Ηχεία home cinema

  Προσθέστε στην τηλεόρασή σας κορυφαίο ήχο Surround 5.1

  Προσθέστε στην τηλεόρασή σας κορυφαίο ήχο Surround, χωρίς ακαταστασία. Το Philips SoundBar με Ambisound σάς δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε εκπληκτική τηλεοπτική και κινηματογραφική ψυχαγωγία με τη συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray ή DVD, σε πολυκάναλο ήχο Surround επιπέδου κινηματογραφικής αίθουσας.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Προσθέστε στην τηλεόρασή σας κορυφαίο ήχο Surround 5.1

Πάθος με τον ήχο

 • Ambisound για ήχο Surround από λιγότερα ηχεία

  Ambisound για ήχο Surround από λιγότερα ηχεία

  Η τεχνολογία Ambisound παρέχει πραγματικά πολυκαναλικό surround ήχο από λίγα ηχεία. Παρέχει μοναδική εμπειρία ήχου 5.1 χωρίς να σας περιορίζει σε μια θέση, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή το σχήμα του δωματίου και χωρίς την ακαταστασία που δημιουργούν τα πολλά ηχεία και καλώδια. Συνδυάζοντας ψυχοακουστικά φαινόμενα, επεξεργασία σήματος και ακριβή τοποθέτηση οδηγών υπό γωνία, το Ambisound παρέχει περισσότερο ήχο από λιγότερα ηχεία.

 • Dolby Digital και DTS για εκπληκτικό ήχο surround

  Dolby Digital και DTS για εκπληκτικό ήχο surround

  Επιλέξτε ψηφιακό ήχο και απολαύσετε στο έπακρο τη μουσική και τις ταινίες σας. Ακόμα και η στερεοφωνική μουσική ακούγεται εκπληκτικά καθώς τα συστήματα Dolby Digital και DTS Digital Surround βελτιώνουν την ψηφιακή μουσική και τα ψηφιακά βίντεο, ανεβάζοντας την ένταση, έτσι ώστε να έχετε πραγματικά καθηλωτικό ήχο Surround από τα ηχεία του home cinema.

 • Οθόνη αφής για διαισθητικό έλεγχο αναπαραγωγής και έντασης ήχου

  Οθόνη αφής για διαισθητικό έλεγχο αναπαραγωγής και έντασης ήχου

  Τα στοιχεία ελέγχου της έξυπνης οθόνης αφής στην πρόσοψη σάς επιτρέπουν να ελέγχετε την ένταση του ήχου καθώς και άλλες επιλογές αναπαραγωγής.

 • Ευέλικτη τοποθέτηση σε τοίχο, σε επιφάνεια τραπεζιού ή σε βάση

  Ευέλικτη τοποθέτηση σε τοίχο, σε επιφάνεια τραπεζιού ή σε βάση

  Απολαύστε την ευελιξία αυτού του συστήματος Home Cinema που μπορείτε να τοποθετήσετε όπου θέλετε. Πάνω σε βάση τηλεόρασης, σε επιφάνεια τραπεζιού ή αναρτημένη σε τοίχο, η συσκευή δεν έχει μόνο όμορφη εμφάνιση αλλά παραμένει και πλήρως λειτουργική. Για πρώτη φορά μπορείτε να καθορίσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας χωρίς συμβιβασμούς στο Home Cinema.

 • Διανομέας HDMI: σύνδεση συσκευών HDMI για εξαιρετικό ήχο και εικόνα

  Διανομέας HDMI: σύνδεση συσκευών HDMI για εξαιρετικό ήχο και εικόνα

  Ο διανομέας HDMI σάς προσφέρει επιπλέον θύρες HDMI, για να συνδέετε άνετα στο home cinema και άλλες συσκευές, όπως την παιχνιδοκονσόλα σας ή τον αποκωδικοποιητή HD. Συνδέοντας τις συσκευές σας μέσω του διανομέα HDMI, απολαμβάνετε ήχο και εικόνα υψηλής ανάλυσης σε όλο το φάσμα της ψυχαγωγίας σας.

 • Είσοδος ήχου, για να απολαμβάνετε μουσική από iPod/iPhone/MP3 player

  Είσοδος ήχου, για να απολαμβάνετε μουσική από iPod/iPhone/MP3 player

  Η είσοδος ήχου σάς επιτρέπει να αναπαράγετε εύκολα τη μουσική σας απευθείας από συσκευές iPod/iPhone/iPad, MP3 ή από φορητό υπολογιστή, μέσω μιας απλής σύνδεσης με το σύστημα home cinema. Απλώς συνδέστε τη συσκευή ήχου με την είσοδο ήχου και απολαύστε τη μουσική σας με την ανώτερη ποιότητα ήχου που παρέχει το σύστημα home cinema της Philips.

 • Σχεδίαση SoundBar που συνδυάζεται άψογα με τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης 102 εκ. (40") ή μεγαλύτερες

  Σχεδίαση SoundBar που συνδυάζεται άψογα με τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης 102 εκ. (40") ή μεγαλύτερες

  Το SoundBar προσδίδει αέρα κομψότητας σε κάθε σαλόνι. Αν και έχει σχεδιαστεί ώστε να ταιριάζει με τηλεοράσεις με επίπεδη οθόνη 102 εκ. (40") ή μεγαλύτερη, προσαρμόζεται και σε οποιαδήποτε άλλη τηλεόραση επίπεδης οθόνης - ταιριάζοντας στην εσωτερική διακόσμηση και τον τρόπο ζωής σας.

 • Η ισχύς RMS 300W προσφέρει εξαιρετικό ήχο για ταινίες και μουσική

  Η ισχύς RMS 300W προσφέρει εξαιρετικό ήχο για ταινίες και μουσική
 • Εύκολη σύνδεση της τηλεόρασης, μέσω ενός καλωδίου HDMI

  Εύκολη σύνδεση της τηλεόρασης, μέσω ενός καλωδίου HDMI
Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Επίσης, το home cinema μπορεί να συνδεθεί με όλες τις υπόλοιπες τηλεοράσεις Philips.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: