Hard Disk/DVD Recorder

  Hard Disk/DVD Recorder

  Hard Disk/DVD Recorder

  Πραγματοποιήστε εγγραφή σε σκληρό δίσκο χωρίς να ανησυχείτε για το χώρο αποθήκευσης. Κρατήστε ό,τι θέλετε αντιγράφοντάς το σε DVD. Απλά στρέψτε το τηλεχειριστήριο και επιλέξτε το GUIDE Plus+ το οποίο θα πραγματοποιήσει εγγραφή του αγαπημένου σας προγράμματος με πληροφορίες τίτλου. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Hard Disk/DVD Recorder

με GUIDE Plus+

 • Instant Replay για να ξαναζείτε κάθε ζωντανή τηλεοπτική στιγμή με ένα άγγιγμα

  Instant Replay για να ξαναζείτε κάθε ζωντανή τηλεοπτική στιγμή με ένα άγγιγμα

  Με το Instant Replay μπορείτε να ξαναζήσετε μαγικές στιγμές από μια ταινία ή μεγάλα αθλητικά στιγμιότυπα, όποτε θέλετε. Με το πάτημα ενός κουμπιού, ο σκληρός δίσκος αναπαράγει ξανά τα 30 τελευταία δευτερόλεπτα. Για να μετακινηθείτε ακόμα πιο πίσω αρκεί απλά να πατήσετε το κουμπί ξανά.

 • ShowView για γρήγορο και εύκολο προγραμματισμό

  ShowView για γρήγορο και εύκολο προγραμματισμό

  Με το σύστημα ShowView, το μόνο που χρειάζεται για τον προγραμματισμό του video recorder είναι να εισαγάγετε τον αριθμό του ShowView (ένας μοναδικός κωδικός έως εννέα ψηφία, αν και συνήθως είναι μικρότερος) που εμφανίζεται δίπλα σε κάθε τηλεοπτικό πρόγραμμα στους περισσότερους οδηγούς TV.

 • Ηλεκτρονικός οδηγός προγραμμάτων Guide Plus+ στην οθόνη

  Το GUIDE Plus+ είναι ένας ηλεκτρονικός οδηγός προγραμμάτων – ένας δωρεάν οδηγός τηλεοπτικών προγραμμάτων που εμφανίζεται στην οθόνη και σας δείχνει το πρόγραμμα της τηλεόρασης για τις δύο επόμενες ημέρες, ενώ σας επιτρέπει να προγραμματίσετε το χρονοδιακόπτη του DVD Recorder με το πάτημα ενός κουμπιού.

 • Η λειτουργία Pause Live TV με ένα άγγιγμα παγώνει άμεσα την εικόνα

  Η λειτουργία Pause Live TV σάς δίνει τον απόλυτο έλεγχο. Μόλις ενεργοποιηθεί η συσκευή εγγραφής, μια ενσωματωμένη μνήμη μεγάλης χωρητικότητας ξεκινά να καταγράφει το πρόγραμμα που παρακολουθείτε δίνοντάς σας τη δυνατότητα προσωρινής διακοπής, επανάληψης αναπαραγωγής ή αποθήκευσης του προγράμματος οποιαδήποτε στιγμή. Εάν χρειάζεστε ένα διάλειμμα, μπορείτε να διακόψετε προσωρινά το ζωντανό πρόγραμμα με το πάτημα ενός κουμπιού και να συνεχίσετε την αναμετάδοση όποτε θέλετε.

 • Το Dual Media πραγματοποιεί εύκολα εγγραφή σε DVD+-R/RW, DVD+R DL

  Τα DVD Recorder της Philips υποστηρίζουν εγγραφή ‘dual media’ - τη δυνατότητα δημιουργίας εγγραφών DVD+R/RW, DVD-R/RW και DVD+R DL. Τώρα μπορείτε να αγοράσετε οποιονδήποτε δίσκο και η συσκευή εγγραφής της Philips θα δημιουργεί πάντα πλήρως συμβατές εγγραφές με δυνατότητα αναπαραγωγής από οποιοδήποτε DVD player.

 • Έξοδος HDMI με αύξηση κλιμάκωσης εικόνας σε ανάλυση HD 720p/1080i

  Το HDMI (High-Definition Multimedia Interface) είναι μια άμεση ψηφιακή σύνδεση που μεταφέρει ψηφιακή εικόνα υψηλής ευκρίνειας και ψηφιακό πολυκαναλικό ήχο. Με την αύξηση κλιμάκωσης εικόνας μπορείτε να αυξήσετε την ανάλυση των σημάτων βίντεο SD (Standard Definition) που χρησιμοποιεί το DVD σε αναλύσεις υψηλής ευκρίνειας έως 720p ή 1080i, ώστε να βλέπετε περισσότερες λεπτομέρειες, χάρη στην ευκρινέστερη, πιο ζωντανή εικόνα. Το σήμα εξόδου βίντεο HD μπορεί να μεταδοθεί σε μια οθόνη HD μέσω HDMI. Το HDMI είναι πλήρως συμβατό με DVI.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: