Κουζινομηχανή

  Ευελιξία χωρίς προσπάθεια

  Αυτή η κουζινομηχανή συνοδεύεται από ένα σετ αξεσουάρ πολλών χρήσεων, επιτρέποντάς σας να επιτελέσετε ένα εύρος λειτουργιών μαγειρέματος, από ανάμειξη έως άλεση. Και χάρη στο μοναδικό σύστημα (απο)συναρμολόγησης, ο κάδος και το καπάκι εφαρμόζουν στη θέση τους χωρίς κόπο. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ευελιξία χωρίς προσπάθεια

Εύκολη (απο)συναρμολόγηση όλων των εξαρτημάτων με το σύστημα Click&Go

 • 29-33 λειτουργίες

  29-33 λειτουργίες

  Με αυτήν την κουζινομηχανή, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ατέλειωτη ποικιλία πιάτων, χρησιμοποιώντας 29-33 διαφορετικές τεχνικές μαγειρέματος (που ονομάζονται "λειτουργίες"), από θρυμματισμό και αφράτο χτύπημα έως ανάμειξη. Ο ακριβής αριθμός λειτουργιών μαγειρέματος διαφέρει ανά μοντέλο: Το HR7735 και το HR7739 προσφέρουν 29 λειτουργίες μαγειρέματος, το HR7740 προσφέρει 31 λειτουργίες, το HR7744 προσφέρει 32 λειτουργίες και το HR7745 σας παρέχει περισσότερη ευελιξία, με 33 λειτουργίες μαγειρέματος.

 • (Απο)συναρμολόγηση με ένα πάτημα με το κουμπί Click&Go

  (Απο)συναρμολόγηση με ένα πάτημα με το κουμπί Click&Go

  Η συναρμολόγηση και η αποσυναρμολόγηση μιας κουζινομηχανής δεν ήταν ποτέ ευκολότερη: δε χρειάζεται να παλεύετε πια με τον κάδο ή το καπάκι για να βρείτε τη σωστή θέση συναρμολόγησης: απλώς κουμπώστε τα και ξεκουμπώστε τα με ένα κλικ από οποιαδήποτε γωνία, πατώντας το κουμπί Click&Go.

 • Κούμπωμα 360 μοιρών

  Κούμπωμα 360 μοιρών

  Χάρη στον ειδικό εργονομικό σχεδιασμό της κάτω πλευράς του κάδου και του καπακιού, δε χρειάζεται να ψάχνετε, να περιστρέφετε και να τα γυρίζετε για να βρείτε τη σωστή θέση για να τα κουμπώσετε στη θέση τους. Είναι σχεδιασμένα με τρόπο ώστε να μπαίνουν στη θέση τους από οποιαδήποτε γωνία χωρίς προσπάθεια.

 • Κάδος XL με χωρητικότητα 1,8 λίτρων σούπας, 1,25 κ. ζύμης

  Κάδος XL με χωρητικότητα 1,8 λίτρων σούπας, 1,25 κ. ζύμης

  Ο πολύ μεγάλος κάδος επιτρέπει μεγάλους όγκους επεξεργασίας: μπορεί να χωρέσει έως και 1,25 kg βαριά ζύμη, 2 kg ελαφριά ζύμη, 1,8 λίτρα σούπα και 7 ασπράδια αυγών.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: