Πρόσθετη οθόνη LCD

  Πρόσθετη οθόνη LCD

  Πρόσθετη οθόνη για χρήση μέσα στο αυτοκίνητο

  Διπλασιάστε την ευχαρίστηση της ψυχαγωγίας στις μετακινήσεις με το PAC132 της Philips - οθόνη TFT LCD 7". Απλά συνδέστε ένα φορητό DVD player της Philips και μοιραστείτε ταινίες DVD/φωτογραφίες JPEG. Ιδανικό για ψυχαγωγία μέσα στο αυτοκίνητο χάρη στο έξυπνο κιτ στηρίγματος αυτοκινήτου.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Πρόσθετη οθόνη για χρήση μέσα στο αυτοκίνητο

Εργαστείτε με φορητά DVD player της Philips*

 • Έγχρωμη οθόνη LCD TFT 17,8 εκ. (7") για υψηλής ποιότητας προβολή

  Έγχρωμη οθόνη LCD TFT 17,8 εκ. (7") για υψηλής ποιότητας προβολή

  Η έγχρωμη οθόνη LCD υψηλής ανάλυσης ζωντανεύει τις εικόνες, αναδεικνύοντας τις πολύτιμες φωτογραφίες σας, τις αγαπημένες σας ταινίες και μουσική με τις 'πραγματικές', πλούσιες λεπτομέρειες και τα ζωντανά χρώματα που διαθέτουν οι τυπωμένες φωτογραφίες υψηλής ποιότητας.

 • Απολαύστε ταινίες σε φορμά widescreen 16:9

  Απολαύστε ταινίες σε φορμά widescreen 16:9

  Προβάλετε και μοιραστείτε τις ταινίες σας και τις ψηφιακές σας φωτογραφίες με τους φίλους και την οικογένειά σας. Ο λόγος διαστάσεων ευρείας οθόνης 16:9 είναι καθιερωμένος για τηλεοράσεις γενικής χρήσης και ψηφιακές τηλεοράσεις υψηλής ανάλυσης. Ο εγγενής λόγος διαστάσεων 16:9 συνεπάγεται προβολή βίντεο χωρίς γραμμές στο επάνω και κάτω μέρος της εικόνας και χωρίς την απώλεια ποιότητας που επιφέρει η αλλαγή κλίμακας, μέσω της προσαρμογής της εικόνας σε διαφορετικό μέγεθος οθόνης.

 • Έξυπνο κιτ στηρίγματος αυτοκινήτου για ευκολία χρήσης

  Έξυπνο κιτ στηρίγματος αυτοκινήτου για ευκολία χρήσης

  Γιατί δεν παίρνετε το φορητό DVD player από το σπίτι μαζί σας στο δρόμο, ώστε να απολαμβάνετε ψυχαγωγία και στις μετακινήσεις σας; Το μοναδικό σύστημα κιτ στηρίγματος αυτοκινήτου διασφαλίζει ευκολία χρήσης με βραχίονα ταχείας αποδέσμευσης που διευκολύνει την αφαίρεση της συσκευής αναπαραγωγής όταν δεν χρησιμοποιείται. Μπορείτε να πάρετε μαζί σας το φορητό DVD player, αφήνοντας το στήριγμα στο αυτοκίνητο.

 • Οθόνη Zero Bright Dot™ για βέλτιστη ποιότητα οθόνης

  Απολαύστε την υψηλότερη δυνατή ποιότητα εικόνων, χωρίς ενοχλητικές μαύρες κουκκίδες, στην οθόνη LCD. Οι οθόνες LCD έχουν συχνά ατέλειες, γνωστές ως 'φωτεινές κουκκίδες' στη βιομηχανία LCD. Ένας περιορισμένος αριθμός φωτεινών κουκκίδων κάποτε θεωρείτο αναπόφευκτη συνέπεια της μαζικής παραγωγής οθονών LCD. Με τις αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου της Philips που χρησιμοποιούνται για τα φορητά DVD Player της εταιρείας μας, οι οθόνες μας LCD παράγονται με μηδενική ανοχή για τις φωτεινές κουκκίδες. Επιλεγμένα μοντέλα φορητών DVD Player συνοδεύονται από την πολιτική Zero Bright Dot™ της Philips που εγγυάται τη βέλτιστη ποιότητα οθόνης.

 • Προστατευτική θήκη

  Ελαφρύ ύφασμα που προστατεύει τις χυτές θήκες από γρατζουνιές.

 • Περιλαμβάνεται μετασχηματιστής AC/DC

  Το φορητό αυτό DVD player διατίθεται με τροφοδοτικό AC/DC. Συνδέστε το τροφοδοτικό σε οποιαδήποτε επιτοίχια πρίζα και μπορείτε να φορτίσετε αμέσως τη συσκευή σας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: