Προϊόντα Η/Υ και τηλέφωνα

Ψηφιακή συσκευή υπαγόρευσης

  Ψηφιακή συσκευή υπαγόρευσης

  Οι σημειώσεις στα καλύτερά τους

  Για τα δημιουργικά σκεπτόμενα άτομα, η ψηφιακή συσκευή υπαγόρευσης Voice Tracer 620 της Philips αποτελεί μια έξυπνη δεύτερη μνήμη. Απλά πραγματοποιήστε λήψη των αρχείων σε έναν υπολογιστή μέσω του καλωδίου USB και στη συνέχεια μπορείτε να τα αναπαράγετε, να τα επεξεργαστείτε, ή να τα αποστείλετε ως φωνητικό μήνυμα μέσω email. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ψηφιακή συσκευή υπαγόρευσης

1GB, Χρόνος εγγραφής 70 ωρών LFH0620/00 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Οι σημειώσεις στα καλύτερά τους

Μεταφέρετε τις ιδέες σας

 • Εγγραφή που ενεργοποιείται με τη φωνή για σημειώσεις hands-free

  Η εγγραφή που ενεργοποιείται με τη φωνή είναι μια πρακτική λειτουργία για εγγραφή hands-free. Όταν ενεργοποιηθεί, η εγγραφή θα ξεκινήσει αυτόματα μόλις αρχίσετε να μιλάτε. Οι εγγραφές θα σταματήσουν αυτόματα μόλις σταματήσετε να μιλάτε και θα ξεκινήσουν ξανά αυτόματα μόλις αρχίσετε να μιλάτε ξανά.

 • Συμπεριλαμβάνεται πρακτικός συνδυασμός μικροφώνου-ακουστικού

  Αυτός ο συνδυασμός μικροφώνου-ακουστικού έχει σχεδιαστεί για την εγγραφή και την αναπαραγωγή εγγραφών με μία μόνο μικρή συσκευή. Ο συνδυασμός μικροφώνου-ακουστικού ολοκληρώνεται με ένα κλιπ που σας επιτρέπει να το προσαρτήσετε στα ρούχα σας και να μιλάτε ενώ περπατάτε!

 • Εξαιρετικά μεγάλη οθόνη για επισκόπηση με μια ματιά

  Η μεγάλη οθόνη με γραφικά σάς επιτρέπει να βλέπετε όλες τις σημαντικές πληροφορίες των αρχείων με μια ματιά.

 • Άμεση εγγραφή με ένα πάτημα - από την απενεργοποίηση στη λειτουργία εγγραφής

  Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί εγγραφής για να ενεργοποιήσετε την ψηφιακή συσκευή υπαγόρευσης και να ξεκινήσετε αμέσως την εγγραφή.

 • Οργανώστε τα αρχεία σας γρήγορα και εύκολα σε τέσσερις φακέλους

  Η ψηφιακή συσκευή υπαγόρευσης VoiceTracer υποστηρίζει έως και 99 εγγραφές σε κάθε έναν από τους τέσσερις διαθέσιμους φακέλους για να οργανώνετε τα αρχεία σας γρήγορα και εύκολα.

 • Εγγραφή στη δημοφιλή μορφή MP3

  Η μορφή MP3 είναι η συνηθισμένη μορφή ήχου για αποθήκευση ήχου, καθώς και μια de facto τυπική κωδικοποίηση για τη μεταφορά και την αναπαραγωγή μουσικής σε ψηφιακές συσκευές αναπαραγωγής ήχου.

 • Γρήγορη μεταφορά εγγραφών και δεδομένων μέσω σύνδεσης USB 2.0 υψηλής ταχύτητας

  Χάρη στη γρήγορη μεταφορά δεδομένων μιας σύνδεσης USB 2.0 υψηλής ταχύτητας, η μεταφορά εγγραφών στον υπολογιστή σας πραγματοποιείται έως και 40 φορές πιο γρήγορα σε σύγκριση με το αρχικό πρότυπο USB.

 • Εξαιρετικά μεγάλο μπροστινό ηχείο για πεντακάθαρη αναπαραγωγή φωνής

  Οι μεγάλοι οδηγοί ηχείων έχουν περισσότερες δυνατότητες δημιουργίας ήχου, οπότε παρέχουν δυναμικό, πλούσιο ήχο.

 • Η λειτουργία αναμονής αποτρέπει την ακούσια ενεργοποίηση/απενεργοποίηση

  Όταν ο διακόπτης αναμονής βρίσκεται στη θέση αναμονής, όλα τα κουμπιά της συσκευής είναι ανενεργά.

 • Ελαφρύς και εργονομικός σχεδιασμός

  Μικρή και ελαφριά, ούτε που θα καταλάβετε ότι την έχετε μαζί σας. Βάλτε τη στην τσέπη σας ή στην τσάντα σας και πάρτε την οπουδήποτε. Με την ανθεκτική θήκη και τον κομψό, εργονομικό σχεδιασμό θα θέλετε να την παίρνετε μαζί σας παντού.

 • Η συσκευή μαζικής αποθήκευσης USB εξασφαλίζει μέγιστη συμβατότητα

  Ως συσκευή μαζικής αποθήκευσης USB, η συσκευή υπαγόρευσης Voice Tracer προσφέρει έναν πρακτικό τρόπο αποθήκευσης, δημιουργίας αντιγράφων και μετακίνησης αρχείων. Η συσκευή υπαγόρευσης συνδέεται σε έναν υπολογιστή και δεν απαιτεί εγκατάσταση ειδικού λογισμικού. Η συσκευή υπαγόρευσης εμφανίζεται αυτόματα ως αφαιρούμενος δίσκος, επιτρέποντάς σας απλή μεταφορά και απόθεση αρχείων προς και από τη μονάδα.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: