Sport audio player

  Σχεδιασμένο για κίνηση

  Σχεδιασμένο για ελευθερία κίνησης, το PSA610 3GB* σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε έως και1500 τραγούδια για όλες τις αγαπημένες σας αθλητικές στιγμές. Με σχεδιασμό που απορροφά τους κραδασμούς, απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική ακόμη και κατά τη διάρκεια των πιο έντονων δραστηριοτήτων. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Σχεδιασμένο για κίνηση

 • Ενσωματωμένο χρονόμετρο με ομιλία

  Ενεργοποιήστε την ενσωματωμένη λειτουργία χρονόμετρου με ομιλία μέσω του στρατηγικά τοποθετημένου κουμπιού στο πάνω αριστερό μέρος της συσκευής. Το χρονόμετρο αναμεταδίδει το χρόνο τρεξίματος που έχει παρέλθει μέσω των ακουστικών. Δεν χρειάζεται ούτε να κοιτάτε τη συσκευή σας. Προκειμένου να σας κρατάει σε εγρήγορση σε κάθε λειτουργία, το χρονόμετρο με ομιλία μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς αναπαραγωγή μουσικής.

 • Έξυπνος τυφλός έλεγχος της μουσικής μέσω του παλινδρομικού φακού

  Απολαύστε ξέγνοιαστη άσκηση και ταυτόχρονα απόλυτο έλεγχο της μουσικής σας εν κινήσει μέσω του έξυπνου παλινδρομικού φακού τυφλού συστήματος της συσκευής σας. Ο παλινδρομικός φακός έχει σχεδιαστεί να σας κρατά σε κίνηση και εγρήγορση χωρίς να διακόπτει την άσκησή σας, παρέχοντάς σας διακριτική και εύκολη πρόσβαση σε πολλές λειτουργίες της συσκευής σας. Για μια πραγματική εμπειρία τυφλού ελέγχου, απλά χτυπήστε ελαφρά τα σημεία καθοδήγησης του παλινδρομικού φακού που ξεχωρίζουν από μια μικρή προεξοχή για ακριβή και άνετο έλεγχο της μουσικής σας.

 • Σχεδιασμός απορρόφησης κραδασμών

  Αθληθείτε χωρίς να ανησυχείτε μήπως χαλάσετε το sport audio player. Οι μικρές συσκευές μας Sport Audio Player είναι σκόπιμα στρογγυλές και διαθέτουν χαρακτηριστικά απορρόφησης κραδασμών. Παρά το μικρό τους μέγεθος, κάθε συσκευή χωράει αρκετά τραγούδια για ολόκληρη τη διάρκεια της άσκησής σας. Το σχήμα και το υλικό του εξωτερικού της συσκευής σε συνδυασμό με την εσωτερική κατασκευή και την τεχνολογία του περιβλήματος του μικρού σκληρού δίσκου εξασφαλίζουν αναπαραγωγή χωρίς διακοπές ακόμα και για τους πιο δραστήριους αθλητές.

 • ShockLock για μουσική χωρίς κανένα κραδασμό

  Απολαύστε μουσική χωρίς κανένα κραδασμό εν κινήσει ακόμα και κατά τη διάρκεια της πιο έντονης άσκησης. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως καταστρέψετε το σκληρό δίσκο του HDD player. Μόλις επιλέξετε τα αγαπημένα σας τραγούδια για τη διάρκεια της άσκησής σας, απλά πατήστε το κουμπί 'Hold' στο HDD player και επιλέξτε τη λειτουργία ShockLock. Οι μουσικές επιλογές θα φορτωθούν αυτόματα στην προσωρινή μνήμη του HDD player και ο σκληρός δίσκος θα κλειδωθεί σε λειτουργία ShockLock προς αποφυγή βλάβης εξαιτίας κραδασμών ή δονήσεων. Απολαύστε την άθλησή σας χωρίς την έννοια των κραδασμών.

 • Πλοήγηση SuperScroll™ για απλή και γρήγορη εύρεση τραγουδιών

  Τα πλήκτρα διπλής ενέργειας επιτρέπουν τον εύκολο έλεγχο της ταχύτητας όταν πραγματοποιείτε κύλιση σε μεγάλες βιβλιοθήκες. Μπορείτε είτε να μετακινηθείτε μέσα στη λίστα αναπαραγωγής ένα-ένα τραγούδι, είτε να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένα τα πλήκτρα για να πραγματοποιήσετε ταχεία κύλιση με SuperScroll™ στο κομμάτι που επιθυμείτε.

 • PlaysForSure* μόνο με Windows XP

  Η απόλαυση της συσκευής GoGear που διαθέτετε είναι απλή υπόθεση με το PlaysForSure, το οποίο εξασφαλίζει συμβατότητα με Windows Media Player 10 και Windows XP. Με χρήση του Windows Media player μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα τη μουσική που έχετε στο GoGear και να συγχρονίσετε αυτόματα τη μουσική συλλογή που έχετε στο PC. Επιπλέον, απολαύσετε τη μεγαλύτερη σειρά online αγορών αναζητώντας απλά το λογότυπο PlaysForSure στο online κατάστημα της επιλογής σας. Έτσι θα είστε βέβαιοι ότι οποιαδήποτε μουσική αγοράζετε λειτουργεί στο GoGear player.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • 1GB = 1 δισεκατομμύριο byte, η διαθέσιμη χωρητικότητα αποθήκευσης θα είναι μικρότερη.
 • Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες έχουν περιορισμένο αριθμό κύκλων φόρτισης και ενδέχεται να χρειαστεί αντικατάστασή τους. Η διάρκεια ζωής και ο κύκλος φόρτισης των μπαταριών ποικίλλουν ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις.
 • Η χωρητικότητα αποθήκευσης βασίζεται σε διάρκεια 4 λεπτών ανά τραγούδι και κωδικοποίηση WMA 64 kbps ή MP3 128 kbps.
 • Οι ονομασίες PlaysForSure, Windows Media και το λογότυπο των Windows είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες ή/και σε άλλες χώρες.
 • Η πραγματική ταχύτητα μεταφοράς ενδέχεται να διαφέρει με βάση το λειτουργικό σας σύστημα και τη διαμόρφωση λογισμικού.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: