Econic

Λαμπτήρας

  Econic

  Λαμπτήρας

  Φωτισμός LED τελευταίας τεχνολογίας

  Αποκτήστε τη δυνατότητα καλύτερης απόδοσης στις καθημερινές σας δραστηριότητες εντός σπιτιού με τον πιο οικολογικό τρόπο. Οι λυχνίες Econic LED παρέχουν άμεσο λειτουργικό φωτισμό με παράλληλη εξοικονόμηση ενέργειας, χάρη στην κορυφαία τεχνολογία LED που διαθέτουν. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Econic Λαμπτήρας

7 W (40 W), Κανονική λάμπα, Ζεστό λευκό G08727900871715 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Φωτισμός LED τελευταίας τεχνολογίας

Λειτουργικό φως με μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας

 • Εξοικονομήστε ενέργεια από τη στιγμή που ανοίγετε το διακόπτη

  Οι ενεργειακά αποδοτικοί λαμπτήρες LED της Philips μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας από τη στιγμή που ανοίγετε το διακόπτη. Κατά τη διάρκεια ζωής τους χρησιμοποιούν λιγότερα kW, με αποτέλεσμα μικρότερους λογαριασμούς. Το επίπεδο της εξοικονόμησης ενέργειας διαφέρει ανάλογα με τον τύπο του λαμπτήρα και τη χρησιμοποιούμενη τεχνολογία.

 • Άμεση εκκίνηση

  Άμεσος φωτισμός κατά την ενεργοποίηση - αυτή είναι η υπόσχεσή μας για τις ενεργειακά αποδοτικές λάμπες άμεσης θέσης σε λειτουργία.

 • Άμεση εξοικονόμηση ενέργειας έως 90%

  Ξεκινώντας να χρησιμοποιείτε μια λάμπα LED της Philips, περιορίζετε την χρησιμοποιούμενη ενέργεια κατά 90% χωρίς να θυσιάζετε την απόδοση του φωτισμού και την ποιότητα.

 • Η τεχνολογία LED που προσφέρουμε έχει ως αποτέλεσμα μια διάρκεια ζωής της λάμπας τουλάχιστον 15.000 ωρών

  Κατά μέσο όρο, ανάβουμε τις λάμπες μας για 2,7 ώρες την ημέρα και για 1.000 ώρες το χρόνο. Οι πραγματικές ώρες κατανάλωσης εξαρτώνται από την εποχή (χειμώνας ή καλοκαίρι), τις καιρικές συνθήκες (ηλιόλουστες ή σκοτεινές και βροχερές ημέρες) και το χώρο όπου χρησιμοποιείται η λάμπα (μπάνιο ή σαλόνι). Αυτή η λάμπα LED θα διαρκέσει τουλάχιστον 15.000 ώρες, δηλαδή 15 χρόνια.

 • Ασφαλείς για οποιονδήποτε χώρο και εύκολες στην ανακύκλωση

  Οι λαμπτήρες LED της Philips δεν περιέχουν καθόλου επικίνδυνα υλικά, γεγονός που τους καθιστά ασφαλείς για χρήση σε οποιονδήποτε χώρο και εύκολους στην ανακύκλωση.

 • Μπορείτε να βασιστείτε σε αυτά που αναφέρονται στη συσκευασία της Philips

  Η Philips τηρεί τις υποσχέσεις της σε ότι αφορά την απόδοση LED. Μπορείτε να βασιστείτε σε αυτά που αναφέρονται στη συσκευασία της Philips σχετικά με την απόδοση φωτισμού, τη διάρκεια ζωής και ισχύ ανάλογη με αυτή των λαμπών πυρακτώσεως.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: