Hard Disk/DVD Recorder

  Hard Disk/DVD Recorder

  Βελτιώστε την οπτική σας εμπειρία με Pixel Plus

  Hard Disk/DVD Recorder κορυφαίας ποιότητας για την υπέρτατη εμπειρία A/V. Και όλα αυτά με την ευκολία του GUIDE Plus+.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Βελτιώστε την οπτική σας εμπειρία με Pixel Plus

 • Pixel Plus για περισσότερη λεπτομέρεια, βάθος και ευκρίνεια

  Pixel Plus για περισσότερη λεπτομέρεια, βάθος και ευκρίνεια

  Η τεχνολογία Pixel Plus είναι μια μέθοδος προσαρμογής για τη βελτίωση της ποιότητας εικόνας των σημάτων εξόδου από οποιαδήποτε πηγή, όπως τηλεοπτική λήψη, είσοδο δορυφορικής λήψης, εγγραφές DVD και αναπαραγωγή DVD σε οποιοδήποτε επίπεδο ποιότητας. Η ποιότητα εικόνας των επεξεργασμένων σημάτων βίντεο αναλύεται και, ανάλογα με το βαθμό παρεμβολών, εφαρμόζεται αυτόματα στο σήμα εξόδου η αποκλειστική τεχνολογία μείωσης θορύβου, διόρθωσης βάσει χρόνου και βελτίωσης ευκρίνειας της Philips. Το αποτέλεσμα είναι ανώτερη ποιότητα εξόδου βίντεο από την έξοδο HDMI σε οποιαδήποτε τηλεόραση HDMI και Philips Pixel Plus.

 • Ψηφιακή έξοδος HDMI για εύκολη σύνδεση με ένα μόνο καλώδιο

  Ψηφιακή έξοδος HDMI για εύκολη σύνδεση με ένα μόνο καλώδιο

  HDMI είναι τα αρχικά για High Definition Multimedia Interface, μια άμεση ψηφιακή σύνδεση που μπορεί να μεταφέρει ψηφιακή εικόνα υψηλής ευκρίνειας και ψηφιακό πολυκαναλικό ήχο. Εξαλείφοντας τη μετατροπή σε αναλογικά σήματα, παρέχει άψογη ποιότητα εικόνας και ήχου, χωρίς θόρυβο. Είναι πλήρως συμβατό με DVI.

 • Αύξηση κλιμάκωσης εικόνας για βελτιστοποιημένη ανάλυση έως και 1080i

  Με το Video Upscaling μπορείτε να αυξήσετε την ανάλυση των σημάτων εικόνας SD (Standard Definition) που χρησιμοποιεί το DVD σε HD (High Definition), ώστε να βλέπετε περισσότερες λεπτομέρειες, χάρη στην ευκρινέστερη, πιο ζωντανή εικόνα. Το παραγόμενο σήμα εικόνας HD μπορεί να μεταδοθεί σε μια οθόνη HD μέσω HDMI.

 • Ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης TV για απευθείας εγγραφή

  Ο ενσωματωμένος δέκτης DVB-T επιτρέπει τη λήψη ψηφιακού επίγειου τηλεοπτικού σήματος για παρακολούθηση ή εγγραφή. Το σήμα βίντεο διατηρείται ψηφιακό χωρίς καμία αναλογική διαδικασία ενδιάμεσα, για διατήρηση υψηλής ποιότητας εικόνας.

 • Εγγραφή ήχου τηλεοπτικών προγραμμάτων 5.1 από set-top box

  Η ψηφιακή εγγραφή ήχου 5.1 σάς επιτρέπει να εγγράφετε – εκτός από βίντεο – τον πρωτότυπο ήχο από ψηφιακές πολυκαναλικές πηγές προγραμμάτων, όπως δορυφορικούς δέκτες, για αποθήκευση σε DVD. Αυτές οι εγγραφές αναπαράγονται με πολυκαναλικό ήχο μόνο στο Philips Recorder σας ή στερεοφωνικά σε οποιοδήποτε DVD player.

 • Ηλεκτρονικός οδηγός προγραμμάτων Guide Plus+ στην οθόνη

  Το GUIDE Plus+ είναι ένας ηλεκτρονικός οδηγός προγραμμάτων – ένας δωρεάν οδηγός τηλεοπτικών προγραμμάτων που εμφανίζεται στην οθόνη και σας δείχνει το πρόγραμμα της τηλεόρασης για τις δύο επόμενες ημέρες, ενώ σας επιτρέπει να προγραμματίσετε το χρονοδιακόπτη του DVD Recorder με το πάτημα ενός κουμπιού.

 • Η λειτουργία Pause Live TV με ένα άγγιγμα παγώνει άμεσα την εικόνα

  Η λειτουργία Pause Live TV σάς δίνει τον απόλυτο έλεγχο. Μόλις ενεργοποιηθεί η συσκευή εγγραφής, μια ενσωματωμένη μνήμη μεγάλης χωρητικότητας ξεκινά να καταγράφει το πρόγραμμα που παρακολουθείτε δίνοντάς σας τη δυνατότητα προσωρινής διακοπής, επανάληψης αναπαραγωγής ή αποθήκευσης του προγράμματος οποιαδήποτε στιγμή. Εάν χρειάζεστε ένα διάλειμμα, μπορείτε να διακόψετε προσωρινά το ζωντανό πρόγραμμα με το πάτημα ενός κουμπιού και να συνεχίσετε την αναμετάδοση όποτε θέλετε.

 • Το Dual Media πραγματοποιεί εύκολα εγγραφή σε DVD+-R/RW, DVD+R DL

  Τα DVD Recorder της Philips υποστηρίζουν εγγραφή ‘dual media’ - τη δυνατότητα δημιουργίας εγγραφών DVD+R/RW, DVD-R/RW και DVD+R DL. Τώρα μπορείτε να αγοράσετε οποιονδήποτε δίσκο και η συσκευή εγγραφής της Philips θα δημιουργεί πάντα πλήρως συμβατές εγγραφές με δυνατότητα αναπαραγωγής από οποιοδήποτε DVD player.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: