιση 6 λεπτών για αναπαραγωγή 60 λεπτών

  Ταχεία φόρτιση 6 λεπτών για αναπαραγωγή 60 λεπτών

  Χρειάζεστε τη συσκευή GoGEAR για τη διαδρομή από το σπίτι στο γραφείο και πίσω ή για μια σύντομη βόλτα, αλλά ξεχάσατε να τη φορτίσετε το προηγούμενο βράδυ. Αποχαιρετίστε διαπαντός την απελπισία και τη βαρεμάρα: ντύστε την κάθε σας διαδρομή με μουσική, χάρη στη λειτουργία ταχείας φόρτισης. Με αυτήν την έξυπνη και εξαιρετικά βολική λύση της Philips, συνδέετε το GoGEAR στον υπολογιστή ή το φορτιστή USB για 6 λεπτά και εξασφαλίζετε 60 λεπτά αναπαραγωγής ήχου! Η ταχεία φόρτιση χρησιμοποιεί πολύ υψηλότερες στάθμες έντασης, ώστε να προσφέρει στην μπαταρία ιόντων λιθίου τη φόρτιση που χρειάζεται για να σας "ξελασπώσει" στο πι και φι!

 • Απολαύστε μέχρι και 10 ώρες αναπαραγωγής μουσικής

  Με τη συσκευή GoGEAR, μπορείτε να ακούτε ατέλειωτες μουσικές επιτυχίες. Η ενσωματωμένη μικρή επαναφορτιζόμενη μπαταρία παρέχει ισχύ μεγάλης διάρκειας, εγγυώμενη έως και 10 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής με μία μόνο φόρτιση. Και για τη φόρτιση, απλώς συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας στη συσκευή. Τόσο απλά!

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Η χωρητικότητα αποθήκευσης βασίζεται σε διάρκεια 4 λεπτών ανά τραγούδι και κωδικοποίηση WMA 64 kbps ή MP3 128 kbps.
 • Η πραγματική ταχύτητα μεταφοράς ενδέχεται να διαφέρει με βάση το λειτουργικό σας σύστημα και τη διαμόρφωση λογισμικού.
 • 1GB = 1 δισεκατομμύριο byte, η διαθέσιμη χωρητικότητα αποθήκευσης θα είναι μικρότερη.
 • Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες έχουν περιορισμένο αριθμό κύκλων φόρτισης και ενδέχεται να χρειαστεί αντικατάστασή τους. Η διάρκεια ζωής και ο κύκλος φόρτισης των μπαταριών ποικίλλουν ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: