Φορητό video player

  Φορητό video player

  Ψυχαγωγία με εξαιρετικό ήχο

  Η ψηφιακή συσκευή αναπαραγωγής ήχου/εικόνας Philips GoGear Opus με την κατοχυρωμένη τεχνολογία FullSound της Philips σάς προσφέρει εξαιρετική ποιότητα ήχου. Απολαύστε μουσική MP3, WMA και AAC και προβάλετε βίντεο στην έγχρωμη οθόνη 7,1 εκ. (2,8") όπου και αν πάτε. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

GoGear Opus Φορητό video player

16GB, Ακουστικά υψηλής ευκρίνειας SA5295/02 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Ψυχαγωγία με εξαιρετικό ήχο

με FullSound και ακουστικά κορυφαίας ποιότητας

 • Απολαύστε μουσική MP3, WMA και AAC, καθώς και ραδιόφωνο FM

  Απολαύστε μουσική MP3, WMA και AAC, καθώς και ραδιόφωνο FM

  Με την τεχνολογία συμπίεσης ήχου, μεγάλα ψηφιακά αρχεία μουσικής μπορούν να γίνουν έως και 10 φορές μικρότερα, χωρίς σημαντική μείωση της ποιότητας του ήχου. Τα MP3, WMA και AAC είναι τα πιο δημοφιλή φορμά συμπίεσης που σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε έναν κόσμο ψηφιακής μουσικής στη φορητή σας συσκευή. Πραγματοποιήστε λήψη τραγουδιών σε αυτά τα φορμά από εξουσιοδοτημένες ιστοσελίδες μουσικής στο Διαδίκτυο ή δημιουργήστε τα δικά σας αντιγράφοντας το περιεχόμενο των CD ήχου σας, αποθηκεύοντάς το ως MP3, WMA ή AAC και μεταφέροντάς το στο GoGear. Επιπλέον, μπορείτε να συντονιστείτε στο ενσωματωμένο ψηφιακό ραδιόφωνο FM με έως και 20 προεπιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς για περισσότερες επιλογές μουσικής.

 • FullSound™ που ζωντανεύει τη μουσική MP3

  FullSound™ που ζωντανεύει τη μουσική MP3

  Η πρωτοποριακή τεχνολογία FullSound της Philips αποκαθιστά όλες τις ηχητικές λεπτομέρειες στη συμπιεσμένη μουσική MP3, εμπλουτίζοντας και βελτιώνοντάς τη σημαντικά για να μπορείτε να απολαμβάνετε μουσική από CD χωρίς καμία αλλοίωση. Βασισμένο σε έναν αλγόριθμο επεξεργασίας ήχου, το FullSound συνδυάζει την εξειδίκευση της Philips στην αναπαραγωγή μουσικής με την ισχύ της Ψηφιακής επεξεργασία σήματος (DSP) τελευταίας γενιάς. Το αποτέλεσμα είναι πιο γεμάτα μπάσα με μεγαλύτερο βάθος, ενισχυμένη ευκρίνεια φωνής και οργάνων και πλούσια λεπτομέρεια. Ανακαλύψτε ξανά τη συμπιεσμένη μουσική MP3 σε ρεαλιστικό ήχο που θα αγγίξει την ψυχή σας και θα σας συνεπάρει!

 • Ακουστικά υψηλής ευκρίνειας για λεπτομερή ήχο

  Ακουστικά υψηλής ευκρίνειας για λεπτομερή ήχο

  Σχεδιασμένα σύμφωνα με την καμπυλότητα του καναλιού του ανθρώπινου αυτιού, αυτά τα εργονομικά ακουστικά παρέχουν εξαιρετική απομόνωση θορύβου και κατευθύνουν τα ηχητικά κύματα από το ηχείο απευθείας στο τύμπανο του αυτιού σας με τη μεγαλύτερη ευκρίνεια.

 • Έλεγχος αναπαραγωγής κατά την αναζήτηση στη βιβλιοθήκη σας

  Έλεγχος αναπαραγωγής κατά την αναζήτηση στη βιβλιοθήκη σας

  Δεν θέλετε να χάνετε τον έλεγχο της μουσικής σας στη συσκευή MP3 ενώ πραγματοποιείτε αναζήτηση στη βιβλιοθήκη μέσων σας; Το GoGear player σάς επιτρέπει να επιστρέφετε στη βιβλιοθήκη και να πραγματοποιείτε αναζήτηση στις συλλογές σας με μουσική, βίντεο και φωτογραφίες ακόμα και όταν η συσκευή βρίσκεται σε κατάσταση αναπαραγωγής τραγουδιού. Εάν θελήσετε να διακόψετε προσωρινά , να πραγματοποιήσετε αναπαραγωγή ή να παραλείψετε τραγούδια, απλά πατήστε το κουμπί "Option" (Επιλογή) στη συσκευή σας και ένα μικρό μενού αναπαραγωγής θα εμφανιστεί στο πάνω μέρος της οθόνης. Από εκεί μπορείτε να εκτελέσετε εύκολα διάφορες λειτουργίες χωρίς να χρειάζεται να μετακινήστε συνεχώς ανάμεσα στον έλεγχο αναπαραγωγής και τους διαφορετικούς φακέλους της βιβλιοθήκης μέσων σας.

 • Με το SuperScroll™ μπορείτε να βρείτε ό,τι θέλετε γρήγορα και απλά.

  Με το SuperScroll™ μπορείτε να βρείτε ό,τι θέλετε γρήγορα και απλά.

  Τα πλήκτρα διπλής ενέργειας επιτρέπουν τον εύκολο έλεγχο ταχύτητας όταν πραγματοποιείτε κύλιση σε μεγάλα αρχεία. Μπορείτε είτε να μετακινηθείτε μέσα στη λίστα αναπαραγωγής ένα-ένα τραγούδι ή βίντεο, είτε να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένα τα πλήκτρα για να πραγματοποιήσετε ταχεία κύλιση με SuperScroll™ στο αρχείο που επιθυμείτε.

 • Έγχρωμη οθόνη LCD QVGA 7,1 εκ. (2,8") για μεγαλύτερη απόλαυση βίντεο

  Έγχρωμη οθόνη LCD QVGA 7,1 εκ. (2,8") για μεγαλύτερη απόλαυση βίντεο

  Η κομψή οθόνη 7,1 εκ. (2,8") του GoGear παρέχει ανάλυση QVGA για εξαιρετική ποιότητα βίντεο και ζωηρές, ευκρινείς εικόνες. Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να περιηγείστε στο μενού ελέγχου και τους φακέλους μέσων σας, ενώ παράλληλα απολαμβάνετε μουσική και βίντεο εν κινήσει.

 • Εύχρηστο και έξυπνο περιβάλλον εργασίας χρήστη με προβολή των album art

  Εύχρηστο και έξυπνο περιβάλλον εργασίας χρήστη με προβολή των album art

  Το εύχρηστο και έξυπνο περιβάλλον εργασίας χρήστη του GoGear ενισχύεται από μια προηγμένη τεχνολογία πλοήγησης. Δε βοηθάει να εξασφαλιστεί μόνο η γρήγορη και ομαλή πλοήγηση αλλά και μια ευχάριστη εμπειρία πολυμέσων με την οποία μπορείτε να εξοικειωθείτε πολύ γρήγορα.. Τα έξυπνα χαρακτηριστικά όπως το Album Art – το οποίο προβάλλει τα εξώφυλλα των άλμπουμ που περιλαμβάνονται στα αρχεία ήχου – σας δίνει τη δυνατότητα μιας πιο πλούσιας εμπειρίας, ακριβώς όπως τον παλιό καλό καιρό που θα βλέπατε το εξώφυλλο ενός CD ή LP ενώ θα απολαμβάνατε τη μουσική σας.

 • Απευθείας φόρτιση από τον υπολογιστή σας μέσω USB

  Απευθείας φόρτιση από τον υπολογιστή σας μέσω USB

  Φορτίστε τη μπαταρία του GoGear player γρήγορα και εύκολα από τον υπολογιστή σας μέσω USB. Συνδέοντας τη συσκευή σας με το παρεχόμενο καλώδιο και ακολουθώντας τα απαραίτητα βήματα, ο υπολογιστής σας θα παρέχει την ισχύ για να φορτίσετε τη συσκευή σας σε λίγα δευτερόλεπτα. Απολαύστε πρακτική φόρτιση χωρίς ξεχωριστό φορτιστή.

 • Λειτουργία γρήγορης δημιουργίας λίστας αναπαραγωγής & διαγραφής

  Λειτουργία γρήγορης δημιουργίας λίστας αναπαραγωγής & διαγραφής

  Η λειτουργία γρήγορης δημιουργίας λίστας αναπαραγωγής επιτρέπει τη δημιουργία λιστών αναπαραγωγής στο GoGear οποιαδήποτε στιγμή ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Με τον ίδιο τρόπο, η λειτουργία διαγραφής επιτρέπει την αφαίρεση μέσων που δεν επιθυμείτε στη συσκευή σας. Δεν χρειάζεται να εξαρτάστε πλέον από τον οικιακό υπολογιστή σας για τη δημιουργία λιστών αναπαραγωγής και για τη διαγραφή αρχείων. Τώρα μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα τη μουσική βιβλιοθήκη σας απευθείας από το GoGear – όπου και όταν θέλετε.

 • Αναπαραγωγή μουσικής μέχρι 25 ώρες ή βίντεο μέχρι 5 ώρες*

  Αναπαραγωγή μουσικής μέχρι 25 ώρες ή βίντεο μέχρι 5 ώρες*

  Ξεχάστε το άγχος σας να πρέπει να φορτίζετε συνεχώς την μπαταρία του GoGear player. Αυτή η συσκευή παρατεταμένης λειτουργίας σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας κομμάτια με έως και 25 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής ή έως 5 ώρες αναπαραγωγής βίντεο, με μία μόνο φόρτιση. Τώρα μπορείτε να χαλαρώσετε και να ακούσετε μουσική όλη την ημέρα ή να παρακολουθήσετε βίντεο διάρκειας αντίστοιχης με τη διάρκεια 2 συνεχόμενων ταινιών οπουδήποτε βρίσκεστε.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Η πραγματική ταχύτητα μεταφοράς ενδέχεται να διαφέρει με βάση το λειτουργικό σας σύστημα και τη διαμόρφωση λογισμικού.
 • Υποστηρίζει υπηρεσίες λήψης και συνδρομητικές υπηρεσίες συμβατές με το πρότυπο WMA DRM10
 • Η ονομασία Windows Media και το λογότυπο των Windows είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες ή/και σε άλλες χώρες.
 • Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες έχουν περιορισμένο αριθμό κύκλων φόρτισης και ενδέχεται να χρειαστεί αντικατάστασή τους. Η διάρκεια ζωής και ο κύκλος φόρτισης των μπαταριών ποικίλλουν ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις.
 • Η υπηρεσία BBC iPlayer είναι διαθέσιμη μόνο στο Η.Β.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: