Φορητό video player

  Φορητό video player

  Απολαύστε τα αγαπημένα σας βίντεο εν κινήσει

  Απολαύστε τη βέλτιστη δυνατή ποιότητα ήχου με την ψηφιακή συσκευή αναπαραγωγής ήχου/εικόνας Philips GoGear SA3225 με την κατοχυρωμένη τεχνολογία FullSound της Philips. Απολαύστε μουσική MP3 και WMA και προβάλετε βίντεο στην έγχρωμη οθόνη 4,6 εκ. (1,8") όπου κι αν βρίσκεστε. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Απολαύστε τα αγαπημένα σας βίντεο εν κινήσει

με FullSound για εξαιρετική ποιότητα ήχου

 • Αναπαραγωγή MP3 και WMA

  Αναπαραγωγή MP3 και WMA

  Με την τεχνολογία συμπίεσης ήχου, μεγάλα ψηφιακά αρχεία μουσικής μπορούν να γίνουν έως και 10 φορές μικρότερα, χωρίς σημαντική μείωση της ποιότητας του ήχου. Τα MP3 ή WMA είναι δύο από τα φορμά συμπίεσης που σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε έναν κόσμο ψηφιακής μουσικής στο GoGear player. Πραγματοποιήστε λήψη τραγουδιών MP3 ή WMA από εξουσιοδοτημένες ιστοσελίδες μουσικής στο Διαδίκτυο ή δημιουργήστε τα δικά σας μουσικά αρχεία MP3 ή WMA αντιγράφοντας τα CD ήχου σας και μεταφέροντάς τα στη συσκευή σας.

 • Φωνητικές εγγραφές για να κρατάτε σημειώσεις ή να να εγγράφετε οτιδήποτε, οποτεδήποτε

  Φωνητικές εγγραφές για να κρατάτε σημειώσεις ή να να εγγράφετε οτιδήποτε, οποτεδήποτε

  Η εγγραφή φωνής μετατρέπει το GoGear player που διαθέτετε σε μια εύχρηστη συσκευή υπαγόρευσης. Εκτός από την αναπαραγωγή μουσικής και την ακρόαση ραδιοφώνου, μπορείτε επίσης να εγγράψετε σημειώσεις ή υπενθυμίσεις για το σχολείο ή την εργασία, λίστες αγορών και αριθμούς τηλεφώνου – ακόμη και στίχους τραγουδιών. Πατώντας το κουμπί εγγραφής και μιλώντας στο ενσωματωμένο μικρόφωνο, τα φωνητικά μηνύματα συμπιέζονται και αποθηκεύονται στην ενσωματωμένη εσωτερική μνήμη ή στην εξωτερική κάρτα μνήμης. Η εγγραφή φωνής εξασφαλίζει στη συσκευή σας τη δυνατότητα να εγγράφει οτιδήποτε και οπουδήποτε!

 • Ραδιόφωνο FM με 20 προεπιλογές για περισσότερες επιλογές μουσικής

  Ραδιόφωνο FM με 20 προεπιλογές για περισσότερες επιλογές μουσικής

  Το ψηφιακό ραδιόφωνο FM προσφέρει επιπλέον μουσικές επιλογές στη μουσική σας συλλογή στο GoGear. Απλά συντονιστείτε στο σταθμό που επιθυμείτε να ορίσετε ως προεπιλογή, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί προεπιλογής για να αποθηκεύσετε τη συχνότητα στη μνήμη. Μπορείτε να αποθηκεύσετε έως και 20 ραδιοφωνικούς σταθμούς και να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας προγράμματα εν κινήσει.

 • Έγχρωμη οθόνη LCD 1,8" για εύκολη πλοήγηση και προβολή φωτογραφιών

  Έγχρωμη οθόνη LCD 1,8" για εύκολη πλοήγηση και προβολή φωτογραφιών

  Η έγχρωμη οθόνη 4,6 εκ. (1,8") επιτρέπει την εύκολη πλοήγηση στο μενού ελέγχου ή στα αρχεία μουσικής του GoGear. Μπορείτε επίσης να περιηγείστε στη συλλογή φωτογραφιών σας, ενώ απολαμβάνετε τη μουσική σας εν κινήσει.

 • Μέχρι 20 ώρες αναπαραγωγή μουσικής

  Μέχρι 20 ώρες αναπαραγωγή μουσικής

  Η μεγάλη ισχύς της συσκευής αποδεικνύεται από τις 20 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής μουσικής ή ακρόασης ραδιοφώνου FM με μία μόνο φόρτιση.

 • Γρήγορες λήψεις από το PC μέσω USB 2.0*

  Γρήγορες λήψεις από το PC μέσω USB 2.0*

  Η μεταφορά μεγάλων αρχείων δεδομένων μουσικής και βίντεο σε υψηλές ταχύτητες από τον υπολογιστή σας στο φορητό σας MP3 ή MP3 video player είναι παιχνιδάκι χάρη στο εξάρτημα USB 2.0 που διαθέτει η συσκευή σας. Απλά συνδέστε το στη θύρα USB 2.0 του υπολογιστή σας μέσω του καλωδίου που παρέχεται για να ξεκινήσετε τη γρήγορη διαδικασία. Τώρα η μουσική σας μπορεί να πάει παντού.

 • FullSound™ που ζωντανεύει τη μουσική MP3

  FullSound™ που ζωντανεύει τη μουσική MP3

  Η πρωτοποριακή τεχνολογία FullSound της Philips αποκαθιστά όλες τις ηχητικές λεπτομέρειες στη συμπιεσμένη μουσική MP3, εμπλουτίζοντας και βελτιώνοντάς τη σημαντικά για να μπορείτε να απολαμβάνετε μουσική από CD χωρίς καμία αλλοίωση. Βασισμένο σε έναν αλγόριθμο επεξεργασίας ήχου, το FullSound συνδυάζει την εξειδίκευση της Philips στην αναπαραγωγή μουσικής με την ισχύ της Ψηφιακής επεξεργασία σήματος (DSP) τελευταίας γενιάς. Το αποτέλεσμα είναι πιο γεμάτα μπάσα με μεγαλύτερο βάθος, ενισχυμένη ευκρίνεια φωνής και οργάνων και πλούσια λεπτομέρεια. Ανακαλύψτε ξανά τη συμπιεσμένη μουσική MP3 σε ρεαλιστικό ήχο που θα αγγίξει την ψυχή σας και θα σας συνεπάρει!

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • 1GB = 1 δισεκατομμύριο byte, η διαθέσιμη χωρητικότητα αποθήκευσης θα είναι μικρότερη.
 • Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες έχουν περιορισμένο αριθμό κύκλων φόρτισης και ενδέχεται να χρειαστεί αντικατάστασή τους. Η διάρκεια ζωής και ο κύκλος φόρτισης των μπαταριών ποικίλλουν ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις.
 • Η χωρητικότητα αποθήκευσης βασίζεται σε διάρκεια 4 λεπτών ανά τραγούδι και κωδικοποίηση WMA 64 kbps ή MP3 128 kbps.
 • Η πραγματική ταχύτητα μεταφοράς ενδέχεται να διαφέρει με βάση το λειτουργικό σας σύστημα και τη διαμόρφωση λογισμικού.
 • Διατίθενται προαιρετικές εκδόσεις με ή χωρίς ραδιόφωνο

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: