MP3 video player

  Ανώτερη εμπειρία ήχου

  Απολαύστε ασυναγώνιστο ήχο με τη φορητή συσκευή αναπαραγωγής ήχου/εικόνας GoGear Opus της Philips με FullSound™. Προετοιμαστείτε για ψυχαγωγία εν κινήσει - πραγματοποιήστε εγγραφή online βίντεο απευθείας στη συσκευή σας και προβάλετέ τα στην κομψή έγχρωμη οθόνη QVGA 7,1 εκ. (2,8"). Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ανώτερη εμπειρία ήχου

με FullSound™ & ακουστικά απομόνωσης ήχου

 • FullSound™ που ζωντανεύει τη μουσική MP3

  FullSound™ που ζωντανεύει τη μουσική MP3

  Η πρωτοποριακή τεχνολογία FullSound της Philips αποκαθιστά όλες τις ηχητικές λεπτομέρειες στη συμπιεσμένη μουσική MP3, εμπλουτίζοντας και βελτιώνοντάς τη σημαντικά για να μπορείτε να απολαμβάνετε μουσική από CD χωρίς καμία αλλοίωση. Βασισμένο σε έναν αλγόριθμο επεξεργασίας ήχου, το FullSound συνδυάζει την εξειδίκευση της Philips στην αναπαραγωγή μουσικής με την ισχύ της Ψηφιακής επεξεργασία σήματος (DSP) τελευταίας γενιάς. Το αποτέλεσμα είναι πιο γεμάτα μπάσα με μεγαλύτερο βάθος, ενισχυμένη ευκρίνεια φωνής και οργάνων και πλούσια λεπτομέρεια. Ανακαλύψτε ξανά τη συμπιεσμένη μουσική MP3 σε ρεαλιστικό ήχο που θα αγγίξει την ψυχή σας και θα σας συνεπάρει!

 • Ακουστικά με απομόνωση ήχου για ελαχιστοποίηση του θορύβου περιβάλλοντος.

  Ακουστικά με απομόνωση ήχου για ελαχιστοποίηση του θορύβου περιβάλλοντος.

  Χάρη στην απομόνωση ήχου, ακούτε και απολαμβάνετε περισσότερες λεπτομέρειες μουσικής σε χαμηλότερη ένταση απ' ό,τι είναι δυνατό σε τυπικά ακουστικά. Με βάση την πλήρη κατανόηση της ανατομίας του καναλιού του ανθρώπινου αυτιού, ο σχεδιασμός ακουστικής υπό γωνία των ακουστικών με απομόνωση ήχου δημιουργεί τέλεια μόνωση ανάμεσα στην πηγή ήχου του περιβάλλοντος και το κανάλι του αυτιού, εξαλείφοντας τον ανεπιθύμητο θόρυβο από το περιβάλλον ενώ κατευθύνει τον ήχο απευθείας στο αυτί σας. Ακόμα και στις πιο χαμηλές ρυθμίσεις έντασης, μπορείτε να ξεχωρίζετε τις λεπτομέρειες της μουσικής χωρίς να αποσπάστε από εξωτερικούς θορύβους. Τα επικαλύμματα ακουστικών είναι διαθέσιμα σε τρία μεγέθη για άψογη εφαρμογή.

 • Με το SuperScroll™ μπορείτε να βρείτε ό,τι θέλετε γρήγορα και απλά.

  Με το SuperScroll™ μπορείτε να βρείτε ό,τι θέλετε γρήγορα και απλά.

  Τα πλήκτρα διπλής ενέργειας επιτρέπουν τον εύκολο έλεγχο ταχύτητας όταν πραγματοποιείτε κύλιση σε μεγάλα αρχεία. Μπορείτε είτε να μετακινηθείτε μέσα στη λίστα αναπαραγωγής ένα-ένα τραγούδι ή βίντεο, είτε να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένα τα πλήκτρα για να πραγματοποιήσετε ταχεία κύλιση με SuperScroll™ στο αρχείο που επιθυμείτε.

 • Δημιουργία λιστών αναπ/γής ή διαγραφή τραγουδιών απευθείας από τη συσκευή

  Δημιουργία λιστών αναπ/γής ή διαγραφή τραγουδιών απευθείας από τη συσκευή

  Η λειτουργία γρήγορης δημιουργίας λίστας αναπαραγωγής επιτρέπει τη δημιουργία λιστών αναπαραγωγής στο GoGear οποιαδήποτε στιγμή ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Με τον ίδιο τρόπο, η λειτουργία διαγραφής επιτρέπει την αφαίρεση μέσων που δεν επιθυμείτε στη συσκευή σας. Δεν χρειάζεται να εξαρτάστε πλέον από τον οικιακό υπολογιστή σας για τη δημιουργία λιστών αναπαραγωγής και για τη διαγραφή αρχείων. Τώρα μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα τη μουσική βιβλιοθήκη σας απευθείας από το GoGear – όπου και όταν θέλετε.

 • Αναπαραγωγή φορμά Lossless (FLAC), MP3 και WMA

  Αναπαραγωγή φορμά Lossless (FLAC), MP3 και WMA

  Το GoGear player υποστηρίζει ποικιλία φορμά αρχείων ήχου βάσει απωλεστικών (π.χ. MP3 και WMA) και μη απωλεστικών (π.χ. FLAC) τεχνικών ψηφιακής συμπίεσης. Με μη απωλεστική συμπίεση, τα μεγέθη των αρχείων είναι μεγαλύτερα αλλά υψηλότερης ποιότητας αφού δεν υπάρχει απώλεια δεδομένων κατά τη συμπίεση. Με τα αρχεία απωλεστικής συμπίεσης, υπάρχει μερική απώλεια δεδομένων αλλά το μέγεθος των αρχείων είναι μικρότερο για να διευκολύνεται η αποθήκευση περισσότερης μουσικής στο GoGear player. Η επιλογή είναι δική σας.

 • Προβολή φακέλου για οργάνωση και προβολή αρχείων πολυμέσων όπως στον υπολογιστή σας

  Προβολή φακέλου για οργάνωση και προβολή αρχείων πολυμέσων όπως στον υπολογιστή σας

  Η προβολή φακέλου αποτελεί μια προαιρετική επιλογή προβολής καταλόγου του GoGear player που σας επιτρέπει να εμφανίζετε όλα τα αρχεία της συσκευής σας όπως στον υπολογιστή. Μόλις επιλέξετε Προβολή φακέλου, το άνοιγμα οποιουδήποτε υποστηριζόμενου αρχείου (όπως μουσικής, φωτογραφιών ή βίντεο) είναι τόσο εύκολο όπως εάν επιλέγατε το αρχείο και πατούσατε το πλήκτρο αναπαραγωγής.

 • Εύκολη λήψη βίντεο από το Internet στο GoGear

  Εύκολη λήψη βίντεο από το Internet στο GoGear

  Προβάλετε βίντεο εν κινήσει με το Internet Video Download, μια εύχρηστη λειτουργία που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε λήψη βίντεο από ιστότοπους κοινής χρήσης βίντεο (YouTube, MySpace ή Google Video) στο GoGear. Εγκαταστήστε την παρεχόμενη εφαρμογή PC, συνδέστε το GoGear στον υπολογιστή σας και χρησιμοποιήστε τον Internet Explorer για να επισκεφτείτε τον αγαπημένο σας ιστότοπο κοινής χρήσης βίντεο. Επιλέξτε ένα βίντεο και κάντε κλικ στο κουμπί λήψης που εμφανίζεται όταν κινείτε το δρομέα του ποντικιού πάνω από το βίντεο. Δεν χρειάζεται να περιμένετε, απλά προχωρήστε στο επόμενο βίντεο και συνεχίστε να πραγματοποιείτε λήψη περισσότερων βίντεο.

 • Αναπαραγωγή δωρεάν μουσικής DRM από τη βιβλιοθήκη iTunes

  Αναπαραγωγή δωρεάν μουσικής DRM από τη βιβλιοθήκη iTunes

  Τώρα μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναπαραγωγή από τη βιβλιοθήκη iTunes - χωρίς μετατροπή - στο GoGear player. Το GoGear υποστηρίζει κωδικοποίηση AAC που χρησιμοποιείται από τη βιβλιοθήκη iTunes για αντιγραφή και αποθήκευση μουσικής. Απλά μεταφέρετε και αποθέστε τη μουσική iTunes στο GoGear μέσω της Εξερεύνησης των Windows. Σημειώστε ότι η συσκευή σας δεν υποστηρίζει αναπαραγωγή μουσικής που έχει αγοραστεί από κατάστημα iTunes.

 • Έγχρωμη οθόνη LCD QVGA 7,1 εκ. (2,8") για μεγαλύτερη απόλαυση βίντεο

  Έγχρωμη οθόνη LCD QVGA 7,1 εκ. (2,8") για μεγαλύτερη απόλαυση βίντεο

  Η κομψή οθόνη 7,1 εκ. (2,8") του GoGear παρέχει ανάλυση QVGA για εξαιρετική ποιότητα βίντεο και ζωηρές, ευκρινείς εικόνες. Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να περιηγείστε στο μενού ελέγχου και τους φακέλους μέσων σας, ενώ παράλληλα απολαμβάνετε μουσική και βίντεο εν κινήσει.

 • Περισσότερες επιλογές περιεχομένου με Napster, Audible και BBC iPlayer

  Περισσότερες επιλογές περιεχομένου με Napster, Audible και BBC iPlayer

  Απολαύστε τα καλύτερα στο Philips GoGear με τα Napster, Audible & BBC iPlayer. Με τη λειτουργία Napster To Go μπορείτε να απολαμβάνετε εκατομμύρια τραγούδια εξαιρετικής ποιότητας. Απλώς πραγματοποιήστε μεταφορά & απόθεση στο GoGear χωρίς να πληρώνετε μεμονωμένα για κάθε τραγούδι. Ανακαλύψτε νέα κομμάτια με διάφορες υπηρεσίες, όπως η αυτόματη ανάμειξη λιστών αναπαραγωγής και ραδιοφωνικούς σταθμούς, όπως ακριβώς σας αρέσει. Η Audible παρέχει περισσότερα από 75.000 ηχητικά βιβλία, αναμεταδόσεις, ψυχαγωγία, περιοδικά, εφημερίδες και επιχειρηματικές πληροφορίες. Αγοράστε ηχητικά βιβλία a-la-carte ή με ένα μηνιαίο πλάνο για να μπορείτε να τα παίρνετε μαζί σας με το GoGear. Στο ΗΒ, παρακολουθήστε τα τηλεοπτικά προγράμματα του BBC που έχετε χάσει: Λήψη, μεταφορά & απόλαυση!

 • Αναπαραγωγή βίντεο WMV που αγοράσατε online ή από τον υπολογιστή σας

  Αναπαραγωγή βίντεο WMV που αγοράσατε online ή από τον υπολογιστή σας

  Το GoGear player υποστηρίζει την ευρέως διαδεδομένη μορφή WMV, καθώς και την τεχνολογία διαχείρισης ψηφιακών δικαιωμάτων (DRM) της Microsoft που προστατεύει τα βίντεο που αγοράστηκαν ή ενοικιάστηκαν online. Χρησιμοποιήστε το WMP11 για να μεταφέρετε τέτοιου είδους περιεχόμενο στη συσκευή GoGear και απολαύστε τα βίντεο κλιπ σας εν κινήσει.

 • Αναπαραγωγή μουσικής μέχρι 30 ώρες ή βίντεο μέχρι 6 ώρες.

  Αναπαραγωγή μουσικής μέχρι 30 ώρες ή βίντεο μέχρι 6 ώρες.

  Ξεχάστε το άγχος σας να πρέπει να φορτίζετε συνεχώς την μπαταρία του GoGear player. Αυτή η συσκευή παρατεταμένης λειτουργίας σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας κομμάτια με έως και 30 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής ή έως 6 ώρες αναπαραγωγής βίντεο, με μία μόνο φόρτιση. Τώρα μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε μουσική όλη την ημέρα ή να παρακολουθήσετε βίντεο διάρκειας αντίστοιχης με τη διάρκεια 3 ταινιών οπουδήποτε βρίσκεστε.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Η πραγματική ταχύτητα μεταφοράς ενδέχεται να διαφέρει με βάση το λειτουργικό σας σύστημα και τη διαμόρφωση λογισμικού.
 • 1GB = 1 δισεκατομμύριο byte, η διαθέσιμη χωρητικότητα αποθήκευσης θα είναι μικρότερη.
 • Υποστηρίζει υπηρεσίες λήψης και συνδρομητικές υπηρεσίες συμβατές με το πρότυπο WMA DRM10
 • Η ονομασία Windows Media και το λογότυπο των Windows είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες ή/και σε άλλες χώρες.
 • Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες έχουν περιορισμένο αριθμό κύκλων φόρτισης και ενδέχεται να χρειαστεί αντικατάστασή τους. Η διάρκεια ζωής και ο κύκλος φόρτισης των μπαταριών ποικίλλουν ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις.
 • Aπό τη Philips
 • Η υπηρεσία BBC iPlayer είναι διαθέσιμη μόνο στο Η.Β.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: