MP3 video player

  Η μουσική και τα βίντεο κλιπ σας εν κινήσει

  Το φορητό AV Player GoGear ViBE της Philips συνδυάζει την ατελείωτη ψυχαγωγία σε ένα εξαιρετικά μικρό σχεδιασμό. Η έγχρωμη οθόνη 1,5” που διαθέτει, εμφανίζει album art και η προβολή φακέλου εξασφαλίζει εύκολη πλοήγηση και οργάνωση των φακέλων. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Η μουσική και τα βίντεο κλιπ σας εν κινήσει

Μικρό μέγεθος, ατελείωτη ψυχαγωγία

 • Αναπαραγωγή μουσικής MP3, WMA ή DRM από συνδρομητικές υπηρεσίες

  Αναπαραγωγή μουσικής MP3, WMA ή DRM από συνδρομητικές υπηρεσίες

  Το GoGear player υποστηρίζει την πιο πρόσφατη τεχνολογία Windows Media Digital Rights Management (DRM) της Microsoft με αποτέλεσμα να μπορεί να αναγνωρίζει και να αναπαράγει μουσική που έχει αγοραστεί ή παρέχεται κατόπιν συνδρομής από ηλεκτρονικές υπηρεσίες που χρησιμοποιούν την ίδια τεχνολογία. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τα δικά σας αρχεία μουσικής MP3 ή WMA αντιγράφοντας τα CD ήχου που διαθέτετε και μεταφέροντάς τα στη συσκευή. Έτσι μπορείτε να απολαμβάνετε την τεράστια ποικιλία της διαθέσιμης ψηφιακής μουσικής σας.

 • Έγχρωμη οθόνη 1,5" για εύκολη πλοήγηση και προβολή album art

  Έγχρωμη οθόνη 1,5" για εύκολη πλοήγηση και προβολή album art

  Η έγχρωμη οθόνη 3,8 εκ. (1,5") επιτρέπει την εύκολη πλοήγηση στο μενού ελέγχου ή στα αρχεία μουσικής του GoGear. Μπορείτε επίσης να περιηγείστε στη συλλογή φωτογραφιών σας, ενώ απολαμβάνετε τη μουσική σας εν κινήσει.

 • Αναπαραγωγή μουσικής μέχρι 25 ώρες ή βίντεο μέχρι 4 ώρες

  Αναπαραγωγή μουσικής μέχρι 25 ώρες ή βίντεο μέχρι 4 ώρες

  Ξεχάστε το άγχος σας να πρέπει να φορτίζετε συνεχώς την μπαταρία του GoGear player. Αυτή η συσκευή παρατεταμένης λειτουργίας σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας κομμάτια με έως και 25 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής ή έως 4 ώρες αναπαραγωγής βίντεο, με μία μόνο φόρτιση. Τώρα μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε μουσική όλη την ημέρα ή να παρακολουθήσετε βίντεο διάρκειας αντίστοιχης με τη διάρκεια 2 ταινιών οπουδήποτε βρίσκεστε.

 • Άμεση φόρτιση από τον υπολογιστή μέσω USB

  Άμεση φόρτιση από τον υπολογιστή μέσω USB

  Φορτίστε τη μπαταρία του GoGear player γρήγορα και εύκολα από τον υπολογιστή σας μέσω USB. Συνδέοντας τη συσκευή σας με το παρεχόμενο καλώδιο και ακολουθώντας τα απαραίτητα βήματα, ο υπολογιστής σας θα παρέχει την ισχύ για να φορτίσετε τη συσκευή σας σε λίγα δευτερόλεπτα. Απολαύστε πρακτική φόρτιση χωρίς ξεχωριστό φορτιστή.

 • Προβολή φακέλου για οργάνωση και προβολή αρχείων πολυμέσων όπως στον υπολογιστή σας

  Προβολή φακέλου για οργάνωση και προβολή αρχείων πολυμέσων όπως στον υπολογιστή σας

  Η προβολή φακέλου αποτελεί μια προαιρετική επιλογή προβολής καταλόγου του GoGear player που σας επιτρέπει να εμφανίζετε όλα τα αρχεία της συσκευής σας όπως στον υπολογιστή. Μόλις επιλέξετε Προβολή φακέλου, το άνοιγμα οποιουδήποτε υποστηριζόμενου αρχείου (όπως μουσικής, φωτογραφιών ή βίντεο) είναι τόσο εύκολο όπως εάν επιλέγατε το αρχείο και πατούσατε το πλήκτρο αναπαραγωγής.

 • Εύκολη λήψη βίντεο από το Internet στο GoGear

  Εύκολη λήψη βίντεο από το Internet στο GoGear

  Προβάλετε βίντεο εν κινήσει με το Internet Video Download, μια εύχρηστη λειτουργία που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε λήψη βίντεο από ιστότοπους κοινής χρήσης βίντεο (YouTube, MySpace ή Google Video) στο GoGear. Εγκαταστήστε την παρεχόμενη εφαρμογή PC, συνδέστε το GoGear στον υπολογιστή σας και χρησιμοποιήστε τον Internet Explorer για να επισκεφτείτε τον αγαπημένο σας ιστότοπο κοινής χρήσης βίντεο. Επιλέξτε ένα βίντεο και κάντε κλικ στο κουμπί λήψης που εμφανίζεται όταν κινείτε το δρομέα του ποντικιού πάνω από το βίντεο. Δεν χρειάζεται να περιμένετε, απλά προχωρήστε στο επόμενο βίντεο και συνεχίστε να πραγματοποιείτε λήψη περισσότερων βίντεο.

 • Ραδιόφωνο FM με RDS και 20 προεπιλογές για περισσότερες επιλογές μουσικής

  Ραδιόφωνο FM με RDS και 20 προεπιλογές για περισσότερες επιλογές μουσικής

  Το RDS (Σύστημα μετάδοσης δεδομένων από ραδιόφωνο) είναι ένα πρωτόκολλο επικοινωνιών που επιτρέπει τη μετάδοση ψηφιακών πληροφοριών σε εκπομπές ραδιοφώνου FM. Οι δέκτες ραδιοφώνου FM με δυνατότητα RDS μπορούν να εμφανίσουν αυτές τις χρήσιμες πληροφορίες, οι οποίες περιλαμβάνουν το όνομα του σταθμού, πληροφορίες προγράμματος, τίτλο κομματιού και καλλιτέχνη, κ.λπ. Οποιαδήποτε στιγμή, μπορείτε να αποθηκεύσετε έναν επιθυμητό σταθμό ως προεπιλεγμένο κανάλι στη συσκευή GoGear. Με τη δυνατότητα αποθήκευσης 20 προεπιλεγμένων ραδιοφωνικών σταθμών, μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση στον αγαπημένο σας ραδιοφωνικό σταθμό χωρίς να χρειάζεται να συντονίζετε τις συχνότητες κάθε φορά.

 • Εύχρηστο και έξυπνο περιβάλλον εργασίας χρήστη με προβολή των album art

  Εύχρηστο και έξυπνο περιβάλλον εργασίας χρήστη με προβολή των album art

  Το εύχρηστο και έξυπνο περιβάλλον εργασίας χρήστη του GoGear ενισχύεται από μια προηγμένη τεχνολογία πλοήγησης. Δε βοηθάει να εξασφαλιστεί μόνο η γρήγορη και ομαλή πλοήγηση αλλά και μια ευχάριστη εμπειρία πολυμέσων με την οποία μπορείτε να εξοικειωθείτε πολύ γρήγορα.. Τα έξυπνα χαρακτηριστικά όπως το Album Art – το οποίο προβάλλει τα εξώφυλλα των άλμπουμ που περιλαμβάνονται στα αρχεία ήχου – σας δίνει τη δυνατότητα μιας πιο πλούσιας εμπειρίας, ακριβώς όπως τον παλιό καλό καιρό που θα βλέπατε το εξώφυλλο ενός CD ή LP ενώ θα απολαμβάνατε τη μουσική σας.

 • Φωνητικές εγγραφές για να κρατάτε σημειώσεις ή να να εγγράφετε οτιδήποτε, οποτεδήποτε

  Φωνητικές εγγραφές για να κρατάτε σημειώσεις ή να να εγγράφετε οτιδήποτε, οποτεδήποτε

  Η εγγραφή φωνής μετατρέπει το GoGear player που διαθέτετε σε μια εύχρηστη συσκευή υπαγόρευσης. Εκτός από την αναπαραγωγή μουσικής και την ακρόαση ραδιοφώνου, μπορείτε επίσης να εγγράψετε σημειώσεις ή υπενθυμίσεις για το σχολείο ή την εργασία, λίστες αγορών και αριθμούς τηλεφώνου – ακόμη και στίχους τραγουδιών. Πατώντας το κουμπί εγγραφής και μιλώντας στο ενσωματωμένο μικρόφωνο, τα φωνητικά μηνύματα συμπιέζονται και αποθηκεύονται στην ενσωματωμένη εσωτερική μνήμη ή στην εξωτερική κάρτα μνήμης. Η εγγραφή φωνής εξασφαλίζει στη συσκευή σας τη δυνατότητα να εγγράφει οτιδήποτε και οπουδήποτε!

 • Μικρό και φοριέται για μέγιστη δυνατότητα μεταφοράς

  Μικρό και φοριέται για μέγιστη δυνατότητα μεταφοράς

  Για απόλυτη φορητότητα μουσικής, το Philips GoGear player είναι έτοιμο για δράση. Η ελαφριά και εξαιρετικά μικρή συσκευή σάς προσφέρει ανώτερη ποιότητα ήχου και πραγματική εμπειρία φορητής ψυχαγωγίας εν κινήσει.

 • Περισσότερες επιλογές περιεχομένου με υποστήριξη Napster και Audible

  Περισσότερες επιλογές περιεχομένου με υποστήριξη Napster και Audible

  Απολαύστε το καλύτερο περιεχόμενο ήχου με το Philips GoGear μέσω των Napster και Audible. Με τη μουσική λειτουργία Napster To Go μπορείτε να απολαμβάνετε εκατομμύρια τραγούδια εξαιρετικής ποιότητας. Απλώς μεταφέρετέ τα στο GoGear μέσω μεταφοράς & απόθεσης χωρίς να πληρώνετε μεμονωμένα για κάθε τραγούδι. Ανακαλύψτε νέα κομμάτια με διάφορες υπηρεσίες, όπως η αυτόματη ανάμειξη λιστών αναπαραγωγής και ραδιοφωνικούς σταθμούς, ακριβώς με τον τρόπο που σας αρέσει. Η Audible παρέχει περισσότερα από 50.000 προγράμματα ήχου, όπως ηχητικά βιβλία, αναμεταδόσεις, ψυχαγωγία, περιοδικά, εφημερίδες και επιχειρηματικές πληροφορίες. Επιλέξτε από μηνιαία πλάνα ή αγοράστε περιεχόμενο a-la-carte για να μπορείτε να το παίρνετε μαζί σας στο GoGear.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Η χωρητικότητα αποθήκευσης βασίζεται σε διάρκεια 4 λεπτών ανά τραγούδι και κωδικοποίηση WMA 64 kbps ή MP3 128 kbps.
 • Η πραγματική ταχύτητα μεταφοράς ενδέχεται να διαφέρει με βάση το λειτουργικό σας σύστημα και τη διαμόρφωση λογισμικού.
 • 1GB = 1 δισεκατομμύριο byte, η διαθέσιμη χωρητικότητα αποθήκευσης θα είναι μικρότερη.
 • Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες έχουν περιορισμένο αριθμό κύκλων φόρτισης και ενδέχεται να χρειαστεί αντικατάστασή τους. Η διάρκεια ζωής και ο κύκλος φόρτισης των μπαταριών ποικίλλουν ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: