MP4 player

  Ανώτερη εμπειρία ήχου

  Το εξαιρετικά μικρό και ανθεκτικό GoGear Vibe συνδυάζεται άψογα με το Philips FullSound™ για μια πλούσια εμπειρία ήχου και το Songbird για στυλάτη εξερεύνηση και συγχρονισμό μουσικής. Απολαύστε απίθανη διασκέδαση με άνετα ακουστικά. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ανώτερη εμπειρία ήχου

Μικρό μέγεθος, ατελείωτη ψυχαγωγία

 • FullSound™ που ζωντανεύει τη μουσική MP3

  FullSound™ που ζωντανεύει τη μουσική MP3

  Η πρωτοποριακή τεχνολογία FullSound της Philips αποκαθιστά όλες τις ηχητικές λεπτομέρειες στη συμπιεσμένη μουσική MP3, εμπλουτίζοντας και βελτιώνοντάς τη σημαντικά για να μπορείτε να απολαμβάνετε μουσική από CD χωρίς καμία αλλοίωση. Βασισμένο σε έναν αλγόριθμο επεξεργασίας ήχου, το FullSound συνδυάζει την εξειδίκευση της Philips στην αναπαραγωγή μουσικής με την ισχύ της Ψηφιακής επεξεργασία σήματος (DSP) τελευταίας γενιάς. Το αποτέλεσμα είναι πιο γεμάτα μπάσα με μεγαλύτερο βάθος, ενισχυμένη ευκρίνεια φωνής και οργάνων και πλούσια λεπτομέρεια. Ανακαλύψτε ξανά τη συμπιεσμένη μουσική MP3 σε ρεαλιστικό ήχο που θα αγγίξει την ψυχή σας και θα σας συνεπάρει!

 • Philips Songbird: Ένα απλό πρόγραμμα για να ανακαλύψετε, αναπαράγετε, συγχρονίσετε

  Philips Songbird: Ένα απλό πρόγραμμα για να ανακαλύψετε, αναπαράγετε, συγχρονίσετε

  Το Philips Songbird, ένα απλό, εύχρηστο πρόγραμμα που συνοδεύει το GoGear player, σάς δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε και να αναπαράγετε όλα τα μέσα σας, καθώς και να το συγχρονίσετε χωρίς κόπο με το Philips GoGear. Τα έξυπνα και πανίσχυρα χαρακτηριστικά διαχείρισης μουσικής που διαθέτει σάς επιτρέπουν να ανακαλύπτετε νέους καλλιτέχνες και μουσικά στιλ απευθείας στο πρόγραμμα μέσω καταστημάτων μουσικής και μέσων, υπηρεσιών και ιστοσελίδων. Αναπαράγετε τη δική σας βιβλιοθήκη και μέσα από το internet και συγχρονίστε τα πάντα χωρίς κόπο από τον υπολογιστή στο Philips GoGear.

 • Η διεύθυνση Audible.com περιλαμβάνει ψηφιακά audiobook και πολλά ακόμη

  Η διεύθυνση Audible.com περιλαμβάνει ψηφιακά audiobook και πολλά ακόμη

  Η διεύθυνση Audible.com αποτελεί τον προορισμό σας για την μεγαλύτερη συλλογή audiobook, περιοδικών, ραδιοφωνικών εκπομπών, stand-up comedy, κ.α. έτοιμων για λήψη. Απολαύστε τα βιβλία στο αυτοκίνητο, το γυμναστήριο ή το σπίτι. Οι συγγραφείς και τα είδωλά σας διαβάζουν τους αγαπημένους σας τίτλους βιβλίων. Στη διεύθυνση Audible.com μπορείτε να πλοηγηθείτε και να αναζητήσετε πάνω από 75.000 επιλογές, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων best seller και των διαχρονικών κλασσικών έργων.

 • Έγχρωμη οθόνη 1,5" για εύκολη πλοήγηση και προβολή album art

  Έγχρωμη οθόνη 1,5" για εύκολη πλοήγηση και προβολή album art

  Η έγχρωμη οθόνη 3,8 εκ. (1,5") επιτρέπει την εύκολη πλοήγηση στο μενού ελέγχου ή στα αρχεία μουσικής του GoGear. Μπορείτε επίσης να περιηγείστε στη συλλογή φωτογραφιών σας, ενώ απολαμβάνετε τη μουσική σας εν κινήσει.

 • Ραδιόφωνο FM με RDS και 20 προεπιλογές για περισσότερες επιλογές μουσικής

  Ραδιόφωνο FM με RDS και 20 προεπιλογές για περισσότερες επιλογές μουσικής

  Το RDS (Σύστημα μετάδοσης δεδομένων από ραδιόφωνο) είναι ένα πρωτόκολλο επικοινωνιών που επιτρέπει τη μετάδοση ψηφιακών πληροφοριών σε εκπομπές ραδιοφώνου FM. Οι δέκτες ραδιοφώνου FM με δυνατότητα RDS μπορούν να εμφανίσουν αυτές τις χρήσιμες πληροφορίες, οι οποίες περιλαμβάνουν το όνομα του σταθμού, πληροφορίες προγράμματος, τίτλο κομματιού και καλλιτέχνη, κ.λπ. Οποιαδήποτε στιγμή, μπορείτε να αποθηκεύσετε έναν επιθυμητό σταθμό ως προεπιλεγμένο κανάλι στη συσκευή GoGear. Με τη δυνατότητα αποθήκευσης 20 προεπιλεγμένων ραδιοφωνικών σταθμών, μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση στον αγαπημένο σας ραδιοφωνικό σταθμό χωρίς να χρειάζεται να συντονίζετε τις συχνότητες κάθε φορά.

 • Εύχρηστο και έξυπνο περιβάλλον εργασίας χρήστη με προβολή των album art

  Εύχρηστο και έξυπνο περιβάλλον εργασίας χρήστη με προβολή των album art

  Το εύχρηστο και έξυπνο περιβάλλον εργασίας χρήστη του GoGear ενισχύεται από μια προηγμένη τεχνολογία πλοήγησης. Δε βοηθάει να εξασφαλιστεί μόνο η γρήγορη και ομαλή πλοήγηση αλλά και μια ευχάριστη εμπειρία πολυμέσων με την οποία μπορείτε να εξοικειωθείτε πολύ γρήγορα.. Τα έξυπνα χαρακτηριστικά όπως το Album Art – το οποίο προβάλλει τα εξώφυλλα των άλμπουμ που περιλαμβάνονται στα αρχεία ήχου – σας δίνει τη δυνατότητα μιας πιο πλούσιας εμπειρίας, ακριβώς όπως τον παλιό καλό καιρό που θα βλέπατε το εξώφυλλο ενός CD ή LP ενώ θα απολαμβάνατε τη μουσική σας.

 • Φωνητικές εγγραφές για να κρατάτε σημειώσεις ή να να εγγράφετε οτιδήποτε, οποτεδήποτε

  Φωνητικές εγγραφές για να κρατάτε σημειώσεις ή να να εγγράφετε οτιδήποτε, οποτεδήποτε

  Η εγγραφή φωνής μετατρέπει το GoGear player που διαθέτετε σε μια εύχρηστη συσκευή υπαγόρευσης. Εκτός από την αναπαραγωγή μουσικής και την ακρόαση ραδιοφώνου, μπορείτε επίσης να εγγράψετε σημειώσεις ή υπενθυμίσεις για το σχολείο ή την εργασία, λίστες αγορών και αριθμούς τηλεφώνου – ακόμη και στίχους τραγουδιών. Πατώντας το κουμπί εγγραφής και μιλώντας στο ενσωματωμένο μικρόφωνο, τα φωνητικά μηνύματα συμπιέζονται και αποθηκεύονται στην ενσωματωμένη εσωτερική μνήμη ή στην εξωτερική κάρτα μνήμης. Η εγγραφή φωνής εξασφαλίζει στη συσκευή σας τη δυνατότητα να εγγράφει οτιδήποτε και οπουδήποτε!

 • Προβολή φακέλου για οργάνωση και προβολή αρχείων πολυμέσων όπως στον υπολογιστή σας

  Προβολή φακέλου για οργάνωση και προβολή αρχείων πολυμέσων όπως στον υπολογιστή σας

  Η προβολή φακέλου αποτελεί μια προαιρετική επιλογή προβολής καταλόγου του GoGear player που σας επιτρέπει να εμφανίζετε όλα τα αρχεία της συσκευής σας όπως στον υπολογιστή. Μόλις επιλέξετε Προβολή φακέλου, το άνοιγμα οποιουδήποτε υποστηριζόμενου αρχείου (όπως μουσικής, φωτογραφιών ή βίντεο) είναι τόσο εύκολο όπως εάν επιλέγατε το αρχείο και πατούσατε το πλήκτρο αναπαραγωγής.

 • Φινίρισμα από αλουμίνιο για ανθεκτικότητα

  Φινίρισμα από αλουμίνιο για ανθεκτικότητα
 • Λειτουργία Smart Shuffle για να ακούτε πρώτα αυτό που σας αρέσει περισσότερο

  Λειτουργία Smart Shuffle για να ακούτε πρώτα αυτό που σας αρέσει περισσότερο
 • Μαλακά λαστιχένια επικαλύμματα για άνετη ακρόαση

  Μαλακά λαστιχένια επικαλύμματα σας επιτρέπουν να απολαύσετε τη μουσική σας με άνεση. Ένα μαλακό λαστιχένιο επικάλλυμα ενθυλακώνει κάθε ακουστικό και προσαρμόζεται απαλά στο σχήμα και το μέγεθος του αυτιού σας. Το μαλακό μαξιλαράκι στέλνει τα σκληρά ακουστικά στη σφαίρα του παρελθόντος.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Η χωρητικότητα αποθήκευσης βασίζεται σε διάρκεια 4 λεπτών ανά τραγούδι και κωδικοποίηση WMA 64 kbps ή MP3 128 kbps.
 • Η πραγματική ταχύτητα μεταφοράς ενδέχεται να διαφέρει με βάση το λειτουργικό σας σύστημα και τη διαμόρφωση λογισμικού.
 • 1GB = 1 δισεκατομμύριο byte, η διαθέσιμη χωρητικότητα αποθήκευσης θα είναι μικρότερη.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: