MP4 player

  Νιώστε τον παλμό του ήχου

  Η πολύχρωμη συσκευή MP4 GoGEAR Vibe διαθέτει τη λειτουργία FullSound που ζωντανεύει τον ήχο και την εικόνα, καθώς και την εφαρμογή Philips Songbird για να συγχρονίζετε μουσική και να απολαμβάνετε ψυχαγωγία. Το SafeSound προστατεύει τα αυτιά σας, ενώ το FastCharge παρέχει τη δυνατότητα γρήγορης φόρτισης. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Νιώστε τον παλμό του ήχου

Μικρή, πολύχρωμη και διασκεδαστική

 • FullSound™ που ζωντανεύει τη μουσική MP3

  FullSound™ που ζωντανεύει τη μουσική MP3

  Η πρωτοποριακή τεχνολογία FullSound της Philips αποκαθιστά όλες τις ηχητικές λεπτομέρειες στη συμπιεσμένη μουσική MP3, εμπλουτίζοντας και βελτιώνοντάς τη σημαντικά για να μπορείτε να απολαμβάνετε μουσική από CD χωρίς καμία αλλοίωση. Βασισμένο σε έναν αλγόριθμο επεξεργασίας ήχου, το FullSound συνδυάζει την εξειδίκευση της Philips στην αναπαραγωγή μουσικής με την ισχύ της Ψηφιακής επεξεργασία σήματος (DSP) τελευταίας γενιάς. Το αποτέλεσμα είναι πιο γεμάτα μπάσα με μεγαλύτερο βάθος, ενισχυμένη ευκρίνεια φωνής και οργάνων και πλούσια λεπτομέρεια. Ανακαλύψτε ξανά τη συμπιεσμένη μουσική MP3 σε ρεαλιστικό ήχο που θα αγγίξει την ψυχή σας και θα σας συνεπάρει!

 • SafeSound για μέγιστη μουσική απόλαυση χωρίς κίνδυνο πρόκλησης βλάβης στην ακοή σας

  SafeSound για μέγιστη μουσική απόλαυση χωρίς κίνδυνο πρόκλησης βλάβης στην ακοή σας

  Πλέον, μπορείτε να απολαμβάνετε ελεύθερα και στο έπακρο τη μουσική σας χωρίς να ανησυχείτε ότι μπορεί να προκληθεί βλάβη στην ακοή σας. Δημιουργία της Philips, το SafeSound αναλύει συνεχώς τη στάθμη του ήχου στη συσκευή σας GoGear MP3 player της Philips και σας ειδοποιεί αν η ένταση του ήχου και η έκθεση σε αυτόν μπορούν να βλάψουν μακροπρόθεσμα την ακοή σας. Για να το αποφύγετε, μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση σε χαμηλότερο επίπεδο, ή να επιτρέψετε στο SafeSound να ρυθμίσει αυτόματα την ένταση για λογαριασμό σας - χωρίς να χρειάζεται να κάνετε το παραμικρό. Επιπλέον, το SafeSound σάς παρέχει αναφορές σε ημερήσια και εβδομαδιαία βάση σχετικά με την έκθεσή σας σε ήχους, ώστε να φροντίζετε για την καλή υγεία των αυτιών σας.

 • Έγχρωμη οθόνη 4,6 εκ. (1,8") για εύκολη, πανέξυπνη πλοήγηση

  Έγχρωμη οθόνη 4,6 εκ. (1,8") για εύκολη, πανέξυπνη πλοήγηση

  Η έγχρωμη οθόνη 4,6 εκ. (1,8") σας επιτρέπει να πλοηγείστε εύκολα στο μενού ελέγχου και να περιηγείστε στα αρχεία μουσικής του GoGEAR.

 • Έως 20 ώρες αναπαραγωγής μουσικής ή έως 4 ώρες αναπαραγωγής βίντεο

  Έως 20 ώρες αναπαραγωγής μουσικής ή έως 4 ώρες αναπαραγωγής βίντεο

  Η Philips σάς προσφέρει απεριόριστη ψυχαγωγία. Η συσκευή αναπαραγωγής βίντεο MP4 GoGEAR διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία μικρού μεγέθους, για ισχύ μεγάλης διάρκειας. Απολαύστε έως 20 ώρες αναπαραγωγής μουσικής ή έως 4 ώρες αναπαραγωγής βίντεο, με μία μόνο φόρτιση. Απλώς συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας και φορτίστε ξανά τη συσκευή αναπαραγωγής – τόσο εύκολα!

 • Ραδιόφωνο FM με RDS και 30 προρυθμίσεις για περισσότερες επιλογές μουσικής

  Ραδιόφωνο FM με RDS και 30 προρυθμίσεις για περισσότερες επιλογές μουσικής

  Ραδιόφωνο FM με RDS και 30 προρυθμίσεις για περισσότερες επιλογές μουσικής.

 • Philips Songbird: Ένα απλό πρόγραμμα για να ανακαλύψετε, αναπαράγετε, συγχρονίσετε

  Philips Songbird: Ένα απλό πρόγραμμα για να ανακαλύψετε, αναπαράγετε, συγχρονίσετε

  Το Philips Songbird, ένα απλό, εύχρηστο πρόγραμμα που συνοδεύει το GoGear player, σάς δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε και να αναπαράγετε όλα τα μέσα σας, καθώς και να το συγχρονίσετε χωρίς κόπο με το Philips GoGear. Τα έξυπνα και πανίσχυρα χαρακτηριστικά διαχείρισης μουσικής που διαθέτει σάς επιτρέπουν να ανακαλύπτετε νέους καλλιτέχνες και μουσικά στιλ απευθείας στο πρόγραμμα μέσω καταστημάτων μουσικής και μέσων, υπηρεσιών και ιστοσελίδων. Αναπαράγετε τη δική σας βιβλιοθήκη και μέσα από το internet και συγχρονίστε τα πάντα χωρίς κόπο από τον υπολογιστή στο Philips GoGear.

 • LikeMusic για λίστες αναπαραγωγής με τραγούδια που συνδυάζονται υπέροχα

  LikeMusic για λίστες αναπαραγωγής με τραγούδια που συνδυάζονται υπέροχα

  Το LikeMusic σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε περισσότερο την αγαπημένη σας μουσική - με ένα μόνο κλικ! Πλέον, δεν χρειάζεται να χάνετε χρόνο οργανώνοντας τη βιβλιοθήκη σας ή περιμένοντας να σας ευνοήσει η τύχη για να ακούσετε το τραγούδι που σας αρέσει. Το LikeMusic είναι ένας κατοχυρωμένος αλγόριθμος της Philips που αναλύει τα τραγούδια στη βιβλιοθήκη σας για εντοπίσει παρόμοια μουσικά χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά, δημιουργεί έξυπνες λίστες αναπαραγωγής με τραγούδια που συνδυάζονται υπέροχα. Κάντε κλικ σε ένα τραγούδι που θέλετε και πατήστε το εικονίδιο LikeMusic. Θα εμφανιστεί αμέσως μια λίστα αναπαραγωγής. Ονομάστε την καινούρια σας λίστα και απολαύστε την - ή ανακαλύψτε τραγούδια από την αρχή - στον υπολογιστή ή τη συσκευή GoGear.

 • Ταχεία φόρτιση 5 λεπτών για αναπαραγωγή 90 λεπτών

  Ταχεία φόρτιση 5 λεπτών για αναπαραγωγή 90 λεπτών

  Χρειάζεστε τη συσκευή GoGEAR για τη διαδρομή από το σπίτι στο γραφείο και πίσω ή για μια σύντομη βόλτα, αλλά ξεχάσατε να τη φορτίσετε το προηγούμενο βράδυ. Αποχαιρετίστε διαπαντός την απελπισία και τη βαρεμάρα: ντύστε την κάθε σας διαδρομή με μουσική, χάρη στη λειτουργία ταχείας φόρτισης. Με αυτήν την έξυπνη και εξαιρετικά βολική λύση της Philips, συνδέετε το GoGEAR στον υπολογιστή ή το φορτιστή USB για 5 λεπτά και εξασφαλίζετε 90 λεπτά αναπαραγωγής ήχου! Η ταχεία φόρτιση χρησιμοποιεί πολύ υψηλότερες στάθμες έντασης, ώστε να προσφέρει στην μπαταρία ιόντων λιθίου τη φόρτιση που χρειάζεται για να σας "ξελασπώσει" στο πι και φι!

 • Προβολή φακέλου για οργάνωση και προβολή αρχείων πολυμέσων όπως στον υπολογιστή σας

  Προβολή φακέλου για οργάνωση και προβολή αρχείων πολυμέσων όπως στον υπολογιστή σας

  Η προβολή φακέλου αποτελεί μια προαιρετική επιλογή προβολής καταλόγου του GoGear player που σας επιτρέπει να εμφανίζετε όλα τα αρχεία της συσκευής σας όπως στον υπολογιστή. Μόλις επιλέξετε Προβολή φακέλου, το άνοιγμα οποιουδήποτε υποστηριζόμενου αρχείου (όπως μουσικής, φωτογραφιών ή βίντεο) είναι τόσο εύκολο όπως εάν επιλέγατε το αρχείο και πατούσατε το πλήκτρο αναπαραγωγής.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες έχουν περιορισμένο αριθμό κύκλων φόρτισης και ενδέχεται να χρειαστεί αντικατάστασή τους. Η διάρκεια ζωής και ο κύκλος φόρτισης των μπαταριών ποικίλλουν ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις.
 • Η χωρητικότητα αποθήκευσης βασίζεται σε διάρκεια 4 λεπτών ανά τραγούδι και κωδικοποίηση WMA 64 kbps ή MP3 128 kbps.
 • 1GB = 1 δισεκατομμύριο byte, η διαθέσιμη χωρητικότητα αποθήκευσης θα είναι μικρότερη.
 • Η πραγματική ταχύτητα μεταφοράς ενδέχεται να διαφέρει με βάση το λειτουργικό σας σύστημα και τη διαμόρφωση λογισμικού.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: