MP3 player

  Η μουσική γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστική

  Χορέψτε στο ρυθμό της μικρής και πολύχρωμης συσκευής MP3 GoGEAR Sounddot. Διαθέτει ενσωματωμένο κλιπ για να τη στερεώνετε στα ρούχα σας, καθώς και ενδείξεις LED και ήχου για εύκολη πλοήγηση. Ακόμα, σας προσφέρει τη δυνατότητα εύκολης μεταφοράς αρχείων μέσω Direct USB και γρήγορης φόρτισης μέσω FastCharge. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Η μουσική γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστική

Διαλέξτε χρώμα και φορέστε το

 • Μικρή, πολύχρωμη και κομψή - σαν αξεσουάρ μόδας

  Μικρή, πολύχρωμη και κομψή - σαν αξεσουάρ μόδας

  Επιδείξτε το GoGEAR Sounddot και απολαύστε τη μουσική στα καλύτερά της. Αυτή η συσκευή MP3 είναι μικρή, στρογγυλή και μοναδικά κομψή. Εξοπλισμένη με ένα ενσωματωμένο κλιπ, διατίθεται σε μια μεγάλη ποικιλία εντυπωσιακών χρωμάτων. Μπορείτε να τη στερεώνετε στην τσάντα σας ή και πάνω στα ρούχα σας, σαν αξεσουάρ μόδας.

 • Απολαύστε μουσική έως και για 6 ώρες

  Απολαύστε μουσική έως και για 6 ώρες

  Με τη συσκευή GoGEAR, μπορείτε να ακούτε ατέλειωτες μουσικές επιτυχίες. Η ενσωματωμένη μικρή επαναφορτιζόμενη μπαταρία παρέχει ισχύ μεγάλης διάρκειας, εγγυώμενη έως και 6 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής με μία μόνο φόρτιση. Και για τη φόρτιση δεν απαιτούνται καλώδια: απλώς συνδέστε τη συσκευή με τον υπολογιστή σας μέσω του Direct USB. Τόσο απλά!

 • Philips Songbird: Ένα απλό πρόγραμμα για να ανακαλύψετε, αναπαράγετε, συγχρονίσετε

  Philips Songbird: Ένα απλό πρόγραμμα για να ανακαλύψετε, αναπαράγετε, συγχρονίσετε

  Το Philips Songbird, ένα απλό, εύχρηστο πρόγραμμα που συνοδεύει το GoGear player, σάς δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε και να αναπαράγετε όλα τα μέσα σας, καθώς και να το συγχρονίσετε χωρίς κόπο με το Philips GoGear. Τα έξυπνα και πανίσχυρα χαρακτηριστικά διαχείρισης μουσικής που διαθέτει σάς επιτρέπουν να ανακαλύπτετε νέους καλλιτέχνες και μουσικά στιλ απευθείας στο πρόγραμμα μέσω καταστημάτων μουσικής και μέσων, υπηρεσιών και ιστοσελίδων. Αναπαράγετε τη δική σας βιβλιοθήκη και μέσα από το internet και συγχρονίστε τα πάντα χωρίς κόπο από τον υπολογιστή στο Philips GoGear.

 • Ταχεία φόρτιση 6 λεπτών για αναπαραγωγή 60 λεπτών

  Ταχεία φόρτιση 6 λεπτών για αναπαραγωγή 60 λεπτών

  Χρειάζεστε τη συσκευή GoGEAR για τη διαδρομή από το σπίτι στο γραφείο και πίσω ή για μια σύντομη βόλτα, αλλά ξεχάσατε να τη φορτίσετε το προηγούμενο βράδυ. Αποχαιρετίστε διαπαντός την απελπισία και τη βαρεμάρα: ντύστε την κάθε σας διαδρομή με μουσική, χάρη στη λειτουργία ταχείας φόρτισης. Με αυτήν την έξυπνη και εξαιρετικά βολική λύση της Philips, συνδέετε το GoGEAR στον υπολογιστή ή το φορτιστή USB για 6 λεπτά και εξασφαλίζετε 60 λεπτά αναπαραγωγής ήχου! Η ταχεία φόρτιση χρησιμοποιεί πολύ υψηλότερες στάθμες έντασης, ώστε να προσφέρει στην μπαταρία ιόντων λιθίου τη φόρτιση που χρειάζεται για να σας "ξελασπώσει" στο πι και φι!

 • Direct USB για εύκολη μεταφορά αρχείων - χωρίς καλώδια!

  Direct USB για εύκολη μεταφορά αρχείων - χωρίς καλώδια!

  Οι συσκευές με Direct USB μπορούν να συνδεθούν απευθείας με τη θύρα USB του υπολογιστή σας χωρίς καλώδια. Ο υπολογιστής αναγνωρίζει αυτόματα τη συσκευή ως αφαιρούμενη συσκευή μαζικής αποθήκευσης USB (τα Windows 98 απαιτούν επιπρόσθετα προγράμματα οδήγησης) που σας επιτρέπει να μεταφέρετε και να αποθέσετε αρχεία μέσω της εφαρμογής Windows Explorer (ή Apple Folders) ανάμεσα τον υπολογιστή και τη συσκευή. Απλά μεταφέρετε στη συσκευή μουσική και δεδομένα οποιαδήποτε στιγμή, κάθε μέρα.

 • Ενσωματωμένο κλιπ για άνετη χρήση hands-free

  Τίποτα δεν πρέπει να σας δυσκολεύει! Χάρη στην ελαφριά σχεδίαση και το σταθερό ενσωματωμένο κλιπ, το GoGEAR Sounddot είναι έξυπνα σχεδιασμένο για να στερεώνεται με ασφάλεια και στιλ στα ρούχα και στα αξεσουάρ σας, γεγονός που το καθιστά ιδανική συντροφιά για τις βόλτες σας.

 • Ηχητικές και φωτεινές ενδείξεις για φόρτιση και εύκολη πλοήγηση

  Το GoGEAR Sounddot σας κρατά πάντα ενημερωμένους, με τις ειδικά προγραμματισμένες φωτεινές και ηχητικές ενδείξεις. Μια ενδεικτική λυχνία LED και σύντομα "μπιπ" σας ενημερώνουν όταν η συσκευή ενεργοποιείται/απενεργοποιείται ή όταν εισέρχεται/εξέρχεται από τη λειτουργία τυχαίας αναπαραγωγής. Η συσκευή σας ειδοποιεί ακόμη και όταν η μπαταρία είναι χαμηλή, με την ενδεικτική λυχνία να αναβοσβήνει κόκκινη και τα χαρακτηριστικά "μπιπ" να ηχούν στον καθορισμένο ρυθμό. Συνδέστε τη συσκευή σας σε μια πηγή τροφοδοσίας και η λυχνία LED θα ανάψει σταθερά κόκκινη, υποδεικνύοντας ότι η μπαταρία φορτίζεται. Όταν η λυχνία γίνει πράσινη, η μπαταρία σας είναι πλήρως φορτισμένη κι εσείς είστε και πάλι έτοιμοι να απολαύσετε τις αγαπημένες σας μουσικές στο GoGEAR Sounddot.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Η χωρητικότητα αποθήκευσης βασίζεται σε 4 λεπτά ανά τραγούδι και κωδικοποίηση WMA 64 kbps.
 • Η χωρητικότητα αποθήκευσης βασίζεται σε διάρκεια 4 λεπτών ανά τραγούδι και κωδικοποίηση WMA 64 kbps ή MP3 128 kbps.
 • Η πραγματική ταχύτητα μεταφοράς ενδέχεται να διαφέρει με βάση το λειτουργικό σας σύστημα και τη διαμόρφωση λογισμικού.
 • 1GB = 1 δισεκατομμύριο byte, η διαθέσιμη χωρητικότητα αποθήκευσης θα είναι μικρότερη.
 • Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες έχουν περιορισμένο αριθμό κύκλων φόρτισης και ενδέχεται να χρειαστεί αντικατάστασή τους. Η διάρκεια ζωής και ο κύκλος φόρτισης των μπαταριών ποικίλλουν ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: