MP3 player

  Ψηφιακή μουσική - κάθε στιγμή

  Αναδείξτε το Philips GoGear SA2645 για αναπαραγωγή ψηφιακού ήχου με ένα κομψό εναλλάξιμο κάλυμμα! Μεταφέρετε εύκολα τις αγαπημένες σας μελωδίες μαζί σας με Direct USB και απολαύστε 20 ώρες αναπαραγωγής με μία μόνο μπαταρία ΑΑΑ. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ψηφιακή μουσική - κάθε στιγμή

απολαύστε υπέροχο ήχο MP3, WMA και ραδιόφωνο FM

 • Αναπαραγωγή MP3 και WMA

  Αναπαραγωγή MP3 και WMA

  Με την τεχνολογία συμπίεσης ήχου, μεγάλα ψηφιακά αρχεία μουσικής μπορούν να γίνουν έως και 10 φορές μικρότερα, χωρίς σημαντική μείωση της ποιότητας του ήχου. Τα MP3 ή WMA είναι δύο από τα φορμά συμπίεσης που σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε έναν κόσμο ψηφιακής μουσικής στο GoGear player. Πραγματοποιήστε λήψη τραγουδιών MP3 ή WMA από εξουσιοδοτημένες ιστοσελίδες μουσικής στο Διαδίκτυο ή δημιουργήστε τα δικά σας μουσικά αρχεία MP3 ή WMA αντιγράφοντας τα CD ήχου σας και μεταφέροντάς τα στη συσκευή σας.

 • Φωνητικές εγγραφές για να κρατάτε σημειώσεις ή να να εγγράφετε οτιδήποτε, οποτεδήποτε

  Φωνητικές εγγραφές για να κρατάτε σημειώσεις ή να να εγγράφετε οτιδήποτε, οποτεδήποτε

  Η εγγραφή φωνής μετατρέπει το GoGear player που διαθέτετε σε μια εύχρηστη συσκευή υπαγόρευσης. Εκτός από την αναπαραγωγή μουσικής και την ακρόαση ραδιοφώνου, μπορείτε επίσης να εγγράψετε σημειώσεις ή υπενθυμίσεις για το σχολείο ή την εργασία, λίστες αγορών και αριθμούς τηλεφώνου – ακόμη και στίχους τραγουδιών. Πατώντας το κουμπί εγγραφής και μιλώντας στο ενσωματωμένο μικρόφωνο, τα φωνητικά μηνύματα συμπιέζονται και αποθηκεύονται στην ενσωματωμένη εσωτερική μνήμη ή στην εξωτερική κάρτα μνήμης. Η εγγραφή φωνής εξασφαλίζει στη συσκευή σας τη δυνατότητα να εγγράφει οτιδήποτε και οπουδήποτε!

 • Γρήγορες λήψεις από το PC μέσω USB 2.0*

  Γρήγορες λήψεις από το PC μέσω USB 2.0*

  Η μεταφορά μεγάλων αρχείων δεδομένων μουσικής και βίντεο σε υψηλές ταχύτητες από τον υπολογιστή σας στο φορητό σας MP3 ή MP3 video player είναι παιχνιδάκι χάρη στο εξάρτημα USB 2.0 που διαθέτει η συσκευή σας. Απλά συνδέστε το στη θύρα USB 2.0 του υπολογιστή σας μέσω του καλωδίου που παρέχεται για να ξεκινήσετε τη γρήγορη διαδικασία. Τώρα η μουσική σας μπορεί να πάει παντού.

 • Ραδιόφωνο FM με 20 προεπιλογές για περισσότερες επιλογές μουσικής

  Ραδιόφωνο FM με 20 προεπιλογές για περισσότερες επιλογές μουσικής

  Το ψηφιακό ραδιόφωνο FM προσφέρει επιπλέον μουσικές επιλογές στη μουσική σας συλλογή στο GoGear. Απλά συντονιστείτε στο σταθμό που επιθυμείτε να ορίσετε ως προεπιλογή, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί προεπιλογής για να αποθηκεύσετε τη συχνότητα στη μνήμη. Μπορείτε να αποθηκεύσετε έως και 20 ραδιοφωνικούς σταθμούς και να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας προγράμματα εν κινήσει.

 • Δεδομένα plug and play

  Δεδομένα plug and play

  Το χαρακτηριστικό "plug-and-play" σάς επιτρέπει να μεταφέρετε εύκολα αρχεία μουσικής, φωτογραφιών, βίντεο ή δεδομένων από τον υπολογιστή σας στο music player. Απλά συνδέστε το GoGear MP3 ή MP3 video player στον υπολογιστή σας με το παρεχόμενο καλώδιο. Ο υπολογιστής σας θα αναγνωρίσει αυτόματα τη συσκευή ως αφαιρούμενη συσκευή αποθήκευσης flash, επιτρέποντάς σας την εύκολη μεταφορά και απόθεση αρχείων με χρήση των Windows Explorer ή Apple Macintosh. Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γεμίσετε το GoGear player με μουσική και δεδομένα εν κινήσει - κάθε μέρα.

 • Direct USB για εύκολη μεταφορά αρχείων - χωρίς καλώδια!

  Direct USB για εύκολη μεταφορά αρχείων - χωρίς καλώδια!

  Οι συσκευές με Direct USB μπορούν να συνδεθούν απευθείας με τη θύρα USB του υπολογιστή σας χωρίς καλώδια. Ο υπολογιστής αναγνωρίζει αυτόματα τη συσκευή ως αφαιρούμενη συσκευή μαζικής αποθήκευσης USB (τα Windows 98 απαιτούν επιπρόσθετα προγράμματα οδήγησης) που σας επιτρέπει να μεταφέρετε και να αποθέσετε αρχεία μέσω της εφαρμογής Windows Explorer (ή Apple Folders) ανάμεσα τον υπολογιστή και τη συσκευή. Απλά μεταφέρετε στη συσκευή μουσική και δεδομένα οποιαδήποτε στιγμή, κάθε μέρα.

 • Μεταφέρετε και αποθέστε τα τραγούδια σας με ευκολία– δεν απαιτείται λογισμικό

  Μεταφέρετε και αποθέστε τα τραγούδια σας με ευκολία– δεν απαιτείται λογισμικό

  Μπορείτε να αντιγράψετε εύκολα και γρήγορα τη μουσική συλλογή από τον υπολογιστή σας στο GoGear player. Απλά συνδέστε το GoGear στον υπολογιστή σας ενώ βρίσκεστε στην Εξερεύνηση των Windows®, επιλέξτε τα τραγούδια ή τους φακέλους που επιθυμείτε να αντιγράψετε στη συσκευή σας και, στη συνέχεια, μεταφέρετε τα επιλεγμένα αρχεία στο φάκελο μουσικής του GoGear. Είναι τόσο απλό. Δεν απαιτείται επιπλέον εγκατάσταση λογισμικού!

 • Ισοσταθμιστής για βελτιστοποιημένο ήχο για κάθε στυλ μουσικής

  Ισοσταθμιστής για βελτιστοποιημένο ήχο για κάθε στυλ μουσικής

  Τα GoGear Player με ισοσταθμιστή αξιοποιούν την τεχνολογία για να ρυθμίσουν αυτόματα τη βέλτιστη ισορροπία συχνότητας του ήχου για κάθε επιλεγμένο μουσικό στυλ. Ανεξάρτητα από το μουσικό είδος που ακούτε, τζαζ ή ροκ ή ποπ, η χρήση της προκαθορισμένης ρύθμισης ισοσταθμιστή σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε βέλτιστο ήχο για το συγκεκριμένο μουσικό στυλ.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • 1GB = 1 δισεκατομμύριο byte, η διαθέσιμη χωρητικότητα αποθήκευσης θα είναι μικρότερη.
 • Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες έχουν περιορισμένο αριθμό κύκλων φόρτισης και ενδέχεται να χρειαστεί αντικατάστασή τους. Η διάρκεια ζωής και ο κύκλος φόρτισης των μπαταριών ποικίλλουν ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις.
 • Η χωρητικότητα αποθήκευσης βασίζεται σε διάρκεια 4 λεπτών ανά τραγούδι και κωδικοποίηση WMA 64 kbps ή MP3 128 kbps.
 • Η πραγματική ταχύτητα μεταφοράς ενδέχεται να διαφέρει με βάση το λειτουργικό σας σύστημα και τη διαμόρφωση λογισμικού.
 • Διατίθενται προαιρετικές εκδόσεις με ή χωρίς ραδιόφωνο

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: