Flash audio video player

  Flash audio video player

  Η ψηφιακή σας μουσική εν κινήσει

  Απολαύστε μέχρι 10 ώρες μουσικής MP3 και WMA με το Philips SA31XX. Προβάλετε φωτογραφίες και παρακολουθήστε τα αγαπημένα σας movie clip στην έγχρωμη οθόνη 1,8”. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Η ψηφιακή σας μουσική εν κινήσει

με αναπαραγωγή φωτογραφιών και βίντεο

 • Αναπαραγωγή MP3 και WMA

  Αναπαραγωγή MP3 και WMA

  Με την τεχνολογία συμπίεσης ήχου, μεγάλα ψηφιακά αρχεία μουσικής μπορούν να γίνουν έως και 10 φορές μικρότερα, χωρίς σημαντική μείωση της ποιότητας του ήχου. Τα MP3 ή WMA είναι δύο από τα φορμά συμπίεσης που σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε έναν κόσμο ψηφιακής μουσικής στο GoGear player. Πραγματοποιήστε λήψη τραγουδιών MP3 ή WMA από εξουσιοδοτημένες ιστοσελίδες μουσικής στο Διαδίκτυο ή δημιουργήστε τα δικά σας μουσικά αρχεία MP3 ή WMA αντιγράφοντας τα CD ήχου σας και μεταφέροντάς τα στη συσκευή σας.

 • Φωνητικές εγγραφές για να κρατάτε σημειώσεις ή να να εγγράφετε οτιδήποτε, οποτεδήποτε

  Φωνητικές εγγραφές για να κρατάτε σημειώσεις ή να να εγγράφετε οτιδήποτε, οποτεδήποτε

  Η εγγραφή φωνής μετατρέπει το GoGear player που διαθέτετε σε μια εύχρηστη συσκευή υπαγόρευσης. Εκτός από την αναπαραγωγή μουσικής και την ακρόαση ραδιοφώνου, μπορείτε επίσης να εγγράψετε σημειώσεις ή υπενθυμίσεις για το σχολείο ή την εργασία, λίστες αγορών και αριθμούς τηλεφώνου – ακόμη και στίχους τραγουδιών. Πατώντας το κουμπί εγγραφής και μιλώντας στο ενσωματωμένο μικρόφωνο, τα φωνητικά μηνύματα συμπιέζονται και αποθηκεύονται στην ενσωματωμένη εσωτερική μνήμη ή στην εξωτερική κάρτα μνήμης. Η εγγραφή φωνής εξασφαλίζει στη συσκευή σας τη δυνατότητα να εγγράφει οτιδήποτε και οπουδήποτε!

 • Έγχρωμη οθόνη LCD 1,8" για εύκολη πλοήγηση και προβολή φωτογραφιών

  Έγχρωμη οθόνη LCD 1,8" για εύκολη πλοήγηση και προβολή φωτογραφιών

  Η έγχρωμη οθόνη 4,6 εκ. (1,8") επιτρέπει την εύκολη πλοήγηση στο μενού ελέγχου ή στα αρχεία μουσικής του GoGear. Μπορείτε επίσης να περιηγείστε στη συλλογή φωτογραφιών σας, ενώ απολαμβάνετε τη μουσική σας εν κινήσει.

 • Γρήγορες λήψεις από το PC μέσω USB 2.0*

  Γρήγορες λήψεις από το PC μέσω USB 2.0*

  Η μεταφορά μεγάλων αρχείων δεδομένων μουσικής και βίντεο σε υψηλές ταχύτητες από τον υπολογιστή σας στο φορητό σας MP3 ή MP3 video player είναι παιχνιδάκι χάρη στο εξάρτημα USB 2.0 που διαθέτει η συσκευή σας. Απλά συνδέστε το στη θύρα USB 2.0 του υπολογιστή σας μέσω του καλωδίου που παρέχεται για να ξεκινήσετε τη γρήγορη διαδικασία. Τώρα η μουσική σας μπορεί να πάει παντού.

 • Απολαύστε μέχρι 10 ώρες μουσικής αναπαραγωγής*

  Απολαύστε μέχρι 10 ώρες μουσικής αναπαραγωγής*

  Η μεγάλη ισχύς της συσκευής αποδεικνύεται από τις 10 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής ή ακρόασης ραδιοφώνου FM με μία μόνο φόρτιση.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: