DVD Recorder/Hard Disk

  DVD Recorder/Hard Disk

  DVD Recorder/Hard Disk

  Μπορείτε να πραγματοποιήσετε άπειρες εγγραφές χωρίς να ανησυχείτε για το χώρο αποθήκευσής τους. Φυλάξτε αυτά που σας ενδιαφέρουν σε ψηφιακή ποιότητα και απολαύστε την ανθεκτικότητα του DVD.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

DVD Recorder/Hard Disk

Πραγματοποιήστε σήμερα εγγραφή σε σκληρό δίσκο και διατηρήστε την για μια ζωή

 • Instant Replay για να ξαναζείτε κάθε ζωντανή τηλεοπτική στιγμή με ένα άγγιγμα

  Instant Replay για να ξαναζείτε κάθε ζωντανή τηλεοπτική στιγμή με ένα άγγιγμα

  Με το Instant Replay μπορείτε να ξαναζήσετε μαγικές στιγμές από μια ταινία ή μεγάλα αθλητικά στιγμιότυπα, όποτε θέλετε. Με το πάτημα ενός κουμπιού, ο σκληρός δίσκος αναπαράγει ξανά τα 30 τελευταία δευτερόλεπτα. Για να μετακινηθείτε ακόμα πιο πίσω αρκεί απλά να πατήσετε το κουμπί ξανά.

 • FlexTime για να παρακολουθείτε την αρχή ενώ εγγράφετε το τέλος

  FlexTime για να παρακολουθείτε την αρχή ενώ εγγράφετε το τέλος

  Με το FlexTime μπορείτε να δείτε ένα πρόγραμμα πριν τελειώσει η εγγραφή του, χάρη στην απίστευτη ταχύτητα ενός σκληρού δίσκου και να δείτε ένα πρόγραμμα από το σκληρό δίσκο ενώ εγγράφει κάτι άλλο.

 • Ψηφιακή είσοδος i.LINK για τέλεια ψηφιακά αντίγραφα από βιντεοκάμερα

  Ψηφιακή είσοδος i.LINK για τέλεια ψηφιακά αντίγραφα από βιντεοκάμερα

  Γνωστό και ως IEEE 1394 και FireWire, το i.Link μεταφέρει όλα τα σήματα ήχου και εικόνας ψηφιακά, μέσω ενός μόνο καλωδίου, χωρίς απώλεια ποιότητας ήχου και εικόνας. Με ψηφιακή είσοδο βίντεο i.Link, μπορείτε να αντιγράψετε τα οικιακά σας βίντεο, διατηρώντας την αρχική ποιότητα ψηφιακής εικόνας.

 • Αρχειοθέτηση υψηλής ταχύτητας από HDD σε DVD με ταχύτητα έως 20x

  Η αρχειοθέτηση υψηλής ταχύτητας σάς επιτρέπει να αντιγράψετε μια εγγραφή από τον σκληρό δίσκο στο DVD σε κλάσμα του αρχικού χρόνου εγγραφής. Εφόσον το πρόγραμμα αποθηκευτεί στον σκληρό δίσκο, μπορείτε να το αντιγράψετε σε DVD+R/RW στη μέγιστη ταχύτητα.

 • Η λειτουργία Pause Live TV με ένα άγγιγμα παγώνει άμεσα την εικόνα

  Η λειτουργία Pause Live TV σάς δίνει τον απόλυτο έλεγχο. Μόλις ενεργοποιηθεί η συσκευή εγγραφής, μια ενσωματωμένη μνήμη μεγάλης χωρητικότητας ξεκινά να καταγράφει το πρόγραμμα που παρακολουθείτε δίνοντάς σας τη δυνατότητα προσωρινής διακοπής, επανάληψης αναπαραγωγής ή αποθήκευσης του προγράμματος οποιαδήποτε στιγμή. Εάν χρειάζεστε ένα διάλειμμα, μπορείτε να διακόψετε προσωρινά το ζωντανό πρόγραμμα με το πάτημα ενός κουμπιού και να συνεχίσετε την αναμετάδοση όποτε θέλετε.

 • Ηλεκτρονικός οδηγός προγραμμάτων Guide Plus+ στην οθόνη

  Το GUIDE Plus+ είναι ένας ηλεκτρονικός οδηγός προγραμμάτων – ένας δωρεάν οδηγός τηλεοπτικών προγραμμάτων που εμφανίζεται στην οθόνη και σας δείχνει το πρόγραμμα της τηλεόρασης για τις δύο επόμενες ημέρες, ενώ σας επιτρέπει να προγραμματίσετε το χρονοδιακόπτη του DVD Recorder με το πάτημα ενός κουμπιού.

 • Έλεγχος υπέρυθρων για εγγραφή από set-top box

  Το Sat Mouse είναι ένα ειδικό εξάρτημα που επιτρέπει σε ένα DVD Recorder να ελέγχει εξωτερικούς δορυφορικούς δέκτες. Αποστέλλει εντολές υπέρυθρων μέσω τηλεχειριστηρίου για την ενεργοποίηση του δορυφορικού δέκτη και την επιλογή του σωστού καναλιού.

 • Η έξυπνη δημιουργία κεφαλαίων προσθέτει δείκτες κεφαλαίων με βάση τη σκηνή μέσω i.LINK

  Η έξυπνη δημιουργία κεφαλαίων εντοπίζει τις περικοπές σκηνών (αλλαγές σε ώρα/ημερομηνία) στο αυθεντικό DVD διασφαλίζοντας ότι τα κεφάλαια στο αντίγραφο του DVD έχουν ευθυγραμμιστεί σωστά.

 • Είναι δυνατή η αναπαραγωγή των DVD σας σε υπάρχοντα DVD player και μονάδες

  Τα DVD Recorder μπορούν να αναπαράγουν κανονικούς δίσκους βίντεο DVD. Αλλά εξίσου σημαντικό είναι ότι είναι δυνατή η αναπαραγωγή των δίσκων DVD+R και DVD+RW που εγγράφουν και σε υπάρχοντα DVD-Video player.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: