Flash audio video player

  Flash audio video player

  Η μουσική και τα βίντεό σας εν κινήσει

  Ετοιμαστείτε για την απόλυτη ψυχαγωγία με το Philips SA5125 Video Player ψηφιακού ήχου. Χάρη στη φωτεινή μεγάλη οθόνη και το έξυπνο UI, αφοσιώνεστε πλήρως στη μουσική, τα βίντεο και τις φωτογραφίες σας. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Η μουσική και τα βίντεό σας εν κινήσει

 • Απολαύστε μουσική MP3 και WMA καθώς και ραδιόφωνο FM

  Απολαύστε μουσική MP3 και WMA καθώς και ραδιόφωνο FM

  Με την τεχνολογία συμπίεσης ήχου, μεγάλα ψηφιακά αρχεία μουσικής μπορούν να γίνουν έως και 10 φορές μικρότερα, χωρίς σημαντική μείωση της ποιότητας του ήχου. Τα MP3 ή WMA είναι δύο από τα φορμά συμπίεσης που σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε έναν κόσμο ψηφιακής μουσικής στη φορητή σας συσκευή. Απλά πραγματοποιήστε λήψη τραγουδιών MP3 ή WMA από εξουσιοδοτημένες ιστοσελίδες μουσικής στο Διαδίκτυο ή δημιουργήστε τα δικά σας μουσικά αρχεία MP3 ή WMA αντιγράφοντας τα CD ήχου σας και μεταφέροντάς τα στη συσκευή σας. Επιπλέον, μπορείτε να συντονιστείτε στο ενσωματωμένο ψηφιακό ραδιόφωνο FM με έως και 20 προεπιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς για περισσότερες επιλογές μουσικής.

 • Έως 25 ώρες αναπαραγωγής μουσικής ή έως 4 ώρες αναπαραγωγής βίντεο

  Έως 25 ώρες αναπαραγωγής μουσικής ή έως 4 ώρες αναπαραγωγής βίντεο

  Η Philips σάς προσφέρει απεριόριστη ψυχαγωγία. Η συσκευή αναπαραγωγής βίντεο MP4 GoGEAR διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία μικρού μεγέθους, για ισχύ μεγάλης διάρκειας. Απολαύστε έως 25 ώρες αναπαραγωγής μουσικής ή έως 4 ώρες αναπαραγωγής βίντεο με μία μόνο φόρτιση. Απλώς συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας και φορτίστε ξανά τη συσκευή αναπαραγωγής – τόσο εύκολα!

 • Απευθείας φόρτιση από τον υπολογιστή σας μέσω USB

  Απευθείας φόρτιση από τον υπολογιστή σας μέσω USB

  Φορτίστε τη μπαταρία του GoGear player γρήγορα και εύκολα από τον υπολογιστή σας μέσω USB. Συνδέοντας τη συσκευή σας με το παρεχόμενο καλώδιο και ακολουθώντας τα απαραίτητα βήματα, ο υπολογιστής σας θα παρέχει την ισχύ για να φορτίσετε τη συσκευή σας σε λίγα δευτερόλεπτα. Απολαύστε πρακτική φόρτιση χωρίς ξεχωριστό φορτιστή.

 • Έλεγχος αναπαραγωγής κατά την αναζήτηση στη βιβλιοθήκη σας

  Έλεγχος αναπαραγωγής κατά την αναζήτηση στη βιβλιοθήκη σας

  Δεν θέλετε να χάνετε τον έλεγχο της μουσικής σας στη συσκευή MP3 ενώ πραγματοποιείτε αναζήτηση στη βιβλιοθήκη μέσων σας; Το GoGear player σάς επιτρέπει να επιστρέφετε στη βιβλιοθήκη και να πραγματοποιείτε αναζήτηση στις συλλογές σας με μουσική, βίντεο και φωτογραφίες ακόμα και όταν η συσκευή βρίσκεται σε κατάσταση αναπαραγωγής τραγουδιού. Εάν θελήσετε να διακόψετε προσωρινά , να πραγματοποιήσετε αναπαραγωγή ή να παραλείψετε τραγούδια, απλά πατήστε το κουμπί "Option" (Επιλογή) στη συσκευή σας και ένα μικρό μενού αναπαραγωγής θα εμφανιστεί στο πάνω μέρος της οθόνης. Από εκεί μπορείτε να εκτελέσετε εύκολα διάφορες λειτουργίες χωρίς να χρειάζεται να μετακινήστε συνεχώς ανάμεσα στον έλεγχο αναπαραγωγής και τους διαφορετικούς φακέλους της βιβλιοθήκης μέσων σας.

 • Λειτουργία γρήγορης δημιουργίας λίστας αναπαραγωγής & διαγραφής

  Λειτουργία γρήγορης δημιουργίας λίστας αναπαραγωγής & διαγραφής

  Η λειτουργία γρήγορης δημιουργίας λίστας αναπαραγωγής επιτρέπει τη δημιουργία λιστών αναπαραγωγής στο GoGear οποιαδήποτε στιγμή ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Με τον ίδιο τρόπο, η λειτουργία διαγραφής επιτρέπει την αφαίρεση μέσων που δεν επιθυμείτε στη συσκευή σας. Δεν χρειάζεται να εξαρτάστε πλέον από τον οικιακό υπολογιστή σας για τη δημιουργία λιστών αναπαραγωγής και για τη διαγραφή αρχείων. Τώρα μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα τη μουσική βιβλιοθήκη σας απευθείας από το GoGear – όπου και όταν θέλετε.

 • Με το SuperScroll™ μπορείτε να βρείτε ό,τι θέλετε γρήγορα και απλά.

  Με το SuperScroll™ μπορείτε να βρείτε ό,τι θέλετε γρήγορα και απλά.

  Τα πλήκτρα διπλής ενέργειας επιτρέπουν τον εύκολο έλεγχο ταχύτητας όταν πραγματοποιείτε κύλιση σε μεγάλα αρχεία. Μπορείτε είτε να μετακινηθείτε μέσα στη λίστα αναπαραγωγής ένα-ένα τραγούδι ή βίντεο, είτε να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένα τα πλήκτρα για να πραγματοποιήσετε ταχεία κύλιση με SuperScroll™ στο αρχείο που επιθυμείτε.

 • Αναπαραγωγή βίντεο WMV που αγοράσατε online ή από τον υπολογιστή σας

  Αναπαραγωγή βίντεο WMV που αγοράσατε online ή από τον υπολογιστή σας

  Το GoGear player υποστηρίζει την ευρέως διαδεδομένη μορφή WMV, καθώς και την τεχνολογία διαχείρισης ψηφιακών δικαιωμάτων (DRM) της Microsoft που προστατεύει τα βίντεο που αγοράστηκαν ή ενοικιάστηκαν online. Χρησιμοποιήστε το WMP11 για να μεταφέρετε τέτοιου είδους περιεχόμενο στη συσκευή GoGear και απολαύστε τα βίντεο κλιπ σας εν κινήσει.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: