MP3 video player

  Ανώτερη εμπειρία ήχου

  Το φορητό GoGear Muse AV Player της Philips διαθέτει τεχνολογία FullSound™ και ακουστικά με ακύρωση θορύβου για εξαιρετικό ήχο και μοναδική μουσική απόλαυση εν κινήσει. Επιπλέον μπορείτε να διασκεδάσετε βλέποντας βίντεο στην έγχρωμη οθόνη Wide-QVGA 3". Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ανώτερη εμπειρία ήχου

με FullSound™ και ακύρωση θορύβου

 • Έγχρωμη ευρεία οθόνη QVGA 7,6 εκ. (3") για μεγαλύτερη απόλαυση βίντεο

  Έγχρωμη ευρεία οθόνη QVGA 7,6 εκ. (3") για μεγαλύτερη απόλαυση βίντεο

  Η κομψή ευρεία οθόνη 7,6 εκ. (3") του GoGear προσφέρει υψηλή ανάλυση για εξαιρετική ποιότητα βίντεο και ευκρινείς, ζωντανές εικόνες. Σε συνδυασμό με το πλήρως έγχρωμο μενού, η μεγάλη οθόνη επιτρέπει εύκολη πλοήγηση στα αρχεία μέσων ολοκληρώνοντας τη συναρπαστική εμπειρία πολυμέσων εν κινήσει. Επιπλέον, ο λόγος διαστάσεων ευρείας οθόνης 16:9 εξασφαλίζει ότι μπορείτε να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας ταινίες σε όλο τους το μεγαλείο.

 • Αναπαραγωγή μουσικής μέχρι 25 ώρες ή βίντεο μέχρι 5 ώρες*

  Αναπαραγωγή μουσικής μέχρι 25 ώρες ή βίντεο μέχρι 5 ώρες*

  Ξεχάστε το άγχος σας να πρέπει να φορτίζετε συνεχώς την μπαταρία του GoGear player. Αυτή η συσκευή παρατεταμένης λειτουργίας σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας κομμάτια με έως και 25 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής ή έως 5 ώρες αναπαραγωγής βίντεο, με μία μόνο φόρτιση. Τώρα μπορείτε να χαλαρώσετε και να ακούσετε μουσική όλη την ημέρα ή να παρακολουθήσετε βίντεο διάρκειας αντίστοιχης με τη διάρκεια 2 συνεχόμενων ταινιών οπουδήποτε βρίσκεστε.

 • Ενσωματωμένη ενεργή ακύρωση θορύβου για απόλαυση χωρίς διακοπές

  Ενσωματωμένη ενεργή ακύρωση θορύβου για απόλαυση χωρίς διακοπές

  Με την τεχνολογία ακύρωσης θορύβου, μπορείτε να ακούτε μουσική εν κινήσει χωρίς να επηρεάζεστε από τον περιβάλλοντα θόρυβο. Τα μικρόφωνα μέσα στα ακουστικά εντοπίζουν τον περιβάλλοντα θόρυβο όταν σας επηρεάζει περισσότερο και, στη συνέχεια, ένας ψηφιακός επεξεργαστής σήματος δημιουργεί την απαραίτητη ίση αλλά αντίθετη κυματομορφή η οποία καταργεί τον ανεπιθύμητο θόρυβο. Ο ειδικός σχεδιασμός των ακουστικών προσφέρει επίσης εξαιρετική απομόνωση ήχου και την επιλογή 3 εναλλάξιμων ακουστικών για διασφάλιση τέλειας εφαρμογής.

 • Δημιουργία λιστών αναπ/γής ή διαγραφή τραγουδιών απευθείας από τη συσκευή

  Δημιουργία λιστών αναπ/γής ή διαγραφή τραγουδιών απευθείας από τη συσκευή

  Η λειτουργία γρήγορης δημιουργίας λίστας αναπαραγωγής επιτρέπει τη δημιουργία λιστών αναπαραγωγής στο GoGear οποιαδήποτε στιγμή ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Με τον ίδιο τρόπο, η λειτουργία διαγραφής επιτρέπει την αφαίρεση μέσων που δεν επιθυμείτε στη συσκευή σας. Δεν χρειάζεται να εξαρτάστε πλέον από τον οικιακό υπολογιστή σας για τη δημιουργία λιστών αναπαραγωγής και για τη διαγραφή αρχείων. Τώρα μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα τη μουσική βιβλιοθήκη σας απευθείας από το GoGear – όπου και όταν θέλετε.

 • Ραδιόφωνο FM με RDS και 20 προεπιλογές για περισσότερες επιλογές μουσικής

  Ραδιόφωνο FM με RDS και 20 προεπιλογές για περισσότερες επιλογές μουσικής

  Το RDS (Σύστημα μετάδοσης δεδομένων από ραδιόφωνο) είναι ένα πρωτόκολλο επικοινωνιών που επιτρέπει τη μετάδοση ψηφιακών πληροφοριών σε εκπομπές ραδιοφώνου FM. Οι δέκτες ραδιοφώνου FM με δυνατότητα RDS μπορούν να εμφανίσουν αυτές τις χρήσιμες πληροφορίες, οι οποίες περιλαμβάνουν το όνομα του σταθμού, πληροφορίες προγράμματος, τίτλο κομματιού και καλλιτέχνη, κ.λπ. Οποιαδήποτε στιγμή, μπορείτε να αποθηκεύσετε έναν επιθυμητό σταθμό ως προεπιλεγμένο κανάλι στη συσκευή GoGear. Με τη δυνατότητα αποθήκευσης 20 προεπιλεγμένων ραδιοφωνικών σταθμών, μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση στον αγαπημένο σας ραδιοφωνικό σταθμό χωρίς να χρειάζεται να συντονίζετε τις συχνότητες κάθε φορά.

 • Προβολή φακέλου για οργάνωση και προβολή αρχείων πολυμέσων όπως στον υπολογιστή σας

  Προβολή φακέλου για οργάνωση και προβολή αρχείων πολυμέσων όπως στον υπολογιστή σας

  Η προβολή φακέλου αποτελεί μια προαιρετική επιλογή προβολής καταλόγου του GoGear player που σας επιτρέπει να εμφανίζετε όλα τα αρχεία της συσκευής σας όπως στον υπολογιστή. Μόλις επιλέξετε Προβολή φακέλου, το άνοιγμα οποιουδήποτε υποστηριζόμενου αρχείου (όπως μουσικής, φωτογραφιών ή βίντεο) είναι τόσο εύκολο όπως εάν επιλέγατε το αρχείο και πατούσατε το πλήκτρο αναπαραγωγής.

 • Ακουστικά υψηλής ευκρίνειας για λεπτομερή ήχο

  Ακουστικά υψηλής ευκρίνειας για λεπτομερή ήχο

  Σχεδιασμένα σύμφωνα με την καμπυλότητα του καναλιού του ανθρώπινου αυτιού, αυτά τα εργονομικά ακουστικά παρέχουν εξαιρετική απομόνωση θορύβου και κατευθύνουν τα ηχητικά κύματα από το ηχείο απευθείας στο τύμπανο του αυτιού σας με τη μεγαλύτερη ευκρίνεια.

 • Εύκολη λήψη βίντεο από το Internet στο GoGear

  Εύκολη λήψη βίντεο από το Internet στο GoGear

  Προβάλετε βίντεο εν κινήσει με το Internet Video Download, μια εύχρηστη λειτουργία που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε λήψη βίντεο από ιστότοπους κοινής χρήσης βίντεο (YouTube, MySpace ή Google Video) στο GoGear. Εγκαταστήστε την παρεχόμενη εφαρμογή PC, συνδέστε το GoGear στον υπολογιστή σας και χρησιμοποιήστε τον Internet Explorer για να επισκεφτείτε τον αγαπημένο σας ιστότοπο κοινής χρήσης βίντεο. Επιλέξτε ένα βίντεο και κάντε κλικ στο κουμπί λήψης που εμφανίζεται όταν κινείτε το δρομέα του ποντικιού πάνω από το βίντεο. Δεν χρειάζεται να περιμένετε, απλά προχωρήστε στο επόμενο βίντεο και συνεχίστε να πραγματοποιείτε λήψη περισσότερων βίντεο.

 • Αναπαραγωγή δωρεάν μουσικής DRM από τη βιβλιοθήκη iTunes

  Αναπαραγωγή δωρεάν μουσικής DRM από τη βιβλιοθήκη iTunes

  Τώρα μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναπαραγωγή από τη βιβλιοθήκη iTunes - χωρίς μετατροπή - στο GoGear player. Το GoGear υποστηρίζει κωδικοποίηση AAC που χρησιμοποιείται από τη βιβλιοθήκη iTunes για αντιγραφή και αποθήκευση μουσικής. Απλά μεταφέρετε και αποθέστε τη μουσική iTunes στο GoGear μέσω της Εξερεύνησης των Windows. Σημειώστε ότι η συσκευή σας δεν υποστηρίζει αναπαραγωγή μουσικής που έχει αγοραστεί από κατάστημα iTunes.

 • Περισσότερες επιλογές περιεχομένου με Napster, Audible και BBC iPlayer

  Περισσότερες επιλογές περιεχομένου με Napster, Audible και BBC iPlayer

  Απολαύστε τα καλύτερα στο Philips GoGear με τα Napster, Audible & BBC iPlayer. Με τη λειτουργία Napster To Go μπορείτε να απολαμβάνετε εκατομμύρια τραγούδια εξαιρετικής ποιότητας. Απλώς πραγματοποιήστε μεταφορά & απόθεση στο GoGear χωρίς να πληρώνετε μεμονωμένα για κάθε τραγούδι. Ανακαλύψτε νέα κομμάτια με διάφορες υπηρεσίες, όπως η αυτόματη ανάμειξη λιστών αναπαραγωγής και ραδιοφωνικούς σταθμούς, όπως ακριβώς σας αρέσει. Η Audible παρέχει περισσότερα από 75.000 ηχητικά βιβλία, αναμεταδόσεις, ψυχαγωγία, περιοδικά, εφημερίδες και επιχειρηματικές πληροφορίες. Αγοράστε ηχητικά βιβλία a-la-carte ή με ένα μηνιαίο πλάνο για να μπορείτε να τα παίρνετε μαζί σας με το GoGear. Στο ΗΒ, παρακολουθήστε τα τηλεοπτικά προγράμματα του BBC που έχετε χάσει: Λήψη, μεταφορά & απόλαυση!

 • Με το SuperScroll™ μπορείτε να βρείτε ό,τι θέλετε γρήγορα και απλά.

  Με το SuperScroll™ μπορείτε να βρείτε ό,τι θέλετε γρήγορα και απλά.

  Τα πλήκτρα διπλής ενέργειας επιτρέπουν τον εύκολο έλεγχο ταχύτητας όταν πραγματοποιείτε κύλιση σε μεγάλα αρχεία. Μπορείτε είτε να μετακινηθείτε μέσα στη λίστα αναπαραγωγής ένα-ένα τραγούδι ή βίντεο, είτε να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένα τα πλήκτρα για να πραγματοποιήσετε ταχεία κύλιση με SuperScroll™ στο αρχείο που επιθυμείτε.

 • FullSound™ που ζωντανεύει τη μουσική MP3

  FullSound™ που ζωντανεύει τη μουσική MP3

  Η πρωτοποριακή τεχνολογία FullSound της Philips αποκαθιστά όλες τις ηχητικές λεπτομέρειες στη συμπιεσμένη μουσική MP3, εμπλουτίζοντας και βελτιώνοντάς τη σημαντικά για να μπορείτε να απολαμβάνετε μουσική από CD χωρίς καμία αλλοίωση. Βασισμένο σε έναν αλγόριθμο επεξεργασίας ήχου, το FullSound συνδυάζει την εξειδίκευση της Philips στην αναπαραγωγή μουσικής με την ισχύ της Ψηφιακής επεξεργασία σήματος (DSP) τελευταίας γενιάς. Το αποτέλεσμα είναι πιο γεμάτα μπάσα με μεγαλύτερο βάθος, ενισχυμένη ευκρίνεια φωνής και οργάνων και πλούσια λεπτομέρεια. Ανακαλύψτε ξανά τη συμπιεσμένη μουσική MP3 σε ρεαλιστικό ήχο που θα αγγίξει την ψυχή σας και θα σας συνεπάρει!

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Η πραγματική ταχύτητα μεταφοράς ενδέχεται να διαφέρει με βάση το λειτουργικό σας σύστημα και τη διαμόρφωση λογισμικού.
 • 1GB = 1 δισεκατομμύριο byte, η διαθέσιμη χωρητικότητα αποθήκευσης θα είναι μικρότερη.
 • Υποστηρίζει υπηρεσίες λήψης και συνδρομητικές υπηρεσίες συμβατές με το πρότυπο WMA DRM10
 • Η ονομασία Windows Media και το λογότυπο των Windows είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες ή/και σε άλλες χώρες.
 • Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες έχουν περιορισμένο αριθμό κύκλων φόρτισης και ενδέχεται να χρειαστεί αντικατάστασή τους. Η διάρκεια ζωής και ο κύκλος φόρτισης των μπαταριών ποικίλλουν ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις.
 • Aπό τη Philips
 • Η υπηρεσία BBC iPlayer είναι διαθέσιμη μόνο στο Η.Β.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: