Home Cinema

  Αποπλάνηση με ήχο

  Βυθιστείτε σε περιβάλλοντα ήχο 5.1 που προέρχεται από ένα ενσωματωμένο ενιαίο σύστημα, σε κάθε δωμάτιο. Ειδικά σχεδιασμένο για να ταιριάζει με την τηλεόραση Aurea της Philips, αυτό το SoundBar με υποστήριξη Ambisound αποδίδει επίσης εξαιρετική ποιότητα ήχου και εικόνας. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Αποπλάνηση με ήχο

με Ambisound

 • SoundBar με ενσωματωμένα ηχεία, ενισχυτές και DVD player

  SoundBar με ενσωματωμένα ηχεία, ενισχυτές και DVD player

  Το SoundBar αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση Home Cinema όλα σε ένα που αποδίδει εξαιρετικό ήχο Surround 5.1 για απόλυτη εμπειρία ταινιών. Το SoundBar, με ενσωματωμένα ηχεία, ενισχυτές και DVD Player, είναι ό,τι χρειάζεστε κάτω από την τηλεόρασή σας. Διατηρεί το σαλόνι σας όπως ακριβώς το θέλετε ενώ παράλληλα παρέχει εκπληκτική εμπειρία πολυκαναλικού ήχου για ώρες ταινιών με τους φίλους και την οικογένεια.

 • Συνδέστε το iPod για αναπαραγωγή μέσων με πλήκτρα ελέγχου στην οθόνη

  Συνδέστε το iPod για αναπαραγωγή μέσων με πλήκτρα ελέγχου στην οθόνη

  Ο σταθμός σύνδεσης, που συμπεριλαμβάνεται στο σύστημα Home Cinema, επιτρέπει την αναπαραγωγή ταινιών, μουσικής και φωτογραφιών από το iPod. Επιπλέον, έχετε δυνατότητα ελέγχου του iPod και περιήγησης στα περιεχόμενά του από την οθόνη της τηλεόρασής σας - όλα με το τηλεχειριστήριο του συστήματος Home Cinema. Ο σταθμός σύνδεσης μεταφέρει τη φορητή ψυχαγωγία μέσα στο σπίτι σας, με απόλυτη άνεση και ευκολία χρήσης.

 • Χάρη στον κομψό και πρωτοποριακό σχεδιασμό του, ταιριάζει με την τηλεόραση Aurea

  Χάρη στον κομψό και πρωτοποριακό σχεδιασμό του, ταιριάζει με την τηλεόραση Aurea

  Προσδίδει κομψό ύφος στο σαλόνι σας και έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει με την εκθαμβωτική τηλεόραση Aurea - το SoundBar δημιουργήθηκε για να καταπλήξει με την εμφάνιση και την απόδοσή του. Παραδοθείτε σε μια εξαιρετική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας χωρίς συμβιβασμούς στον τρόπο ζωής σας.

 • Ταιριάζει με οποιαδήποτε Flat TV ενώ συνδυάζεται άψογα με τηλεόραση 42” ή μεγαλύτερη

  Ταιριάζει με οποιαδήποτε Flat TV ενώ συνδυάζεται άψογα με τηλεόραση 42” ή μεγαλύτερη

  Το SoundBar προσδίδει αέρα κομψότητας σε κάθε σαλόνι. Αν και έχει σχεδιαστεί ώστε να ταιριάζει με τηλεοράσεις με επίπεδη οθόνη 107 εκ. (42") ή μεγαλύτερη, προσαρμόζεται και σε οποιαδήποτε άλλη τηλεόραση επίπεδης οθόνης - ταιριάζοντας στην εσωτερική διακόσμηση και τον τρόπο ζωής σας.

 • Πλήκτρα ελέγχου οθόνης αφής για εύκολο έλεγχο αναπαραγωγής και έντασης ήχου

  Πλήκτρα ελέγχου οθόνης αφής για εύκολο έλεγχο αναπαραγωγής και έντασης ήχου

  Τα πλήκτρα ελέγχου αφής στην πρόσοψη σάς επιτρέπουν να ελέγχετε την ένταση του ήχου καθώς και άλλες επιλογές αναπαραγωγής.

 • USB 2.0 Link υψηλής ταχύτητας για αναπαραγωγή βίντεο/μουσικής από μονάδα USB flash

  USB 2.0 Link υψηλής ταχύτητας για αναπαραγωγή βίντεο/μουσικής από μονάδα USB flash

  Το Universal Serial Bus (ενιαίος σειριακός δίαυλος) ή USB είναι ένα τυπικό πρωτόκολλο για εύκολη σύνδεση υπολογιστών, περιφερειακών και καταναλωτικών ηλεκτρονικών συσκευών. Οι συσκευές USB υψηλής ταχύτητας διαθέτουν ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως 480 Mbps - από 12 Mbps στα αρχικά USB. Με USB 2.0 Link υψηλής ταχύτητας, το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδέσετε τη συσκευή USB, να επιλέξετε ταινία, μουσική ή φωτογραφία και να ξεκινήσετε την αναπαραγωγή.

 • EasyLink για χειρισμό όλων των συσκευών HDMI CEC μέσω ενός μόνο τηλεχειριστηρίου

  EasyLink για χειρισμό όλων των συσκευών HDMI CEC μέσω ενός μόνο τηλεχειριστηρίου

  To EasyLink σάς επιτρέπει να ελέγχετε πολλαπλές συσκευές, όπως συσκευές DVD, συσκευές Blu-ray, τηλεοράσεις κ.λπ., με ένα χειριστήριο. Μέσω του βιομηχανικού πρωτοκόλλου HDMI CEC, οι λειτουργίες μοιράζονται μεταξύ συσκευών με ένα καλώδιο HDMI. Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να χειρίζεστε ταυτόχρονα όλο το συνδεδεμένο σας εξοπλισμό με δυνατότητα HDMI CEC. Λειτουργίες όπως η αναμονή και η αναπαραγωγή επιλέγονται πλέον με απόλυτη άνεση!

 • Ambisound για ήχο Surround 5.1 από λιγότερα ηχεία

  Ambisound για ήχο Surround 5.1 από λιγότερα ηχεία

  Η τεχνολογία Ambisound παρέχει πραγματικά πολυκαναλικό surround ήχο από λίγα ηχεία. Παρέχει μοναδική εμπειρία ήχου 5.1 χωρίς να σας περιορίζει σε μια θέση, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή το σχήμα του δωματίου και χωρίς την ακαταστασία που δημιουργούν τα πολλά ηχεία και καλώδια. Συνδυάζοντας ψυχοακουστικά φαινόμενα, επεξεργασία σήματος και ακριβή τοποθέτηση οδηγών υπό γωνία, το Ambisound παρέχει περισσότερο ήχο από λιγότερα ηχεία.

 • Εξαιρετική ποιότητα ήχου με μαλακά θολοειδή τουίτερ & DoubleBASS

  Εξαιρετική ποιότητα ήχου με μαλακά θολοειδή τουίτερ & DoubleBASS

  Η τεχνολογία DoubleBASS και τα μαλακά θολοειδή τουίτερ σάς χαρίζουν ποιότητα ήχου χωρίς προηγούμενο. Η τεχνολογία DoubleBASS συλλαμβάνει τις χαμηλές συχνότητες και τις αναδημιουργεί στα πλαίσια του ηχητικού φάσματος του υπογούφερ για να ακούτε ακόμα και τους βαθύτερους τόνους μπάσων. Τα μαλακά θολοειδή τουίτερ αναπαράγουν καθαρές συχνότητες υψηλού και μεσαίου φάσματος, οι οποίες αυξάνουν την ευκρίνεια του ήχου και ενισχύουν το πεδίο ήχου, για να ακούτε ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια.

 • Faroudja DCDi για απίστευτα ευκρινή εικόνα υψηλής ποιότητας

  Faroudja DCDi για απίστευτα ευκρινή εικόνα υψηλής ποιότητας

  Απολαύστε εξαιρετικά ευκρινή εικόνα υψηλής ποιότητας στην τηλεόραση με δυνατότητα προοδευτικής σάρωσης που διαθέτετε, με Faroudja DCDi. Αυτό το χαρακτηριστικό μειώνει αισθητά το φαινόμενο των οδοντωτών ακρών που εμφανίζονται κατά την προβολή πεπλεγμένων εικόνων, και ιδιαίτερα κινούμενων εικόνων, με αποτέλεσμα ρεαλιστικές σκηνές δράσης. Ζήστε μια ανώτερη εμπειρία τηλεθέασης με ευκρινέστερες εικόνες

 • FullSound™ που ζωντανεύει τη μουσική MP3

  FullSound™ που ζωντανεύει τη μουσική MP3

  Η πρωτοποριακή τεχνολογία FullSound της Philips αποκαθιστά όλες τις ηχητικές λεπτομέρειες στη συμπιεσμένη μουσική MP3, εμπλουτίζοντας και βελτιώνοντάς τη σημαντικά για να μπορείτε να απολαμβάνετε μουσική από CD χωρίς καμία αλλοίωση. Βασισμένο σε έναν αλγόριθμο επεξεργασίας ήχου, το FullSound συνδυάζει την εξειδίκευση της Philips στην αναπαραγωγή μουσικής με την ισχύ της Ψηφιακής επεξεργασία σήματος (DSP) τελευταίας γενιάς. Το αποτέλεσμα είναι πιο γεμάτα μπάσα με μεγαλύτερο βάθος, ενισχυμένη ευκρίνεια φωνής και οργάνων και πλούσια λεπτομέρεια. Ανακαλύψτε ξανά τη συμπιεσμένη μουσική MP3 σε ρεαλιστικό ήχο που θα αγγίξει την ψυχή σας και θα σας συνεπάρει!

 • Το HDMI 1080p αυξάνει την ευκρίνεια για καθαρότερες εικόνες

  Το HDMI 1080p αυξάνει την ευκρίνεια για καθαρότερες εικόνες

  Η κλιμάκωση HDMI 1080p παρέχει πεντακάθαρες εικόνες. Μπορείτε τώρα να απολαύσετε ταινίες τυπικής ανάλυσης σε ανάλυση πραγματικά υψηλής ευκρίνειας με περισσότερες λεπτομέρειες και πιο ζωντανές εικόνες. Η προοδευτική σάρωση (εκφράζεται με "p" στην τιμή "1080p') εξαλείφει τη γραμμική δομή που κυριαρχεί στις τηλεοπτικές οθόνες, εξασφαλίζοντας και με αυτό τον τρόπο ευκρινείς εικόνες. Επιπλέον, το HDMI δημιουργεί ψηφιακή σύνδεση που μπορεί να μεταφέρει μη συμπιεσμένη ψηφιακή εικόνα HD και ψηφιακό πολυκάναλο ήχο, χωρίς μετατροπή σε αναλογικό, με αποτέλεσμα να παρέχει τέλεια ποιότητα εικόνας και ήχου, χωρίς καθόλου θόρυβο.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: