Ασύρματο σύστημα Home Cinema

  Ασύρματο σύστημα Home Cinema

  Πλήρως ασύρματη εμπειρία

  Αυτό το κομψό και μικρό ψηφιακό σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας αναπαράγει σχεδόν κάθε τύπο δίσκων σε ήχο surround Dolby, DTS ή SACD υψηλής ποιότητας. Χαλαρώστε και βυθιστείτε ολοκληρωτικά στις ταινίες και τη μουσική, στο δικό σας προσωπικό περιβάλλον.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Πλήρως ασύρματη εμπειρία

 • Επεξεργασία βίντεο 12-bit/108MHz για φυσικές εικόνες εξαιρετικής ευκρίνειας

  Επεξεργασία βίντεο 12-bit/108MHz για φυσικές εικόνες εξαιρετικής ευκρίνειας

  Ο Ψηφιακός/Αναλογικός μετατροπέας βίντεο 12 bit διατηρεί κάθε λεπτομέρεια της αυθεντικής εικόνας. Προβάλλει λεπτές αποχρώσεις και μια ομαλότερη διαβάθμιση χρωμάτων με αποτέλεσμα μια πιο ζωντανή και φυσική εικόνα. Ο περιορισμός του συνηθισμένου Ψ/Α μετατροπέα 10 bit είναι ιδιαίτερα εμφανής κατά τη χρήση μεγάλων οθονών και βιντεοπροβολέων.

 • Με τα ασύρματα πίσω ηχεία έχετε λιγότερα καλώδια στο χώρο σας

  Με τα ασύρματα πίσω ηχεία έχετε λιγότερα καλώδια στο χώρο σας

  Tα ασύρματα πίσω ηχεία προσφέρουν ευελιξία στην τοποθέτησή τους και παρέχουν πλήρη surround ήχο, χωρίς αντιαισθητικές συνδέσεις καλωδίων.

 • Προοδευτική σάρωση PAL & NTSC για εικόνες εξαιρετικής ευκρίνειας

  Η προοδευτική σάρωση διπλασιάζει την κάθετη ανάλυση της εικόνας, με αποτέλεσμα μια σαφώς ευκρινέστερη εικόνα. Αντί να αποστέλλεται αρχικά το πεδίο με τις μονές γραμμές στην οθόνη και έπειτα να αποστέλλεται το πεδίο με τις άρτιες γραμμές, και τα δύο πεδία εγγράφονται την ίδια στιγμή, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια εικόνα υψηλής ανάλυσης χωρίς τρεμόπαιγμα για βέλτιστη οπτική εμπειρία.

 • Τα κωνικά θολοειδή τουίτερ βελτιώνουν τον ήχο SACD στις υψηλές συχνότητες

  Τα κωνικά θολοειδή τουίτερ βελτιώνουν τον ήχο SACD στις υψηλές συχνότητες συλλαμβάνοντας κάθε χροιά του ήχου μέσω μιας εξαιρετικά ελαφριάς αλλά σκληρής μεμβράνη που δημιουργήθηκε από τη LEXAR, η οποία επιτρέπει στα τουίτερ να αποδίδουν μεγαλύτερο εύρος συχνοτήτων ήχου. Το ειδικό κωνικό σχήμα του αντανακλαστήρα εξασφαλίζει ευρύτερη διανομή του ήχου στις υψηλές συχνότητες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα εκπληκτικά καθαρές υψηλές συχνότητες και μια συνολικά πιο ισορροπημένη αντίληψη του ήχου.

 • Ταινίες: DVD, DVD+R/RW, (S)VCD, DivX, MPEG4

  Η λειτουργία αυτή σας παρέχει δυνατότητα αναπαραγωγής σε πολλαπλά φορμά δίσκου για μέγιστη συμβατότητα και απόλαυση παρακολούθησης.

 • Μουσική: SACD, CD, MP3-CD, CD-R, CD-RW & Windows Media™ Audio

  Δυνατότητα αναπαραγωγής πολλαπλών φορμά για την αναπαραγωγή των περισσοτέρων φορμά δίσκου για μέγιστη συμβατότητα δίσκων και απόλαυση ακρόασης.

 • Φωτογραφίες (JPEG) με μουσικό slideshow

  Τώρα η προβολή των φωτογραφιών σε φίλους και συγγενείς είναι πιο διασκεδαστική! Δημιουργήστε ένα slideshow φωτογραφιών με παράλληλη αναπαραγωγή μουσικής. Αυτό το προϊόν της Philips υποστηρίζει ταυτόχρονη αναπαραγωγή φωτογραφιών JPEG και μουσικής MP3. Βεβαιωθείτε ότι τα αρχεία για το μουσικό slideshow είναι αποθηκευμένα στο ίδιο μέσο. Επιλέξτε την αγαπημένη σας μουσική MP3 και ξεκινήστε ένα slideshow φωτογραφιών JPEG.

 • USB Direct για αναπαραγωγή φωτογραφιών και μουσικής από μονάδες USB flash

  Απλά συνδέστε τη συσκευή στη θύρα USB του DVD σας. Η ψηφιακή μουσική και οι φωτογραφίες σας αναπαράγονται απευθείας. Τώρα μπορείτε να μοιραστείτε αγαπημένες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: