Hard Disk/DVD Recorder

  Hard Disk/DVD Recorder

  Εγγραφή και αποθήκευση ψηφιακών τηλεοπτικών προγραμμάτων

  Hard Disk/DVD Recorder κορυφαίας ποιότητας για την υπέρτατη εμπειρία A/V. Και όλα αυτά με την ευκολία του GUIDE Plus+. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Εγγραφή και αποθήκευση ψηφιακών τηλεοπτικών προγραμμάτων

 • Instant Replay για να ξαναζείτε κάθε ζωντανή τηλεοπτική στιγμή με ένα άγγιγμα

  Instant Replay για να ξαναζείτε κάθε ζωντανή τηλεοπτική στιγμή με ένα άγγιγμα

  Με το Instant Replay μπορείτε να ξαναζήσετε μαγικές στιγμές από μια ταινία ή μεγάλα αθλητικά στιγμιότυπα, όποτε θέλετε. Με το πάτημα ενός κουμπιού, ο σκληρός δίσκος αναπαράγει ξανά τα 30 τελευταία δευτερόλεπτα. Για να μετακινηθείτε ακόμα πιο πίσω αρκεί απλά να πατήσετε το κουμπί ξανά.

 • Ψηφιακή είσοδος i.LINK για τέλεια ψηφιακά αντίγραφα από βιντεοκάμερα

  Ψηφιακή είσοδος i.LINK για τέλεια ψηφιακά αντίγραφα από βιντεοκάμερα

  Γνωστό και ως IEEE 1394 και FireWire, το i.Link μεταφέρει όλα τα σήματα ήχου και εικόνας ψηφιακά, μέσω ενός μόνο καλωδίου, χωρίς απώλεια ποιότητας ήχου και εικόνας. Με ψηφιακή είσοδο βίντεο i.Link, μπορείτε να αντιγράψετε τα οικιακά σας βίντεο, διατηρώντας την αρχική ποιότητα ψηφιακής εικόνας.

 • Εγγραφή ήχου τηλεοπτικών προγραμμάτων 5.1 από set-top box

  Η ψηφιακή εγγραφή ήχου 5.1 σάς επιτρέπει να εγγράφετε – εκτός από βίντεο – τον πρωτότυπο ήχο από ψηφιακές πολυκαναλικές πηγές προγραμμάτων, όπως δορυφορικούς δέκτες, για αποθήκευση σε DVD. Αυτές οι εγγραφές αναπαράγονται με πολυκαναλικό ήχο μόνο στο Philips Recorder σας ή στερεοφωνικά σε οποιοδήποτε DVD player.

 • Ηλεκτρονικός οδηγός προγραμμάτων Guide Plus+ στην οθόνη

  Το GUIDE Plus+ είναι ένας ηλεκτρονικός οδηγός προγραμμάτων – ένας δωρεάν οδηγός τηλεοπτικών προγραμμάτων που εμφανίζεται στην οθόνη και σας δείχνει το πρόγραμμα της τηλεόρασης για τις δύο επόμενες ημέρες, ενώ σας επιτρέπει να προγραμματίσετε το χρονοδιακόπτη του DVD Recorder με το πάτημα ενός κουμπιού.

 • Η λειτουργία Pause Live TV με ένα άγγιγμα παγώνει άμεσα την εικόνα

  Η λειτουργία Pause Live TV σάς δίνει τον απόλυτο έλεγχο. Μόλις ενεργοποιηθεί η συσκευή εγγραφής, μια ενσωματωμένη μνήμη μεγάλης χωρητικότητας ξεκινά να καταγράφει το πρόγραμμα που παρακολουθείτε δίνοντάς σας τη δυνατότητα προσωρινής διακοπής, επανάληψης αναπαραγωγής ή αποθήκευσης του προγράμματος οποιαδήποτε στιγμή. Εάν χρειάζεστε ένα διάλειμμα, μπορείτε να διακόψετε προσωρινά το ζωντανό πρόγραμμα με το πάτημα ενός κουμπιού και να συνεχίσετε την αναμετάδοση όποτε θέλετε.

 • FlexTime για να παρακολουθείτε την αρχή ενώ εγγράφετε το τέλος

  Με το FlexTime μπορείτε να παρακολουθείτε ένα πρόγραμμα κατά την εγγραφή του, χάρη στην απίστευτη ταχύτητα ενός σκληρού δίσκου.

 • Το Dual Media πραγματοποιεί εύκολα εγγραφή σε DVD+-R/RW, DVD+R DL

  Τα DVD Recorder της Philips υποστηρίζουν εγγραφή ‘dual media’ - τη δυνατότητα δημιουργίας εγγραφών DVD+R/RW, DVD-R/RW και DVD+R DL. Τώρα μπορείτε να αγοράσετε οποιονδήποτε δίσκο και η συσκευή εγγραφής της Philips θα δημιουργεί πάντα πλήρως συμβατές εγγραφές με δυνατότητα αναπαραγωγής από οποιοδήποτε DVD player.

 • Δέκτης ψηφιακής τηλεόρασης (DVB-T) για άμεση εγγραφή

  Ο ενσωματωμένος δέκτης DVB-T επιτρέπει τη λήψη ψηφιακού επίγειου τηλεοπτικού σήματος για παρακολούθηση ή εγγραφή. Το σήμα βίντεο διατηρείται ψηφιακό χωρίς καμία αναλογική διαδικασία ενδιάμεσα, για διατήρηση υψηλής ποιότητας εικόνας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: