Home Cinema

  HDMI

  Εκπληκτικός ήχος surround χωρίς εμπόδια

  Απολαύστε κινηματογραφικό πολυκαναλικό ήχο surround χωρίς ηχεία και καλώδια τριγύρω. Το SoundBar της Philips με Ambisound ενσωματώνει ένα ολοκληρωμένο σύστημα home theater και δυνατότητα αναπαραγωγής DVD και CD σε μία μόνο μονάδα. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

 • Εκπληκτικός ήχος surround χωρίς εμπόδια

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Εκπληκτικός ήχος surround χωρίς εμπόδια

Φέρτε τον κινηματογράφο σπίτι σας

 • Τεχνολογία Ambisound για ήχο surround από λιγότερα ηχεία

  Τεχνολογία Ambisound για ήχο surround από λιγότερα ηχεία

  Η τεχνολογία Ambisound παρέχει πραγματικά πολυκαναλικό surround ήχο από λίγα ηχεία. Παρέχει μοναδική εμπειρία ήχου 5.1 χωρίς να σας περιορίζει σε μια θέση, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή το σχήμα του δωματίου και χωρίς την ακαταστασία που δημιουργούν τα πολλά ηχεία και καλώδια. Συνδυάζοντας ψυχοακουστικά φαινόμενα, επεξεργασία σήματος και ακριβή τοποθέτηση οδηγών υπό γωνία, το Ambisound παρέχει περισσότερο ήχο από λιγότερα ηχεία.

 • Faroudja DCDi για απίστευτα ευκρινή εικόνα υψηλής ποιότητας

  Faroudja DCDi για απίστευτα ευκρινή εικόνα υψηλής ποιότητας

  Απολαύστε εξαιρετικά ευκρινή εικόνα υψηλής ποιότητας στην τηλεόραση με δυνατότητα προοδευτικής σάρωσης που διαθέτετε, με Faroudja DCDi. Αυτό το χαρακτηριστικό μειώνει αισθητά το φαινόμενο των οδοντωτών ακρών που εμφανίζονται κατά την προβολή πεπλεγμένων εικόνων, και ιδιαίτερα κινούμενων εικόνων, με αποτέλεσμα ρεαλιστικές σκηνές δράσης. Ζήστε μια ανώτερη εμπειρία τηλεθέασης με ευκρινέστερες εικόνες

 • Τεχνολογία DoubleBASS για πιο πλούσια και βαθιά μπάσα

  Τεχνολογία DoubleBASS για πιο πλούσια και βαθιά μπάσα

  To DoubleBASS εξασφαλίζει ότι θα ακούτε ακόμη και τις βαθύτερες συχνότητες μπάσου από τα μικρού μεγέθους υπογούφερ. Αιχμαλωτίζει τις χαμηλές συχνότητες και τις αναδημιουργεί στα πλαίσια του ηχητικού φάσματος του υπογούφερ, αποδίδοντας ήχο μεγαλύτερης έντασης και εξασφαλίζοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία ακρόασης χωρίς συμβιβασμούς.

 • FullSound™ που ζωντανεύει τη μουσική MP3

  FullSound™ που ζωντανεύει τη μουσική MP3

  Η πρωτοποριακή τεχνολογία FullSound της Philips αποκαθιστά όλες τις ηχητικές λεπτομέρειες στη συμπιεσμένη μουσική MP3, εμπλουτίζοντας και βελτιώνοντάς τη σημαντικά για να μπορείτε να απολαμβάνετε μουσική από CD χωρίς καμία αλλοίωση. Βασισμένο σε έναν αλγόριθμο επεξεργασίας ήχου, το FullSound συνδυάζει την εξειδίκευση της Philips στην αναπαραγωγή μουσικής με την ισχύ της Ψηφιακής επεξεργασία σήματος (DSP) τελευταίας γενιάς. Το αποτέλεσμα είναι πιο γεμάτα μπάσα με μεγαλύτερο βάθος, ενισχυμένη ευκρίνεια φωνής και οργάνων και πλούσια λεπτομέρεια. Ανακαλύψτε ξανά τη συμπιεσμένη μουσική MP3 σε ρεαλιστικό ήχο που θα αγγίξει την ψυχή σας και θα σας συνεπάρει!

 • Clear Voice για πιο καθαρό ήχο στις ταινίες και τη μουσική

  Clear Voice για πιο καθαρό ήχο στις ταινίες και τη μουσική

  Συχνά χάνετε σημαντικά σημεία σε μια συζήτηση ή τους εμπνευσμένους στίχους ενός τραγουδιού. Η μετάβαση του DVD προς τα πίσω διακόπτει την ψυχαγωγία, ενώ εάν αγνοήσετε αυτό που δεν ακούσατε, μειώνεται η διασκέδαση. Το Clear Voice είναι μια πρωτοποριακή τεχνολογία ήχου που αυξάνει σημαντικά την αναγνωσιμότητα των φωνητικών, είτε πρόκειται για ομιλία είτε για τραγούδι. Εξασφαλίζει ότι θα ακούτε κάθε λέξη - έτσι μπορείτε να απολαμβάνετε πλήρως ότι και εάν παρακολουθείτε.

 • Ευέλικτη τοποθέτηση σε τοίχο, σε επιφάνεια τραπεζιού ή σε βάση

  Ευέλικτη τοποθέτηση σε τοίχο, σε επιφάνεια τραπεζιού ή σε βάση

  Απολαύστε την ευελιξία αυτού του συστήματος Home Cinema που μπορείτε να τοποθετήσετε όπου θέλετε. Πάνω σε βάση τηλεόρασης, σε επιφάνεια τραπεζιού ή αναρτημένη σε τοίχο, η συσκευή δεν έχει μόνο όμορφη εμφάνιση αλλά παραμένει και πλήρως λειτουργική. Για πρώτη φορά μπορείτε να καθορίσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας χωρίς συμβιβασμούς στο Home Cinema.

 • Εύκολη τοποθέτηση με σύνδεση μόνο τριών καλωδίων

  Εύκολη τοποθέτηση με σύνδεση μόνο τριών καλωδίων

  Συνδέστε μόνο τρία καλώδια και το σύστημα home theater είναι έτοιμο να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία ήχου. Παρά την εξελιγμένη κατασκευή που παρέχει τον καλύτερο ήχο surround, αυτό το home theater είναι εξαιρετικά απλό στην τοποθέτηση. Είτε το τοποθετήσετε σε τοίχο, είτε σε βάση τηλεόρασης είτε σε τραπέζι, ταιριάζει εύκολα εκεί που θέλετε - προσαρμόζεται άνετα στο σπίτι και τον τρόπο ζωής σας.

 • EasyLink για χειρισμό όλων των συσκευών HDMI CEC μέσω ενός μόνο τηλεχειριστηρίου

  EasyLink για χειρισμό όλων των συσκευών HDMI CEC μέσω ενός μόνο τηλεχειριστηρίου

  To EasyLink σάς επιτρέπει να ελέγχετε πολλαπλές συσκευές, όπως συσκευές DVD, συσκευές Blu-ray, τηλεοράσεις κ.λπ., με ένα χειριστήριο. Μέσω του βιομηχανικού πρωτοκόλλου HDMI CEC, οι λειτουργίες μοιράζονται μεταξύ συσκευών με ένα καλώδιο HDMI. Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να χειρίζεστε ταυτόχρονα όλο το συνδεδεμένο σας εξοπλισμό με δυνατότητα HDMI CEC. Λειτουργίες όπως η αναμονή και η αναπαραγωγή επιλέγονται πλέον με απόλυτη άνεση!

 • Οθόνη αφής για διαισθητικό έλεγχο αναπαραγωγής και έντασης ήχου

  Οθόνη αφής για διαισθητικό έλεγχο αναπαραγωγής και έντασης ήχου

  Τα στοιχεία ελέγχου της έξυπνης οθόνης αφής στην πρόσοψη σάς επιτρέπουν να ελέγχετε την ένταση του ήχου καθώς και άλλες επιλογές αναπαραγωγής.

 • Συνδέστε το iPod για αναπαραγωγή μέσων με πλήκτρα ελέγχου στην οθόνη

  Συνδέστε το iPod για αναπαραγωγή μέσων με πλήκτρα ελέγχου στην οθόνη

  Ο σταθμός σύνδεσης, που συμπεριλαμβάνεται στο σύστημα Home Cinema, επιτρέπει την αναπαραγωγή ταινιών, μουσικής και φωτογραφιών από το iPod. Επιπλέον, έχετε δυνατότητα ελέγχου του iPod και περιήγησης στα περιεχόμενά του από την οθόνη της τηλεόρασής σας - όλα με το τηλεχειριστήριο του συστήματος Home Cinema. Ο σταθμός σύνδεσης μεταφέρει τη φορητή ψυχαγωγία μέσα στο σπίτι σας, με απόλυτη άνεση και ευκολία χρήσης.

 • Απολαύστε όλες τις ταινίες και τη μουσική από CD και DVD

  Απολαύστε όλες τις ταινίες και τη μουσική από CD και DVD
Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: