Συσκευή MP3 βίντεο

  Συσκευή MP3 βίντεο

  Ανώτερη εμπειρία ήχου

  Αφήστε τη συσκευή αναπαραγωγής βίντεο MP3 GoGear SA60 της Philips να σας εμπνεύσει, με την ακαταμάχητη εμπειρία ήχου που προσφέρει το FullSound και ο ήχος Surround για ταινίες. Παρακολουθήστε βίντεο στην οθόνη HVGA 3,2" και απολαύστε άνετη πλοήγηση με την πανέξυπνη οθόνη αφής! Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ανώτερη εμπειρία ήχου

με FullSound και αναπαραγωγή βίντεο HD

 • Υποστήριξη μη απωλεστικής κωδικοποίησης FLAC & APE για ποιότητα ήχου ακριβείας

  Υποστήριξη μη απωλεστικής κωδικοποίησης FLAC & APE για ποιότητα ήχου ακριβείας

  Απολαύστε ψηφιακή μουσική σε συμπιεσμένη μορφή, χωρίς καμία απώλεια στην ποιότητα ήχου. Το GoGear υποστηρίζει μορφές FLAC και APE, δηλαδή φακέλους που συρρικνώνονται χωρίς να απορρίπτεται καμία λεπτομέρεια. Ο πλούσιος και σαφής ήχος της αρχικής πηγής της μουσικής διατηρείται, παρέχοντάς σας ολοκληρωμένη απόλαυση, όπου κι αν βρίσκεστε. Απλώς χρησιμοποιήστε το λογισμικό Philips Songbird που περιλαμβάνετε στο GoGear, και μεταφέρετε και αποθέστε τα μουσικά αρχεία FLAC ή APE από τη μουσική βιβλιοθήκη του υπολογιστή σας στο GoGear. Απολαύστε οπουδήποτε χιλιάδες τραγούδια και λικνιστείτε στο ρυθμό των σπουδαίων αυθεντικών κομματιών.

 • Έγχρωμη οθόνη HVGA 3,2" για μεγαλύτερη απόλαυση βίντεο

  Έγχρωμη οθόνη HVGA 3,2" για μεγαλύτερη απόλαυση βίντεο

  Η κομψή ευρεία οθόνη 8,1 εκ. (3,2") του GoGear προσφέρει υψηλή ανάλυση για εξαιρετική ποιότητα βίντεο και ευκρινείς, ζωντανές εικόνες. Σε συνδυασμό με το πλήρως έγχρωμο μενού, η μεγάλη οθόνη επιτρέπει εύκολη πλοήγηση στα αρχεία μέσων ολοκληρώνοντας τη συναρπαστική εμπειρία πολυμέσων εν κινήσει. Επιπλέον, ο εγγενής λόγος διαστάσεων 16:9 εξασφαλίζει προβολή βίντεο χωρίς γραμμές στο επάνω και στο κάτω μέρος της εικόνας, καθώς και χωρίς την απώλεια ποιότητας που επιφέρει η αλλαγή κλίμακας μέσω της προσαρμογής της εικόνας σε διαφορετικό μέγεθος οθόνης.

 • Υποδοχή κάρτας microSD για επέκταση χωρητικότητας μνήμης

  Υποδοχή κάρτας microSD για επέκταση χωρητικότητας μνήμης

  Στις φορητές συσκευές ισχύει το "Όσο μικρότερη τόσο καλύτερα". Ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο για τη μνήμη. Με το GoGear player, μπορείτε να απολαμβάνετε τα καλύτερα και από τους δύο κόσμους, τοποθετώντας απλώς μια κάρτα microSD. Η κάρτα microSD εμφανίζεται ως δεύτερη αφαιρούμενη μονάδα, όταν η συσκευή αναπαραγωγής είναι συνδεδεμένη στον υπολογιστή, για εύκολη μεταφορά αρχείων. Απλώς γεμίστε την κάρτα με το επιθυμητό περιεχόμενο και τοποθετήστε την στην υποδοχή της συσκευής αναπαραγωγής. Αγοράστε μια κάρτα μνήμης χωρητικότητας 32 GB για να επεκτείνετε τη χωρητικότητα μνήμης του GoGear, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε ποτέ μήπως τελειώσουν οι επιλογές ψυχαγωγίας σας.

 • Ραδιόφωνο FM με 30 προεπιλογές, για ακόμα περισσότερη μουσική

  Ραδιόφωνο FM με 30 προεπιλογές, για ακόμα περισσότερη μουσική

  Το ψηφιακό ραδιόφωνο FM σάς προσφέρει ακόμα περισσότερες μουσικές επιλογές στο GoGear: συντονιστείτε στο σταθμό που θέλετε και πατήστε παρατεταμένα το κουμπί προεπιλογής για να αποθηκεύσετε τη συχνότητα στη μνήμη. Μπορείτε να αποθηκεύσετε έως και 30 ραδιοφωνικούς σταθμούς και να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας προγράμματα εν κινήσει.

 • Έως 20 ώρες αναπαραγωγής μουσικής ή έως 4 ώρες αναπαραγωγής βίντεο

  Έως 20 ώρες αναπαραγωγής μουσικής ή έως 4 ώρες αναπαραγωγής βίντεο

  Η Philips σάς προσφέρει απεριόριστη ψυχαγωγία. Η συσκευή αναπαραγωγής βίντεο MP4 GoGEAR διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία μικρού μεγέθους, για ισχύ μεγάλης διάρκειας. Απολαύστε έως 20 ώρες αναπαραγωγής μουσικής ή έως 4 ώρες αναπαραγωγής βίντεο, με μία μόνο φόρτιση. Απλώς συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας και φορτίστε ξανά τη συσκευή αναπαραγωγής – τόσο εύκολα!

 • Έλεγχος μέσω της οθόνη αφής για ομαλή και έξυπνη πλοήγηση

  Έλεγχος μέσω της οθόνη αφής για ομαλή και έξυπνη πλοήγηση

  Απολαύστε τον άψογο και έξυπνο έλεγχο του GoGear με το απαλό άγγιγμα των δαχτύλων σας. Η έξυπνη διασύνδεση οθόνης αφής που διαθέτει καθιστά την πλοήγηση πραγματική απόλαυση, είτε πρόκειται για τον έλεγχο των λειτουργιών αναπαραγωγής μουσικής είτε για την περιήγηση στις συλλογές βίντεο και φωτογραφιών σας ή για την επιλογή ραδιοφωνικών καναλιών. Απλώς κάντε κλικ απευθείας στην οθόνη της συσκευής αναπαραγωγής για να πλοηγηθείτε γρήγορα στα μενού και στους φακέλους σας. Ο ορισμός της πρακτικότητας και της απλότητας.

 • Ήχος surround για ταινίες ώστε να μεταφέρεστε πραγματικά μέσα στη δράση

  Ήχος surround για ταινίες ώστε να μεταφέρεστε πραγματικά μέσα στη δράση

  Το surround για ταινίες είναι μια προηγμένη τεχνολογία ήχου που αναλύει απευθείας οποιαδήποτε πηγή ήχου μιας ταινίας ή soundtrack βίντεο δημιουργώντας ένα φυσικό σύνολο ήχων με στοιχεία που ερμηνεύονται ατομικά και με ακρίβεια. Τα επεξεργασμένα στοιχεία ήχου μεταφέρονται στη συνέχεια απευθείας σε κάθε αυτί, μέσω ενδώτιων ακουστικών. To surround για ταινίες παράγει ένα φυσικό ακουστικό σκηνικό με βάση το πραγματικό περιεχόμενο του soundtrack. Το αποτέλεσμα τοποθετεί τον ακροατή στο μέσον της δράσης για μια ανεπανάληπτη εμπειρία surround, σκοπός για τον οποίο σχεδιάστηκε από τους τεχνικούς ήχου της ταινίας.

 • FullSound™ που ζωντανεύει τη μουσική MP3

  FullSound™ που ζωντανεύει τη μουσική MP3

  Η πρωτοποριακή τεχνολογία FullSound της Philips αποκαθιστά όλες τις ηχητικές λεπτομέρειες στη συμπιεσμένη μουσική MP3, εμπλουτίζοντας και βελτιώνοντάς τη σημαντικά για να μπορείτε να απολαμβάνετε μουσική από CD χωρίς καμία αλλοίωση. Βασισμένο σε έναν αλγόριθμο επεξεργασίας ήχου, το FullSound συνδυάζει την εξειδίκευση της Philips στην αναπαραγωγή μουσικής με την ισχύ της Ψηφιακής επεξεργασία σήματος (DSP) τελευταίας γενιάς. Το αποτέλεσμα είναι πιο γεμάτα μπάσα με μεγαλύτερο βάθος, ενισχυμένη ευκρίνεια φωνής και οργάνων και πλούσια λεπτομέρεια. Ανακαλύψτε ξανά τη συμπιεσμένη μουσική MP3 σε ρεαλιστικό ήχο που θα αγγίξει την ψυχή σας και θα σας συνεπάρει!

 • Αναγνώστης κειμένου, για προβολή των αρχείων κειμένου

  Αναγνώστης κειμένου, για προβολή των αρχείων κειμένου
Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Ο πραγματικός χρόνος αναπαραγωγής ποικίλλει, ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις.
 • Η πραγματική ταχύτητα μεταφοράς ενδέχεται να διαφέρει με βάση το λειτουργικό σας σύστημα και τη διαμόρφωση λογισμικού.
 • 1GB = 1 δισεκατομμύριο byte, η διαθέσιμη χωρητικότητα αποθήκευσης θα είναι μικρότερη.
 • Υποστηρίζει υπηρεσίες λήψης και συνδρομητικές υπηρεσίες συμβατές με το πρότυπο WMA DRM10
 • Η ονομασία Windows Media και το λογότυπο των Windows είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες ή/και σε άλλες χώρες.
 • Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες έχουν περιορισμένο αριθμό κύκλων φόρτισης και ενδέχεται να χρειαστεί αντικατάστασή τους. Η διάρκεια ζωής και ο κύκλος φόρτισης των μπαταριών ποικίλλουν ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις.
 • Aπό τη Philips

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: