MP4 player

  Ανώτερη εμπειρία ήχου

  Συντονιστείτε στον εκπληκτικό ήχο της συσκευής MP4 GoGear Ariaz με FullSound της Philips, με ακουστικά με απομόνωση θορύβου. Απολαύστε μουσική στη διαπασών χωρίς να ανησυχείτε για τυχόν προβλήματα στην ακοή σας, με το SafeSound. Ανακαλύψτε και συγχρονίστε έναν ολόκληρο κόσμο μουσικής με το Songbird. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ανώτερη εμπειρία ήχου

Και απολαύστε όσα πολυμέσα μπορείτε να χωρέσετε

 • FullSound™ που ζωντανεύει τη μουσική MP3

  FullSound™ που ζωντανεύει τη μουσική MP3

  Η πρωτοποριακή τεχνολογία FullSound της Philips αποκαθιστά όλες τις ηχητικές λεπτομέρειες στη συμπιεσμένη μουσική MP3, εμπλουτίζοντας και βελτιώνοντάς τη σημαντικά για να μπορείτε να απολαμβάνετε μουσική από CD χωρίς καμία αλλοίωση. Βασισμένο σε έναν αλγόριθμο επεξεργασίας ήχου, το FullSound συνδυάζει την εξειδίκευση της Philips στην αναπαραγωγή μουσικής με την ισχύ της Ψηφιακής επεξεργασία σήματος (DSP) τελευταίας γενιάς. Το αποτέλεσμα είναι πιο γεμάτα μπάσα με μεγαλύτερο βάθος, ενισχυμένη ευκρίνεια φωνής και οργάνων και πλούσια λεπτομέρεια. Ανακαλύψτε ξανά τη συμπιεσμένη μουσική MP3 σε ρεαλιστικό ήχο που θα αγγίξει την ψυχή σας και θα σας συνεπάρει!

 • Ακουστικά με απομόνωση ήχου για ελαχιστοποίηση του θορύβου περιβάλλοντος.

  Ακουστικά με απομόνωση ήχου για ελαχιστοποίηση του θορύβου περιβάλλοντος.

  Χάρη στα ακουστικά απομόνωσης ήχου, ακούτε περισσότερες λεπτομέρειες μουσικής σε χαμηλότερη ένταση απ' ό,τι είναι δυνατό σε τυπικά ακουστικά. Με βάση την πλήρη κατανόηση της ανατομίας του καναλιού του ανθρώπινου αυτιού, ο σχεδιασμός ακουστικής υπό γωνία των ακουστικών με απομόνωση ήχου δημιουργεί τέλεια μόνωση ανάμεσα στην πηγή ήχου του περιβάλλοντος και το κανάλι του αυτιού, εξαλείφοντας τον ανεπιθύμητο θόρυβο από το περιβάλλον ενώ κατευθύνει τον ήχο απευθείας στο αυτί σας. Ακόμα και στις πιο χαμηλές ρυθμίσεις έντασης, μπορείτε να ξεχωρίζετε τις λεπτομέρειες της μουσικής χωρίς να αποσπάστε από εξωτερικούς θορύβους. Τα επικαλύμματα ακουστικών είναι διαθέσιμα σε τρία μεγέθη για άψογη εφαρμογή.

 • SafeSound για μέγιστη μουσική απόλαυση χωρίς κίνδυνο πρόκλησης βλάβης στην ακοή σας

  SafeSound για μέγιστη μουσική απόλαυση χωρίς κίνδυνο πρόκλησης βλάβης στην ακοή σας

  Πλέον, μπορείτε να απολαμβάνετε ελεύθερα και στο έπακρο τη μουσική σας χωρίς να ανησυχείτε ότι μπορεί να προκληθεί βλάβη στην ακοή σας. Δημιουργία της Philips, το SafeSound αναλύει συνεχώς τη στάθμη του ήχου στη συσκευή σας GoGear MP3 player της Philips και σας ειδοποιεί αν η ένταση του ήχου και η έκθεση σε αυτόν μπορούν να βλάψουν μακροπρόθεσμα την ακοή σας. Για να το αποφύγετε, μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση σε χαμηλότερο επίπεδο, ή να επιτρέψετε στο SafeSound να ρυθμίσει αυτόματα την ένταση για λογαριασμό σας - χωρίς να χρειάζεται να κάνετε το παραμικρό. Επιπλέον, το SafeSound σάς παρέχει αναφορές σε ημερήσια και εβδομαδιαία βάση σχετικά με την έκθεσή σας σε ήχους, ώστε να φροντίζετε για την καλή υγεία των αυτιών σας.

 • Υποστήριξη μη απωλεστικής κωδικοποίησης FLAC & APE για ποιότητα ήχου ακριβείας

  Υποστήριξη μη απωλεστικής κωδικοποίησης FLAC & APE για ποιότητα ήχου ακριβείας

  Απολαύστε ψηφιακή μουσική σε συμπιεσμένη μορφή, χωρίς καμία απώλεια στην ποιότητα ήχου. Το GoGear υποστηρίζει μορφές FLAC και APE, δηλαδή φακέλους που συρρικνώνονται χωρίς να απορρίπτεται καμία λεπτομέρεια. Ο πλούσιος και σαφής ήχος της αρχικής πηγής της μουσικής διατηρείται, παρέχοντάς σας ολοκληρωμένη απόλαυση, όπου κι αν βρίσκεστε. Απλώς χρησιμοποιήστε το λογισμικό Philips Songbird που περιλαμβάνετε στο GoGear, και μεταφέρετε και αποθέστε τα μουσικά αρχεία FLAC ή APE από τη μουσική βιβλιοθήκη του υπολογιστή σας στο GoGear. Απολαύστε οπουδήποτε χιλιάδες τραγούδια και λικνιστείτε στο ρυθμό των σπουδαίων αυθεντικών κομματιών.

 • Έγχρωμη οθόνη 6,1 εκ. (2,4") για εκπληκτική ποιότητα βίντεο

  Έγχρωμη οθόνη 6,1 εκ. (2,4") για εκπληκτική ποιότητα βίντεο

  Η μοντέρνα οθόνη 6,1 εκ. (2,4") υψηλής ανάλυσης του GoGear προσφέρει εξαιρετική ποιότητα βίντεο και ζωηρές, ευκρινείς εικόνες. Σε συνδυασμό με το πλήρως έγχρωμο μενού, η μεγάλη οθόνη επιτρέπει εύκολη πλοήγηση στα αρχεία μέσων ολοκληρώνοντας την εμπειρία πολυμέσων εν κινήσει.

 • Ραδιόφωνο FM με RDS και 30 προρυθμίσεις για περισσότερες επιλογές μουσικής

  Ραδιόφωνο FM με RDS και 30 προρυθμίσεις για περισσότερες επιλογές μουσικής

  Ραδιόφωνο FM με RDS και 30 προρυθμίσεις για περισσότερες επιλογές μουσικής.

 • Φωνητικές εγγραφές για να κρατάτε σημειώσεις ή να να εγγράφετε οτιδήποτε, οποτεδήποτε

  Φωνητικές εγγραφές για να κρατάτε σημειώσεις ή να να εγγράφετε οτιδήποτε, οποτεδήποτε

  Η εγγραφή φωνής μετατρέπει το GoGear player που διαθέτετε σε μια εύχρηστη συσκευή υπαγόρευσης. Εκτός από την αναπαραγωγή μουσικής και την ακρόαση ραδιοφώνου, μπορείτε επίσης να εγγράψετε σημειώσεις ή υπενθυμίσεις για το σχολείο ή την εργασία, λίστες αγορών και αριθμούς τηλεφώνου – ακόμη και στίχους τραγουδιών. Πατώντας το κουμπί εγγραφής και μιλώντας στο ενσωματωμένο μικρόφωνο, τα φωνητικά μηνύματα συμπιέζονται και αποθηκεύονται στην ενσωματωμένη εσωτερική μνήμη ή στην εξωτερική κάρτα μνήμης. Η εγγραφή φωνής εξασφαλίζει στη συσκευή σας τη δυνατότητα να εγγράφει οτιδήποτε και οπουδήποτε!

 • Philips Songbird: Ένα απλό πρόγραμμα για να ανακαλύψετε, αναπαράγετε, συγχρονίσετε

  Philips Songbird: Ένα απλό πρόγραμμα για να ανακαλύψετε, αναπαράγετε, συγχρονίσετε

  Το Philips Songbird, ένα απλό, εύχρηστο πρόγραμμα που συνοδεύει το GoGear player, σάς δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε και να αναπαράγετε όλα τα μέσα σας, καθώς και να το συγχρονίσετε χωρίς κόπο με το Philips GoGear. Τα έξυπνα και πανίσχυρα χαρακτηριστικά διαχείρισης μουσικής που διαθέτει σάς επιτρέπουν να ανακαλύπτετε νέους καλλιτέχνες και μουσικά στιλ απευθείας στο πρόγραμμα μέσω καταστημάτων μουσικής και μέσων, υπηρεσιών και ιστοσελίδων. Αναπαράγετε τη δική σας βιβλιοθήκη και μέσα από το internet και συγχρονίστε τα πάντα χωρίς κόπο από τον υπολογιστή στο Philips GoGear.

 • LikeMusic για λίστες αναπαραγωγής με τραγούδια που συνδυάζονται υπέροχα

  LikeMusic για λίστες αναπαραγωγής με τραγούδια που συνδυάζονται υπέροχα

  Το LikeMusic σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε περισσότερο την αγαπημένη σας μουσική - με ένα μόνο κλικ! Πλέον, δεν χρειάζεται να χάνετε χρόνο οργανώνοντας τη βιβλιοθήκη σας ή περιμένοντας να σας ευνοήσει η τύχη για να ακούσετε το τραγούδι που σας αρέσει. Το LikeMusic είναι ένας κατοχυρωμένος αλγόριθμος της Philips που αναλύει τα τραγούδια στη βιβλιοθήκη σας για εντοπίσει παρόμοια μουσικά χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά, δημιουργεί έξυπνες λίστες αναπαραγωγής με τραγούδια που συνδυάζονται υπέροχα. Κάντε κλικ σε ένα τραγούδι που θέλετε και πατήστε το εικονίδιο LikeMusic. Θα εμφανιστεί αμέσως μια λίστα αναπαραγωγής. Ονομάστε την καινούρια σας λίστα και απολαύστε την - ή ανακαλύψτε τραγούδια από την αρχή - στον υπολογιστή ή τη συσκευή GoGear.

 • Προβολή φακέλου για οργάνωση και προβολή αρχείων πολυμέσων όπως στον υπολογιστή σας

  Προβολή φακέλου για οργάνωση και προβολή αρχείων πολυμέσων όπως στον υπολογιστή σας

  Η προβολή φακέλου αποτελεί μια προαιρετική επιλογή προβολής καταλόγου του GoGear player που σας επιτρέπει να εμφανίζετε όλα τα αρχεία της συσκευής σας όπως στον υπολογιστή. Μόλις επιλέξετε Προβολή φακέλου, το άνοιγμα οποιουδήποτε υποστηριζόμενου αρχείου (όπως μουσικής, φωτογραφιών ή βίντεο) είναι τόσο εύκολο όπως εάν επιλέγατε το αρχείο και πατούσατε το πλήκτρο αναπαραγωγής.

 • Ενσωματωμένο ηχείο για να μοιράζεστε την ψυχαγωγία σας

  Ενσωματωμένο ηχείο για να μοιράζεστε την ψυχαγωγία σας.

 • Αναπαραγωγή μουσικής μέχρι 36 ώρες ή βίντεο μέχρι 5 ώρες

  Αναπαραγωγή μουσικής μέχρι 36 ώρες ή βίντεο μέχρι 5 ώρες.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Η ονομασία Windows Media και το λογότυπο των Windows είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες ή/και σε άλλες χώρες.
 • Η χωρητικότητα αποθήκευσης βασίζεται σε διάρκεια 4 λεπτών ανά τραγούδι και κωδικοποίηση WMA 64 kbps ή MP3 128 kbps.
 • 1GB = 1 δισεκατομμύριο byte, η διαθέσιμη χωρητικότητα αποθήκευσης θα είναι μικρότερη.
 • Aπό τη Philips

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: