1
Ηλεκτρικές σκούπες

Performer Expert

Ηλεκτρική σκούπα με σακούλα

  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/f/fc8728_09/fc8728_09_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

  Performer Expert

  Ηλεκτρική σκούπα με σακούλα

  Ολοκληρωμένη απόδοση

  Η νέα Performer Expert της Philips προσφέρει εξαιρετικό επίπεδο απορρόφησης της σκόνης* σε όλα τα δάπεδα, χάρη στην τεχνολογία AirflowMax και το μοναδικό πέλμα TriActiveMax, σχεδιασμένο για εξαιρετική απορρόφηση της σκόνης. Άριστα αποτελέσματα καθαρισμού, ακόμα κι αν έχει γεμίσει η σακούλα! Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

 • Ολοκληρωμένη απόδοση

  Play Pause

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ολοκληρωμένη απόδοση

Η νέα Performer Expert της Philips προσφέρει εξαιρετικό επίπεδο απορρόφησης της σκόνης* σε όλα τα δάπεδα, χάρη στην τεχνολογία AirflowMax και το μοναδικό πέλμα TriActiveMax, σχεδιασμένο για εξαιρετική απορρόφηση της σκόνης. Άριστα αποτελέσματα καθαρισμού, ακόμα κι αν έχει γεμίσει η σακούλα! Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Performer Expert Ηλεκτρική σκούπα με σακούλα

Σήμα ενεργειακής απόδοσης AAA**, Φίλτρο HEPA 13, 5 L, Super Parquet FC8728/09 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
Δήλωση

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Ολοκληρωμένη απόδοση

Λιγότερη κατανάλωση ρεύματος

 • Υψηλή απόδοση με ενεργειακή κλάση 3AAA

  Υψηλή απόδοση με ενεργειακή κλάση 3AAA

  Ειδική σχεδίαση για την επίτευξη της πλήρους απόδοσης με ενεργειακή κλάση A, Α για απόδοση καθαρισμού σε σκληρά δάπεδα και Α για επανεκπομπή σκόνης.

 • Επαναστατική τεχνολογία AirflowMax, για μέγιστη απόδοση

  Επαναστατική τεχνολογία AirflowMax, για μέγιστη απόδοση

  Η τεχνολογία AirflowMax μεγιστοποιεί τη ροή αέρα, επιτρέποντας το ομοιόμορφο ξεδίπλωμα της σακούλας συλλογής σκόνης, ώστε να απολαμβάνετε υψηλή απόδοση, ακόμα κι αν έχει γεμίσει η σακούλα!

 • Ενεργειακά αποδοτικό μοτέρ, για κορυφαία αποτελέσματα

  Ενεργειακά αποδοτικό μοτέρ, για κορυφαία αποτελέσματα

  Το υψηλής απόδοσης μοτέρ έχει βελτιωθεί ώστε να παράγει περισσότερη ροή αέρα χρησιμοποιώντας λιγότερη ενέργεια.

 • Το νέο πέλμα TriActiveMax 3 σε 1 μεγιστοποιεί την απορρόφηση της σκόνης

  Το νέο πέλμα TriActiveMax 3 σε 1 μεγιστοποιεί την απορρόφηση της σκόνης

  Το πέλμα TriActiveMax με τη δράση καθαρισμού 3 σε 1 εφαρμόζει άψογα στο πάτωμα, μεγιστοποιώντας τη συλλογή σκόνης. 1) Ανοίγει απαλά το χαλί με την ειδικά σχεδιασμένη πλάκα, ώστε να αφαιρέσει τη σκόνη από τα πιο βαθιά σημεία. 2) Απορροφά τα μεγάλα κομμάτια με το μεγάλο άνοιγμα μπροστά. 3) Καθαρίζει τη σκόνη και τη βρωμιά από έπιπλα και τοίχους, με τις δύο πλευρικές βούρτσες.

 • Χωρητικότητα σκόνης 5L, για μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης

  Χωρητικότητα σκόνης 5L, για μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης

  Ο ειδικά σχεδιασμένος χώρος συλλογής σκόνης 5L σάς επιτρέπει να αξιοποιείτε πλήρως τη σακούλα συλλογής σκόνης, έτσι ώστε να μπορείτε να καθαρίζετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 • Πέλμα DiamondFlex με δυνατότητα περιστροφής κατά 180° για καλύτερο καθαρισμό γύρω από αντικείμενα

  Πέλμα DiamondFlex με δυνατότητα περιστροφής κατά 180° για καλύτερο καθαρισμό γύρω από αντικείμενα

  Το πέλμα DiamondFlex είναι ένα ιδανικό εξάρτημα για τον καθαρισμό γύρω από αντικείμενα και στις δύσκολες γωνίες. Το πέλμα διαθέτει μηχανισμό περιστροφής κατά 180° και μια λειτουργία μνήμης που εξασφαλίζει την αυτόματη επιστροφή στην αρχική θέση του.

 • Τηλεχειριστήριο για να μην σκύβετε, με ασύρματη τεχνολογία υπερύθρων

  Τηλεχειριστήριο για να μην σκύβετε, με ασύρματη τεχνολογία υπερύθρων

  Με τη νέα λειτουργία του τηλεχειριστηρίου, μπορείτε να ενεργοποιείτε/απενεργοποιείτε την ηλεκτρική σκούπα ή να προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις για την απορροφητική ισχύ χωρίς να επιστρέφετε στη σκούπα και χωρίς να διακόπτετε τη διαδικασία καθαρισμού. Τα κουμπιά ελέγχου είναι τοποθετημένα σε κατάλληλο σημείο της εργονομικής λαβής και τα σήματα στέλνονται στην σκούπα μέσω ασύρματης τεχνολογίας υπερύθρων. Απολαύστε πιο άνετο και εύκολο καθάρισμα!

 • Οικιακό σετ καθαρισμού: ένα πλήρες σετ εξαρτημάτων

  Οικιακό σετ καθαρισμού: ένα πλήρες σετ εξαρτημάτων

  Η ηλεκτρική σας σκούπα διαθέτει μια πλήρη σειρά εξαρτημάτων, σχεδιασμένη για κάθε σας ανάγκη: (1) εξάρτημα γενικής χρήσης (2) εξάρτημα για κουρτίνες (3) πέλμα για μαξιλαράκια (4) πολύ μακρύ εξάρτημα για γωνίες (5) πέλμα για καλοριφέρ (6) εξάρτημα μεγάλης εμβέλειας (7) μικρό εξάρτημα/βούρτσα 2 σε 1 (8) εξάρτημα για τις γωνίες

 • Το σύστημα HEPA13 με φίλτρο HEPA AirSeal συγκρατεί περισσότερο από 99% της σκόνης

  Το σύστημα HEPA13 με φίλτρο HEPA AirSeal συγκρατεί περισσότερο από 99% της σκόνης

  Το φίλτρο HEPA 13 και το AirSeal συγκρατούν ακόμα και τα μικρότερα μόρια σκόνης πριν προλάβει να εξέλθει ο αέρας, για να ζείτε σε ένα πεντακάθαρο περιβάλλον και να αναπνέετε καθαρό αέρα χωρίς αλλεργιογόνα. Ο εξερχόμενος αέρας είναι ακόμα πιο καθαρός από τον αέρα του δωματίου.

 • Αντιαλλεργική σκούπα, με πιστοποίηση από το ECARF

  Αντιαλλεργική σκούπα, με πιστοποίηση από το ECARF

  Αυτή η ηλεκτρική σκούπα με σύστημα φιλτραρίσματος HEPA 13 είναι αντιαλλεργική και διαθέτει σχετική πιστοποίηση από το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Ερευνών για τις Αλλεργίες (ECARF). Το φίλτρο HEPA 13 απομακρύνει από τον εξερχόμενο αέρα αλλεργιογόνα από τρίχες γάτας και σκύλου, ακάρεα σκόνης ή γύρη σε ποσοστό έως και 99,95%, για να σας προσφέρει ένα πεντακάθαρο οικιακό περιβάλλον χωρίς αλλεργίες.

 • Η s-bag εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας παγιδεύει ακόμα περισσότερη λεπτή σκόνη

  Η s-bag εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας παγιδεύει ακόμα περισσότερη λεπτή σκόνη

  Διατηρήστε την υψηλή απόδοση καθαρισμού για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, χάρη στη σακούλα s-bag XXL εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας με χωρητικότητα 5 λίτρων. Κατασκευασμένη από κορυφαίας ποιότητας υλικό πολλών στρώσεων που δεν φράζει, η s-bag εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας εγγυάται εξαιρετική απορροφητική ισχύ και φιλτράρισμα, με διάρκεια έως και 80% περισσότερο από την τυπική σακούλα.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • στη σειρά προϊόντων της Philips.
 • Η διαβάθμιση ενεργειακής απόδοσης είναι σύμφωνα με τον κατ' εξουσιοδότηση κανονισμό (ΕΕ) Αριθ. 665/2013 της Επιτροπής που κυμαίνεται από "Α+++" έως "D"

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: