Flash audio player

  Φορέστε και επιδείξτε το

  Φορέστε και επιδείξτε τη μουσική MP3, WMA ή FM εν κινήσει με το GoGear SA178 512MB. Μεταφέρετε μουσική και δεδομένα ή φορτίστε μέσω Direct USB. Με το κομψό φινίρισμα από καθρέφτη στην οθόνη OLED, είναι ό,τι χρειάζεστε για μια κομψή εμφάνιση. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Φορέστε και επιδείξτε το

Με MP3, WMA και δέκτη FM

 • Αναπαραγωγή MP3 και WMA

  Αναπαραγωγή MP3 και WMA

  Με την τεχνολογία συμπίεσης ήχου, μεγάλα ψηφιακά αρχεία μουσικής μπορούν να γίνουν έως και 10 φορές μικρότερα, χωρίς σημαντική μείωση της ποιότητας του ήχου. Τα MP3 ή WMA είναι δύο από τα φορμά συμπίεσης που σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε έναν κόσμο ψηφιακής μουσικής στο GoGear player. Πραγματοποιήστε λήψη τραγουδιών MP3 ή WMA από εξουσιοδοτημένες ιστοσελίδες μουσικής στο Διαδίκτυο ή δημιουργήστε τα δικά σας μουσικά αρχεία MP3 ή WMA αντιγράφοντας τα CD ήχου σας και μεταφέροντάς τα στη συσκευή σας.

 • Λειτουργία εγγραφής φωνής για να εγγράφετε οτιδήποτε, οποτεδήποτε!

  Λειτουργία εγγραφής φωνής για να εγγράφετε οτιδήποτε, οποτεδήποτε!

  Η Λειτουργία εγγραφής φωνής μετατρέπει το player που διαθέτετε σε μια εύχρηστη συσκευή υπαγόρευσης. Εκτός από την αναπαραγωγή μουσικής και την ακρόαση ραδιοφώνου, μπορείτε επίσης να εγγράψετε σημειώσεις ή υπενθυμίσεις για το σχολείο ή την εργασία, λίστες αγορών και αριθμούς τηλεφώνου – ακόμη και στίχους τραγουδιών. Πατώντας το κουμπί εγγραφής και μιλώντας στο ενσωματωμένο μικρόφωνο, τα φωνητικά μηνύματα συμπιέζονται και αποθηκεύονται στην ενσωματωμένη εσωτερική μνήμη ή στην εξωτερική κάρτα μνήμης. Η Λειτουργία εγγραφής φωνής αποτελεί μια φορητή συσκευή φωνητικής εγγραφής, με την οποία έχετε τη δυνατότητα να εγγράψετε οτιδήποτε και οπουδήποτε!

 • Direct USB για εύκολη μεταφορά αρχείων χωρίς καλώδια!

  Direct USB για εύκολη μεταφορά αρχείων χωρίς καλώδια!

  Οι συσκευές με Direct USB μπορούν να συνδεθούν απευθείας με τη θύρα USB του υπολογιστή σας χωρίς καλώδια. Ο υπολογιστής αναγνωρίζει αυτόματα τη συσκευή ως αφαιρούμενη συσκευή μαζικής αποθήκευσης USB (τα Windows 98 απαιτούν επιπρόσθετα προγράμματα οδήγησης) που σας επιτρέπει να μεταφέρετε και να αποθέσετε αρχεία μέσω της εφαρμογής Windows Explorer (ή Apple Folders) ανάμεσα τον υπολογιστή και τη συσκευή. Απλά μεταφέρετε στη συσκευή μουσική και δεδομένα οποιαδήποτε στιγμή, κάθε μέρα.

 • Ισοσταθμιστής για κάθε μουσική προτίμηση

  Ισοσταθμιστής για κάθε μουσική προτίμηση

  Τα GoGear Player με ισοσταθμιστή αξιοποιούν την τεχνολογία για να ρυθμίσουν αυτόματα τη βέλτιστη ισορροπία συχνότητας του ήχου για κάθε επιλεγμένο μουσικό στυλ. Ανεξάρτητα από το μουσικό είδος που ακούτε, τζαζ ή ροκ ή ποπ, η χρήση της προκαθορισμένης ρύθμισης ισοσταθμιστή σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε βέλτιστο ήχο για το συγκεκριμένο μουσικό στυλ.

 • Προβολή φακέλου για γρήγορη και εύκολη εύρεση τραγουδιών

  Προβολή φακέλου για γρήγορη και εύκολη εύρεση τραγουδιών

  Η προβολή φακέλου αποτελεί μια προαιρετική επιλογή προβολής καταλόγου του GoGear player που σας επιτρέπει να εμφανίζετε όλα τα αρχεία της συσκευής σας όπως στον υπολογιστή. Μόλις επιλέξετε Προβολή φακέλου, το άνοιγμα οποιουδήποτε υποστηριζόμενου αρχείου (όπως μουσικής, φωτογραφιών ή βίντεο) είναι τόσο εύκολο όπως εάν επιλέγατε το αρχείο και πατούσατε το πλήκτρο αναπαραγωγής.

 • Δέκτης FM για να απολαμβάνετε ραδιόφωνο

  Ο ενσωματωμένος δέκτης FM σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε καθημερινά τα αγαπημένα σας τραγούδια αλλά και τις ειδήσεις από τον αγαπημένο σας ραδιοφωνικό σταθμό. Απλώς συντονιστείτε στο σταθμό που θέλετε.

 • Μεγάλη οθόνη OLED 2 χρωμάτων

  Η οθόνη OLED 2 χρωμάτων παρέχει συνδυασμό χρωμάτων (π.χ. κίτρινο και μπλε) σε μια εξαιρετικά φωτεινή οθόνη και υποστηρίζει τις κινούμενες εικόνες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ευκολότερη ανάγνωση της οθόνης και διασκεδαστικό διαμοιρασμό με φίλους

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • 1MB = 1 εκατομμύριο byte, η διαθέσιμη χωρητικότητα αποθήκευσης θα είναι μικρότερη.
 • Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες έχουν περιορισμένο αριθμό κύκλων φόρτισης και ενδέχεται να χρειαστεί αντικατάστασή τους. Η διάρκεια ζωής και ο κύκλος φόρτισης των μπαταριών ποικίλλουν ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις.
 • Η χωρητικότητα αποθήκευσης βασίζεται σε διάρκεια 4 λεπτών ανά τραγούδι και κωδικοποίηση WMA 64 kbps ή MP3 128 kbps.
 • Η ονομασία Windows Media και το λογότυπο των Windows είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες ή/και σε άλλες χώρες.
 • Η πραγματική ταχύτητα μεταφοράς ενδέχεται να διαφέρει με βάση το λειτουργικό σας σύστημα και τη διαμόρφωση λογισμικού.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: