Ψηφιακή βιντεοκάμερα

  Ψηφιακή βιντεοκάμερα

  Τραβήξτε, μοιραστείτε & φορέστε

  Ζήστε κάθε στιγμή με τη μοντέρνα & μικρή ψηφιακή βιντεοκάμερα που φοριέται Key019 128MB. Τραβήξτε 25 λεπτά βίντεο MPEG4 ή 200 φωτογραφίες σε ανάλυση 2,0 MP και απολαύστε μουσική MP3. Μοιραστείτε τις αναμνήσεις σας σε οποιοδήποτε PC μέσω direct USB Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Τραβήξτε, μοιραστείτε & φορέστε

Βιντεοκάμερα MPEG4 + φωτογραφίες + MP3

 • Direct USB για εύκολη μεταφορά αρχείων χωρίς καλώδια!

  Direct USB για εύκολη μεταφορά αρχείων χωρίς καλώδια!

  Οι συσκευές με Direct USB μπορούν να συνδεθούν απευθείας με τη θύρα USB του υπολογιστή σας χωρίς καλώδια. Ο υπολογιστής αναγνωρίζει αυτόματα τη συσκευή ως αφαιρούμενη συσκευή μαζικής αποθήκευσης USB (τα Windows 98 απαιτούν επιπρόσθετα προγράμματα οδήγησης) που σας επιτρέπει να μεταφέρετε και να αποθέσετε αρχεία μέσω της εφαρμογής Windows Explorer (ή Apple Folders) ανάμεσα τον υπολογιστή και τη συσκευή. Απλά μεταφέρετε στη συσκευή μουσική και δεδομένα οποιαδήποτε στιγμή, κάθε μέρα.

 • Άμεση φόρτιση μπαταρίας μέσω USB Direct

  Άμεση φόρτιση μπαταρίας μέσω USB Direct

  Η δυνατότητα άμεσης φόρτισης μπαταρίας μέσω USB εξασφαλίζει πρακτικότερη φόρτιση της συσκευής σας. Δεν χρειάζεται να κουβαλάτε ξεχωριστούς φορτιστές ή καλώδια, απλά συνδέστε τη συσκευή σας απευθείας στο PC σας και φορτίστε τη.

 • Εξωτερικό σετ μπαταριών για περισσότερες ώρες απόλαυσης

  Το εξωτερικό σετ μπαταριών είναι ένα κομψό σετ μπαταριών που ενσωματώνεται άψογα στη συσκευή σας και σας εξασφαλίζει επιπλέον ώρες απόλαυσης μουσικής εν κινήσει. Το εξωτερικό σετ μπαταριών χρησιμοποιεί αλκαλικές μπαταρίες οι οποίες τροφοδοτούν τη συσκευή με αποτέλεσμα ακόμα περισσότερες ώρες απόλαυσης και μόνο.

 • Η δυνατότητα Viewfinder μικροοθόνης για απομόνωση, εστίαση και αναπαραγωγή

  Η δυνατότητα viewfinder μικροοθόνης συνδυάζει την τελευταία τεχνολογία LCD με οπτικά συστήματα υψηλής ακρίβειας για ακριβή απομόνωση των θεμάτων σας κατά τη λήψη φωτογραφιών ή βίντεο, και αναπαραγωγή τους εν κινήσει. Η μικρή οθόνη του viewfinder μεγεθύνεται από έναν μικρό φακό εξασφαλίζοντας μέγιστη απόδοση αναπαραγωγής από μικρές σε μέγεθος συσκευές.

 • Τηλεχειριστήριο 5 πλήκτρων στο καλώδιο για εύκολο έλεγχο της μουσικής σας

  Το τηλεχειριστήριο 5 πλήκτρων στο καλώδιο της Philips μεταφέρει τον έλεγχο της μουσικής σας απευθείας στα δάχτυλά σας. Το τηλεχειριστήριο συνδέεται με τη συσκευή σας μέσω ενός μικρού βύσματος και χρησιμοποιεί την τυπική υποδοχή ακουστικών για εύκολη και πρακτική εναλλαγή ακουστικών.

 • Εγγραφή βίντεο MPEG4 υψηλής ποιότητας με διάρκεια έως και 25 λεπτά

  Η δυνατότητα λήψης βίντεο MPEG4 σάς επιτρέπει την εγγραφή βίντεο στο φορμά MPEG4 υψηλής συμπίεσης με αποτέλεσμα αρχεία βίντεο μικρότερου μεγέθους που διατηρούν όμως εξαιρετική ποιότητα ήχου και εικόνας. Το βίντεο συμπιέζεται σε πραγματικό χρόνο σε φορμά MPGE4 και αποθηκεύεται στη συσκευή. Στη συνέχεια, μπορείτε να μεταφέρετε τα αρχεία MPEG4 που προκύπτουν στο PC σας για περαιτέρω επεξεργασία.

 • Μαζική αποθήκευση USB για αποθήκευση και μεταφορά των αρχείων δεδομένων

  Οι συσκευές μαζικής αποθήκευσης USB προσφέρουν έναν άνετο τρόπο για την αποθήκευση, τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και τη μεταφορά των αρχείων σας. Συνδέονται με το PC σας μέσω USB και δεν χρειάζεται ειδικό λογισμικό για την εγκατάστασή τους (προγράμματα οδήγησης χρειάζονται μόνο για τα Windows 98 και ΜΕ). Η συσκευή εμφανίζεται αυτόματα ως αφαιρούμενη μονάδα στον Windows Explorer και επιτρέπει την απλή μεταφορά και απόθεση των αρχείων σας προς και από τη συσκευή.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • 1MB = 1 εκατομμύριο byte, η διαθέσιμη χωρητικότητα αποθήκευσης θα είναι μικρότερη.
 • Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες έχουν περιορισμένο αριθμό κύκλων φόρτισης και ενδέχεται να χρειαστεί αντικατάστασή τους. Η διάρκεια ζωής και ο κύκλος φόρτισης των μπαταριών ποικίλλουν ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις.
 • Η χωρητικότητα αποθήκευσης βασίζεται σε διάρκεια 4 λεπτών ανά τραγούδι και κωδικοποίηση WMA 64 kbps ή MP3 128 kbps.
 • Χωρητικότητα αποθήκευσης βάσει φωτογραφιών 4 Mpixel.
 • Η πραγματική ταχύτητα μεταφοράς ενδέχεται να διαφέρει με βάση το λειτουργικό σας σύστημα και τη διαμόρφωση λογισμικού.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: