MP4 player

  Ανώτερη εμπειρία ήχου

  Εμπνευστείτε από τον εξαιρετικό ήχο του GoGear Muse MP4 player με FullSound και ακουστικά απομόνωσης ήχου. Διαθέτει SafeSound για απρόσκοπτη ακρόαση, Songbird και μια διαισθητική οθόνη αφής 3,2" HVGA για ολοκληρωμένη διασκέδαση. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ανώτερη εμπειρία ήχου

Ακόμα και σε περιβάλλον έντονου θορύβου

 • FullSound™ που ζωντανεύει τη μουσική MP3

  FullSound™ που ζωντανεύει τη μουσική MP3

  Η πρωτοποριακή τεχνολογία FullSound της Philips αποκαθιστά όλες τις ηχητικές λεπτομέρειες στη συμπιεσμένη μουσική MP3, εμπλουτίζοντας και βελτιώνοντάς τη σημαντικά για να μπορείτε να απολαμβάνετε μουσική από CD χωρίς καμία αλλοίωση. Βασισμένο σε έναν αλγόριθμο επεξεργασίας ήχου, το FullSound συνδυάζει την εξειδίκευση της Philips στην αναπαραγωγή μουσικής με την ισχύ της Ψηφιακής επεξεργασία σήματος (DSP) τελευταίας γενιάς. Το αποτέλεσμα είναι πιο γεμάτα μπάσα με μεγαλύτερο βάθος, ενισχυμένη ευκρίνεια φωνής και οργάνων και πλούσια λεπτομέρεια. Ανακαλύψτε ξανά τη συμπιεσμένη μουσική MP3 σε ρεαλιστικό ήχο που θα αγγίξει την ψυχή σας και θα σας συνεπάρει!

 • Ακουστικά με απομόνωση ήχου για ελαχιστοποίηση του θορύβου περιβάλλοντος.

  Ακουστικά με απομόνωση ήχου για ελαχιστοποίηση του θορύβου περιβάλλοντος.

  Χάρη στα ακουστικά απομόνωσης ήχου, ακούτε περισσότερες λεπτομέρειες μουσικής σε χαμηλότερη ένταση απ' ό,τι είναι δυνατό σε τυπικά ακουστικά. Με βάση την πλήρη κατανόηση της ανατομίας του καναλιού του ανθρώπινου αυτιού, ο σχεδιασμός ακουστικής υπό γωνία των ακουστικών με απομόνωση ήχου δημιουργεί τέλεια μόνωση ανάμεσα στην πηγή ήχου του περιβάλλοντος και το κανάλι του αυτιού, εξαλείφοντας τον ανεπιθύμητο θόρυβο από το περιβάλλον ενώ κατευθύνει τον ήχο απευθείας στο αυτί σας. Ακόμα και στις πιο χαμηλές ρυθμίσεις έντασης, μπορείτε να ξεχωρίζετε τις λεπτομέρειες της μουσικής χωρίς να αποσπάστε από εξωτερικούς θορύβους. Τα επικαλύμματα ακουστικών είναι διαθέσιμα σε τρία μεγέθη για άψογη εφαρμογή.

 • SafeSound για μέγιστη μουσική απόλαυση χωρίς κίνδυνο πρόκλησης βλάβης στην ακοή σας

  SafeSound για μέγιστη μουσική απόλαυση χωρίς κίνδυνο πρόκλησης βλάβης στην ακοή σας

  Πλέον, μπορείτε να απολαμβάνετε ελεύθερα και στο έπακρο τη μουσική σας χωρίς να ανησυχείτε ότι μπορεί να προκληθεί βλάβη στην ακοή σας. Δημιουργία της Philips, το SafeSound αναλύει συνεχώς τη στάθμη του ήχου στη συσκευή σας GoGear MP3 player της Philips και σας ειδοποιεί αν η ένταση του ήχου και η έκθεση σε αυτόν μπορούν να βλάψουν μακροπρόθεσμα την ακοή σας. Για να το αποφύγετε, μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση σε χαμηλότερο επίπεδο, ή να επιτρέψετε στο SafeSound να ρυθμίσει αυτόματα την ένταση για λογαριασμό σας - χωρίς να χρειάζεται να κάνετε το παραμικρό. Επιπλέον, το SafeSound σάς παρέχει αναφορές σε ημερήσια και εβδομαδιαία βάση σχετικά με την έκθεσή σας σε ήχους, ώστε να φροντίζετε για την καλή υγεία των αυτιών σας.

 • Ήχος surround για ταινίες ώστε να μεταφέρεστε πραγματικά μέσα στη δράση

  Ήχος surround για ταινίες ώστε να μεταφέρεστε πραγματικά μέσα στη δράση

  Το surround για ταινίες είναι μια προηγμένη τεχνολογία ήχου που αναλύει απευθείας οποιαδήποτε πηγή ήχου μιας ταινίας ή soundtrack βίντεο δημιουργώντας ένα φυσικό σύνολο ήχων με στοιχεία που ερμηνεύονται ατομικά και με ακρίβεια. Τα επεξεργασμένα στοιχεία ήχου μεταφέρονται στη συνέχεια απευθείας σε κάθε αυτί, μέσω ενδώτιων ακουστικών. To surround για ταινίες παράγει ένα φυσικό ακουστικό σκηνικό με βάση το πραγματικό περιεχόμενο του soundtrack. Το αποτέλεσμα τοποθετεί τον ακροατή στο μέσον της δράσης για μια ανεπανάληπτη εμπειρία surround, σκοπός για τον οποίο σχεδιάστηκε από τους τεχνικούς ήχου της ταινίας.

 • Υποδοχή κάρτας microSD για επέκταση χωρητικότητας μνήμης

  Υποδοχή κάρτας microSD για επέκταση χωρητικότητας μνήμης

  Στις φορητές συσκευές ισχύει το "Όσο μικρότερη τόσο καλύτερα". Ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο για τη μνήμη. Με το GoGear player, μπορείτε να απολαμβάνετε τα καλύτερα και από τους δύο κόσμους, τοποθετώντας απλώς μια κάρτα microSD. Η κάρτα microSD εμφανίζεται ως δεύτερη αφαιρούμενη μονάδα, όταν η συσκευή αναπαραγωγής είναι συνδεδεμένη στον υπολογιστή, για εύκολη μεταφορά αρχείων. Απλώς γεμίστε την κάρτα με το επιθυμητό περιεχόμενο και τοποθετήστε την στην υποδοχή της συσκευής αναπαραγωγής. Αγοράστε μια κάρτα μνήμης χωρητικότητας 32 GB για να επεκτείνετε τη χωρητικότητα μνήμης του GoGear, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε ποτέ μήπως τελειώσουν οι επιλογές ψυχαγωγίας σας.

 • Τεχνολογία Sound personalization για να απολαμβάνετε μουσική όπως σας αρέσει

  Τεχνολογία Sound personalization για να απολαμβάνετε μουσική όπως σας αρέσει

  Η τεχνολογία Sound personalization της Philips σας παρέχει έναν απλό και διαισθητικό τρόπο να απολαμβάνετε στο έπακρο τη μουσική σας, και όπως σας αρέσει! Ξεχάστε τους συνηθισμένους γραφικούς ισοσταθμιστές και τις περιορισμένες επιλογές προρυθμίσεων όπως Τζαζ, Ροκ και Κλασικό. Με το Sound personalization, έχετε στη διάθεσή σας μια κομψή και πρωτοποριακή οθόνη αφής που σας επιτρέπει να ελέγχετε ελεύθερα οτιδήποτε αφορά την έξοδο ήχου. Τώρα, μπορείτε να "κόβετε και να ράβετε" την ηχητική εμπειρία στα μέτρα σας και να δώσετε στα αγαπημένα σας τραγούδια μια νέα διάσταση.

 • Philips Songbird: Ένα απλό πρόγραμμα για να ανακαλύψετε, αναπαράγετε, συγχρονίσετε

  Philips Songbird: Ένα απλό πρόγραμμα για να ανακαλύψετε, αναπαράγετε, συγχρονίσετε

  Το Philips Songbird, ένα απλό, εύχρηστο πρόγραμμα που συνοδεύει το GoGear player, σάς δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε και να αναπαράγετε όλα τα μέσα σας, καθώς και να το συγχρονίσετε χωρίς κόπο με το Philips GoGear. Τα έξυπνα και πανίσχυρα χαρακτηριστικά διαχείρισης μουσικής που διαθέτει σάς επιτρέπουν να ανακαλύπτετε νέους καλλιτέχνες και μουσικά στιλ απευθείας στο πρόγραμμα μέσω καταστημάτων μουσικής και μέσων, υπηρεσιών και ιστοσελίδων. Αναπαράγετε τη δική σας βιβλιοθήκη και μέσα από το internet και συγχρονίστε τα πάντα χωρίς κόπο από τον υπολογιστή στο Philips GoGear.

 • LikeMusic για λίστες αναπαραγωγής με τραγούδια που συνδυάζονται υπέροχα

  LikeMusic για λίστες αναπαραγωγής με τραγούδια που συνδυάζονται υπέροχα

  Το LikeMusic σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε περισσότερο την αγαπημένη σας μουσική - με ένα μόνο κλικ! Πλέον, δεν χρειάζεται να χάνετε χρόνο οργανώνοντας τη βιβλιοθήκη σας ή περιμένοντας να σας ευνοήσει η τύχη για να ακούσετε το τραγούδι που σας αρέσει. Το LikeMusic είναι ένας κατοχυρωμένος αλγόριθμος της Philips που αναλύει τα τραγούδια στη βιβλιοθήκη σας για εντοπίσει παρόμοια μουσικά χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά, δημιουργεί έξυπνες λίστες αναπαραγωγής με τραγούδια που συνδυάζονται υπέροχα. Κάντε κλικ σε ένα τραγούδι που θέλετε και πατήστε το εικονίδιο LikeMusic. Θα εμφανιστεί αμέσως μια λίστα αναπαραγωγής. Ονομάστε την καινούρια σας λίστα και απολαύστε την - ή ανακαλύψτε τραγούδια από την αρχή - στον υπολογιστή ή τη συσκευή GoGear.

 • Έλεγχος μέσω της οθόνη αφής για ομαλή και έξυπνη πλοήγηση

  Έλεγχος μέσω της οθόνη αφής για ομαλή και έξυπνη πλοήγηση

  Έλεγχος μέσω της οθόνη αφής για ομαλή και έξυπνη πλοήγηση.

 • Ραδιόφωνο FM με RDS και 20 προεπιλογές για περισσότερες επιλογές μουσικής

  Ραδιόφωνο FM με RDS και 20 προεπιλογές για περισσότερες επιλογές μουσικής

  Το RDS (Σύστημα μετάδοσης δεδομένων από ραδιόφωνο) είναι ένα πρωτόκολλο επικοινωνιών που επιτρέπει τη μετάδοση ψηφιακών πληροφοριών σε εκπομπές ραδιοφώνου FM. Οι δέκτες ραδιοφώνου FM με δυνατότητα RDS μπορούν να εμφανίσουν αυτές τις χρήσιμες πληροφορίες, οι οποίες περιλαμβάνουν το όνομα του σταθμού, πληροφορίες προγράμματος, τίτλο κομματιού και καλλιτέχνη, κ.λπ. Οποιαδήποτε στιγμή, μπορείτε να αποθηκεύσετε έναν επιθυμητό σταθμό ως προεπιλεγμένο κανάλι στη συσκευή GoGear. Με τη δυνατότητα αποθήκευσης 20 προεπιλεγμένων ραδιοφωνικών σταθμών, μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση στον αγαπημένο σας ραδιοφωνικό σταθμό χωρίς να χρειάζεται να συντονίζετε τις συχνότητες κάθε φορά.

 • Ενσωματωμένο ηχείο για να μοιράζεστε την ψυχαγωγία σας

  Ενσωματωμένο ηχείο για να μοιράζεστε την ψυχαγωγία σας.

 • Έγχρωμη οθόνη HVGA 3,2" για μεγαλύτερη απόλαυση βίντεο

  Η κομψή ευρεία οθόνη 3,2" του GoGear προσφέρει υψηλή ανάλυση για εξαιρετική ποιότητα βίντεο και ευκρινείς, ζωντανές εικόνες. Σε συνδυασμό με το έγχρωμο μενού, η μεγάλη οθόνη παρέχει εύκολη πλοήγηση στα αρχεία, συμβάλλοντας σε μια υπέροχη εμπειρία πολυμέσων στις μετακινήσεις σας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Η ονομασία Windows Media και το λογότυπο των Windows είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες ή/και σε άλλες χώρες.
 • Η πραγματική ταχύτητα μεταφοράς ενδέχεται να διαφέρει με βάση το λειτουργικό σας σύστημα και τη διαμόρφωση λογισμικού.
 • 1GB = 1 δισεκατομμύριο byte, η διαθέσιμη χωρητικότητα αποθήκευσης θα είναι μικρότερη.
 • Υποστηρίζει υπηρεσίες λήψης και συνδρομητικές υπηρεσίες συμβατές με το πρότυπο WMA DRM10
 • Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες έχουν περιορισμένο αριθμό κύκλων φόρτισης και ενδέχεται να χρειαστεί αντικατάστασή τους. Η διάρκεια ζωής και ο κύκλος φόρτισης των μπαταριών ποικίλλουν ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις.
 • Aπό τη Philips

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: