Κάρτες Micro SD

  Κάρτες Micro SD

  Εύκολη αποθήκευση, εύκολη μεταφορά!

  Στις κάρτες MicroSDHC της Philips μπορείτε να αποθηκεύετε φωτογραφίες, βίντεο, μουσική και δεδομένα, ενώ διαθέτουν και προσαρμογέα για να χωρούν σε πολλές υποδοχές. Επίσης, μπορείτε να τις μεταφέρετε εύκολα στις μικρές τους θήκες. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Εύκολη αποθήκευση, εύκολη μεταφορά!

 • Χωρητικότητα αποθήκευσης 4GB για μεγάλα αρχεία δεδομένων

  Τα 4 GB σας δίνουν τη δυνατότητα ανταλλαγής και διαμοιρασμού πολύ μεγαλύτερων ή περισσότερων αρχείων μέσω της USB θύρας του υπολογιστή ή του laptop.

 • Σύνδεση σε διαφορετικές συσκευές με προσαρμογέα

  Χάρη στον προσαρμογέα της κάρτας SD, μια κάρτα Micro SD μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε κάρτα SD πλήρους μεγέθους. Μπορείτε να μεταφέρετε τις φωτογραφίες σας, τα τραγούδια και τα βίντεο σε άλλες συσκευές και να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας.

 • Εύκολη μεταφορά, με μια μικρή θήκη

  Είναι ενοχλητικό να χάνετε τα δεδομένα και τις φωτογραφίες σας μαζί με τις κάρτες SD. Τώρα μπορείτε να μεταφέρετε την κάρτα micro SD με την παρεχόμενη μικρή θήκη, για να μην την χάσετε ή την καταστρέψετε ποτέ ξανά!

 • Ταχύτατη μεταφορά δεδομένων, με τις κάρτες SDHC Class10

  Χάρη στην απόδοση Class 10 και τις γρήγορες ταχύτητες μεταφοράς που προσφέρει η κάρτα SDHC, τώρα πια δεν χρειάζεται να περιμένετε πολλή ώρα για να μεταφέρετε τα δεδομένα σας!

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: